Beleef het strand bij The Sand Company 

Bedankt voor je offerte aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Momenteel is het laagseizoen bij ons dus soms kan het wat langer duren voordat wij de mail beantwoorden. Voor dringende zaken of als u iemand wilt spreken dan verwijzen wij naar +31640878237.

Hieronder nog een aantal leuke activiteiten die gepland staan voor het seizoen van 2022. Zowel voor kinderen als volwassen hebben wij weer een groot aanbod van leuk en leerzame dingen op het strand. Wij staan altijd voor jullie klaar voor meer info of als u vragen heeft.

Surfcamps in de zomer vakantie

Beleef de zomer van je leven tijdens één van onze toffe zomerkampen op het strand, elke dag de leukste activiteiten!

Cursussen zeezwemmen voor kids

Leer alle gevaren over de zee in deze 4-weekse cursus voor kids van 7 t/m 12 jaar oud

Verhuur op het strand

Huur verschillende sportmaterialen bij één van onze hotspots op het strand. Surfboards, sups, beachvolleybal, beachtennis en veel meer!

archery tag workshop

Surfkampen 2022

Vanaf 1 januari zijn de inschrijvingen van de surfkampen voor de  zomer van 2022 geopend. Een knotsgekke week vol stoere activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten en speurtochten veel meer activiteiten! Kids van 6 t/m 12 jaar kunnen voor 3 of 5 dagen meedoen!

archery tag workshop

Cursus zeezwemmen

Leer alles over de zee en het strand tijdens de nieuwe cursus zeezwemmen van The Sand Company. In een 4-weekse cursus leren kinderen alles over en rondom de zee en het strand. Vanaf mei starten nieuwe cursussen, dus hou onze website in de gaten!

Cocktail workshop in Scheveningen

Verhuur op het strand

Vanaf april 2022 kunnen jullie weer bij onze hotspots terecht om verschillende materialen te huren op het strand. Denk aan het huren van surfboards, sups, beachvolleybal, cups, powerkites en spikeball. Ideaal voor bedrijven, families of een dagje uit met vrienden!

    Wij helpen u graag de leukste events in Scheveningen te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.