Bedankt voor je offerte aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. In het weekend staan we meestal op het strand. In dat geval nemen wij na het weekend contact op.

Hieronder nog een aantal leuke activiteiten die gepland staan voor komende periode! Zowel voor de kinderen als volwassen hebben wij altijd wat leuks te doen op het strand. Wij staan altijd voor u klaar voor meer info of als u vragen heeft.

Beleef het strand bij The Sand Company!

archery tag workshop

Surfkampen 2021

Vanaf 1 januari zijn de inschrijvingen van de surfkampen voor de  zomer van 2021 geopend. Een knotsgekke week vol stoere activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten en speurtochten veel meer activiteiten! Kids van 6 t/m 12 jaar kunnen voor 3 of 5 dagen meedoen!

archery tag workshop

Cursus zeezwemmen

Leer alles over de zee en het strand tijdens de nieuwe cursus zeezwemmen van The Sand Company. In een 4-weekse cursus leren kinderen alles over en rondom de zee en het strand. Meld je nu aan voor de cursus bij Strandtent de Fuut.

Cocktail workshop in Scheveningen

Verhuur op het strand

Vanaf mei kunnen jullie bij onze hotspots terecht om verschillende materialen te huren op het strand. Denk aan het huren van surfboards, sups, beachvolleybal, cups, powerkites en spikeball. Ideaal voor bedrijven, families of een dagje uit met vrienden!

    Wij helpen u graag de leukste events in Scheveningen te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.