Beleef het strand bij The Sand Company 

Bedankt voor je bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hieronder nog een aantal leuke activiteiten die gepland staan voor het seizoen van 2022. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben wij weer een groot aanbod van leuke en leerzame dingen op het strand. Wij staan altijd voor jullie klaar voor meer info of als u vragen heeft.

archery tag workshop

Surfkampen 2022

Vanaf 1 januari zijn de inschrijvingen van de surfkampen voor de  zomer van 2022 geopend. Een knotsgekke week vol stoere activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten en speurtochten veel meer activiteiten! Kids van 6 t/m 12 jaar kunnen voor 3 of 5 dagen meedoen!

archery tag workshop

Sportdag of klassenuitje

Bent u op zoek naar een gezellig uitje met de klas of school? Wij bieden veel verschillende activiteiten op het strand aan. Geschikt voor kleine en grotere groepen tot 500 personen: van klassen tot scholen. In overleg stellen we het perfecte programma samen.

Cocktail workshop in Scheveningen

Verhuur op het strand

Vanaf april 2022 kunnen jullie weer bij onze hotspots terecht om verschillende materialen te huren op het strand. Denk aan het huren van surfboards, sups, beachvolleybal, cups, powerkites en spikeball. Ideaal voor bedrijven, families of een dagje uit met vrienden!

  Kinderactiviteiten op woensdag 

  Wij verzorgen komend seizoen drie verschillende 4-weekse cursussen op het Zuiderstrand in Den Haag. Doe mee met één van onze heldenprogramma’s op het strand. 

  archery tag workshop

  Zeehelden

  De zee brengt veel avontuur, maar niet zonder gevaar. In mei 2022 starten weer 2 nieuwe 4-weekse cursussen. Kids leren alles over de zee, de risico’s en hoe ze op een veilige manier in de zee kunnen zwemmen en spelen. 

  Surfhelden

  Pak je eerste golven of verbeter je surfskills tijdens deze toffe surfheldencursus op de woensdagmiddagen. Onder leiding van ervaren en gecertificeerde instructeurs trotseren jullie de golven. Aan het einde ben jij een surfheld!

  archery tag workshop

  Strandhelden

  Tijdens deze 4-weekse sportreeks doe jij elke week een ander toffe strandactiviteit. Denk hierbij aan Powerkiten, Archery Tag, Freerunning en als aflsuiter de Olympic Beach games. Wordt een echte strandheld!

  Wij helpen u graag de leukste events in Scheveningen te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.