Wij hebben er zin in!

Bedankt voor de inschrijving voor een van onze zomerkampen. Als het goed is heb je een mail van ons gehad met een bevestiging en alle informatie. Bekijk voor de zekerheid ook even de spambox, het zou kunnen dat de e-mail daar in komt.

Check ook nog even of je bij de goede locatie en voor het goede kamp staat ingeschreven. 

Twee weken voordat het kamp begint krijgt u van ons nog een laatste update over alle voorbereidingen. Wij hebben er zin in! 

Handige tips 

Omdat het in Nederland nooit zeker is wat het weer doet is het belangrijk om jullie kids goed voor te bereiden op onze zomerkampen. Wij doen uiteraard ons uiterste best om de kids zo goed mogelijk te begeleiden, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg ervoor dat jullie kids s’ochtends een glas water drinken en alvast één keer zijn ingesmeerd.

Geef deze spullen in ieder geval mee aan jullie kind:
-Dichte schoenen
-Zwemspullen
-Handdoek
-Setje warme/droge kleren
-Zonnebrand (liefst factor 30 of meer)
-Plastic tas voor natte spullen
-Verkleed spullen op woensdag
-Tas voor eigen spullen
-Kleding voorzien van naam

Wisten jullie dat wij ook al vijf jaar bedrijfsuitjes op het strand organiseren?

Naast onze bekende summercamps zijn wij ook gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes en groepsuitjes op het strand voor elke gelegenheid. Wij verzorgen de complete organisatie. Boek één van onze leuke strandactiviteiten en maak jullie dag compleet en geniet van een lunch, borrel, BBQ of diner! Hieronder onze top 4 meeste geboekte activiteiten.