Actief strand uitje

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Actief strand uitje boeken?

Op zoek naar een actieve of uitdagende strandactiviteit? Bij The Sand Company kunt u terecht voor een dag vol actie, teambuilding en uitdaging. Maak jullie stranduitje compleet met éen van onze strandactiviteiten of workshops en een bijpassende lunch, BBQ of diner.

Hieronder kunt u onze meest geboekte actieve uitjes op het strand vinden. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of bellen via de contact pagina.

Specialist in actieve strand uitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland!

Flexibel en meedenkend

Bij The Sand Company doen wij altijd ons best om er voor u een onvergetelijke dag van te maken. Wij zullen altijd meedenken voor passende alternatieven bij slecht weer, wij zorgen voor een goede bemiddeling voor een locatie en wij leveren professionele instructeurs!

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier groepsactiviteiten op het strand. Bijna alle strandactiviteiten zijn in eigen beheer en zo ontwikkeld dat het voor iedereen leuk en toegankelijk is.

Bekijk alle actieve uitjes op het strand

Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft. Naast een actief uitje op het strand kunt u ook een keuze maken uit een creatief of culinaire activiteit.