Actief strand uitje

Specialist in actieve strand uitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland!

Actief strand uitje boeken?

Op zoek naar een actief uitje op het strand? Bij The Sand Company kunt u terecht voor een dag vol actie, teambuilding en uitdaging.

Wij verzorgen verschillende actieve strand uitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland bij één van onze vaste en hoogstaande strandpartners. Maak jullie stranduitje compleet met éen van onze strandactiviteiten of workshops en een bijpassende lunch, BBQ of diner. Klik hier voor een overzicht van alle actieve strand uitjes die wij aanbieden.

Hieronder kunt u onze meest geboekte actieve uitjes op het strand vinden. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of bellen via de contact pagina.

 Expeditie robinson

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?

archery tag workshop

 Archery Tag 

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie uitje op het strand te starten dus!

 Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

 Surfen 

Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!