Actief strand uitje

De leukste strand uitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland!

Actief strand uitje boeken?

Op zoek naar een actief uitje op het strand? Bij The Sand Company kunt u terecht voor een dag vol actie, teambuilding en uitdaging.

Wij verzorgen verschillende actieve strand uitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland bij één van onze vaste en hoogstaande strandpartners. Maak jullie uitje compleet met éen van onze strandactiviteiten of workshops en een bijpassende lunch, BBQ of diner.

Hieronder kunt u onze meest geboekte actieve uitjes op het strand vinden. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of bellen via de contact pagina.

archery tag workshop

Expeditie Robinson

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?

archery tag workshop

Archery Tag

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie uitje op het strand te starten dus!

Cocktail workshop in Scheveningen

Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

archery tag workshop

Surfen

Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!

archery tag workshop

Beachvolleybal

Beachvolleybal is geschikt voor iedereen! Huur losse beachvolleybalnetten of laat je complete toernooi door ons organiseren. In teams van 4 of 5 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod.  In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee.