Beachclub Patagonia

Scheveningen strand

Bedrijfsuitje bij Beachclub Patagonia

Beachclub Patagonia is een prachtige locatie in Scheveningen aan het begin van het Zwarte pad ter hoogte van het Carlton Beach hotel.

Door de jaren lange ervaring in bedrijfsuitjes in Scheveningen kunt u hier terecht voor een compleet verzorgde dag op het strand. Combineer een leuke strandactiviteit met een heerlijk ontbijt, borrel, lunch of diner en laat je helemaal in de watten leggen.

Puur genieten

Door de sfeervolle aankleding en een unieke kaart vol met wereldse gerechten kan je hier genieten van een heerlijke dag of avond.

Geniet van een goede wijnen en hoogstaand eten of kies een van de BBQ-arrangementen. Al het eten is van goede kwaliteit en met zorg gekozen. Alle opties bespreekbaar.

Zomerkamp 6 t/m 12 jaar 

Tijdens de zomervakantie is komend seizoen alweer het zesde jaar dat wij onze welbekende surfkampen bij Beachclub Patagonia aanbieden. Elke dag surfen en een programma vol met de leukste activiteiten op en rond het strand. Als ouder kan je lekker op het terras genieten, sporten of gewoon lekker wat tijd voor jezelf nemen want bij ons zijn jullie kids in goede handen. Lees hier alle info over de zomerkampen bij Patagonia.

Surfen, suppen en sportmaterialen 

Sinds afgelopen seizoen kunnen jullie ook terecht bij Patagonia voor het boeken van een surfles, het huren van een sup of huur één van onze leuke sportmaterialen voor op het strand en organiseer je eigen stranddag. Neem eens een kijkje op onze verhuur pagina voor alle info over wat je kan huren en de bijbehorende prijzen.

Parkeren en OV

Mocht u met de auto willen komen dan is er een grote parkeerlocatie op slechts 100 meter afstand. Er kan geparkeerd worden bij de Zwarte Pad parking of bij de interparking onder de boulevard. Volg eenvoudig de borden richting de parkeergarages.

Houdt in de zomer weken en met goed weer rekening met grote drukte. Wij adviseren dan met de fiets te komen of met het openbaar vervoer. Het Zwarte Pad is een eindhalte van diverse tram en buslijnen in Den Haag.