Beachclub Patagonia

Scheveningen strand

Bedrijfsuitje bij Beachclub Patagonia

Beachclub Patagonia is een prachtige locatie in Scheveningen aan het begin van het Zwarte pad ter hoogte van het Carlton Beach hotel.

Door de jaren lange ervaring in bedrijfsuitjes in Scheveningen kunt u hier terecht voor een compleet verzorgde dag op het strand. Combineer een leuke strandactiviteit met een heerlijk ontbijt, borrel, lunch of diner en laat je helemaal in de watten leggen.

Mei- en zomerkampen bij Patagonia  

Komend seizoen wordt alweer het zevende jaar dat wij onze welbekende Surfkampen bij Beachclub Patagonia aanbieden. Elke dag surfen en een programma vol met de leukste activiteiten op en rond het strand. Als ouder kan je lekker op het terras genieten, sporten of gewoon lekker wat tijd voor jezelf nemen want bij ons zijn jullie kids in goede handen. Lees hier alle info over de zomerkampen bij Patagonia.

Parkeren en OV

Mocht u met de auto willen komen dan is er een grote parkeerlocatie op slechts 100 meter afstand. Er kan geparkeerd worden bij de Zwarte Pad parking of bij de interparking onder de boulevard. Volg eenvoudig de borden richting de parkeergarages.