Beachvolleybalnet huren

Beachvolleybalnet huren

Wil je lekker met je vrienden of collega’s een dagje op het strand in Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland een beachvolleybalnet huren? Bij The Sand Company ben je op het juiste adres. Hieronder staan verschillende opties waar je uit kan kiezen.

Naast volleybal verzorgen wij nog veel meer workshops en activiteiten op het strand.

archery tag workshop

Optie 1 losse verhuur

Beachvolleybalnet huren en plan je dag helemaal zelf in. Na afloop wordt de set gecontroleerd. Bij missende onderdelen wordt alleen de nieuwwaarde van het onderdeel in rekening gebracht. Reserveer ook een scoreboard of een bal voor €7,50 extra. 

archery tag workshop

Optie 2 verhuur incl. op- en afbouw

Beachvolleybalnet huren en wij bouwen het voor je op en af. Je kiest het tijdstip en de locatie dat het klaar moet staan. Alle sets worden compleet geleverd met bal en lijnen. Geniet van een zorgeloze dag op het strand met vrienden of collega’s. Na afloop bouwen wij de set weer voor je af.

Veel gehuurde andere sportmaterialen

Naast een beachvolleybalnet huren kunt u bij The Sand Company ook terecht voor het huren van verschillende sportmaterialen op het strand. Hieronder onze drie meest populaire verhuur materialen. Kijk op onze verhuurpagina voor een overzicht van alle materialen die wij verhuren.

bedrijfsuitje strand

Knotshockey huren

Deze variant op hockey zorgt voor gegarandeerd plezier. Ideaal tijdens een sportdag, familiedag of vriendenuitje!

Prijzen:
1 set €35,- (12 knotsen + bal )

bedrijfsuitje strand

Spikeball PRO huren

Spikeball is een leuk zomers gezelschapsspel op het strand. Dit spel wordt in twee teams van twee spelers gespeeld.

Prijzen:
€25,- per set

bedrijfsuitje strand

Kubb huren

Kubb is het strandspel bij uitstek. Het heeft iets weg van jeus de boule alleen dan wordt het gespeeld met houten stokjes. 

Prijzen:
€10,- per set