Beachvolleybalnet huren?

Contact ons

Beachvolleybalnet huren voor €45,-

Wil je lekker met je vrienden of collega’s een dagje op het strand in Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland een beachvolleybalnet huren dan kan dat bij The Sand Company. Hieronder staan verschillende opties waar je uit kan kiezen.

Naast volleybal verzorgen wij nog veel meer workshops en activiteiten op het strand. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

Optie 1

Beachvolleybalnet huren voor €45,- en plan je dag helemaal zelf in. Na afloop wordt de set gecontroleerd. Bij missende onderdelen wordt alleen de nieuwwaarde van het onderdeel in rekening gebracht. Reserveer ook een scoreboard voor €5,- extra. 

Optie 2

Beachvolleybalnet huren voor €95,- per veld en wij bouwen het voor u op en af. U kiest het tijdstip en de locatie dat het klaar moet staan. Alle sets worden compleet geleverd met bal. Geniet van een zorgeloze dag op het strand met vrienden of collega’s. 

Aanvraag formulier

  Geïnteresseerd in: Optie 1 €45,-Optie 2 €95,-

  Locatie? ScheveningenKijkduinHoek van Holland

  Hoe laat ophalen? 10:0012:0014:0016:00


   +31640878237
  info@thesandcompany.nl

   

   

   

  Beachvolleybalnet ophalen in Scheveningen?

  Wil je beachvolleyballen in Scheveningen, dan kun je deze ophalen bij Beachclub Patagonia op het Zwarte pad. Klik hier voor een routebeschrijving naar deze locatie. Na afloop kan je het beachvollyebalnet ook weer terugbrengen naar deze locatie. 

  Beachvolleybalnet ophalen in Kijkduin?

  Wil je beachvolleyballen in Kijkduin, dan kun je deze ophalen bij Strandpaviljoen de Fuut op het Zuiderstrand. Klik hier voor een routebeschrijving naar deze locatie. Na afloop kan je het beachvollyebalnet ook weer terugbrengen naar deze locatie. 

  Beachvolleybalnet ophalen in Hoek van Holland?

  Wil je beachvolleyballen in Hoek van Holland, dan kun je deze ophalen bij Uluwatu Beachclub. Klik hier voor een routebeschrijving naar deze locatie. Na afloop kan je het beachvollyebalnet ook weer terugbrengen naar deze locatie.