Beachvolleybalnet huren voor €45,-

Wil je lekker met je vrienden of collega’s een dagje op het strand in Scheveningen, kijkduin of Hoek van Holland een beachvolleybalnet huren? Bij The Sand Company ben je op het juiste adres. Hieronder staan verschillende opties waar je uit kan kiezen.

Naast volleybal verzorgen wij nog veel meer workshops en activiteiten op het strand. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

archery tag workshop

Optie 1 losse verhuur

Beachvolleybalnet huren voor €45,- en plan je dag helemaal zelf in. Na afloop wordt de set gecontroleerd. Bij missende onderdelen wordt alleen de nieuwwaarde van het onderdeel in rekening gebracht. Reserveer ook een scoreboard voor €5,- extra. 

archery tag workshop

Optie 2 verhuur + opbouw

Beachvolleybalnet huren voor €95,- per veld en wij bouwen het voor u op en af. U kiest het tijdstip en de locatie dat het klaar moet staan. Alle sets worden compleet geleverd met bal en lijnen. Geniet van een zorgeloze dag op het strand met vrienden of collega’s. 

Veel gehuurde andere sportmaterialen

Naast een beachvolleybalnet huren kunt u bij The Sand Company ook terecht voor het huren van verschillende sportmaterialen op het strand. Hieronder onze drie meest populaire verhuur materialen. Kijk op onze verhuurpagina voor een overzicht van alle materialen die wij verhuren.

bedrijfsuitje strand

Knotshockey huren

Deze variant op hockey zorgt voor gegarandeerd plezier. Ideaal tijdens een sportdag, familiedag of vriendenuitje!

Prijzen:
1 set €20,-
Inhoud set: 12 knotsen + bal 

bedrijfsuitje strand

Spikeball PRO huren

Spikeball is een leuk zomers gezelschapsspel op het strand. Dit spel wordt in twee teams van twee spelers gespeeld.

Prijzen:
1 set €15,-
2 setjes €25,-

bedrijfsuitje strand

Kubb huren

Kubb is het strandspel bij uitstek. Het heeft iets weg van jeus de boule alleen dan wordt het gespeeld met houten stokjes. 

Prijzen:
1 set €10,-
2 setjes €15,-

Aanvraag formulier

  Geïnteresseerd in: Optie 1 losse verhuur €45,-Optie 2 verhuur + opbouw €95,-

  Afhaallocatie? Scheveningen Patagonia BeachZuiderstrand La CantinaZuiderstrand de FuutHoek van Holland Uluwatu Beachclub

  Beachvolleybalnet huren bij Patagonia Beach in Scheveningen?

  Wil je beachvolleyballen in Scheveningen, dan kun je deze ophalen bij Beachclub Patagonia op het Zwarte pad. Klik hier voor een routebeschrijving naar deze locatie. Na afloop kan je het beachvollyebalnet ook weer terugbrengen naar deze locatie. 

  Beachvolleybalnet huren in Hoek van Holland bij Uluwatu Beachclub?

  Lekker beachvolleyballen in Hoek van Holland? Haal dan het beachvolleybalnet ophalen bij Uluwatu Beachclub. Klik hier voor een routebeschrijving naar deze locatie. Na afloop kan je het beachvollyebalnet ook weer terugbrengen naar deze locatie.  

  Beachvolleybalnet huren op het Zuiderstrand bij de Fuut?

  Wil je beachvolleyballen in Kijkduin of op het zuiderstrand, dan kun je deze ophalen bij Strandpaviljoen de Fuut op het Zuiderstrand. Klik hier voor een routebeschrijving naar deze locatie. Na afloop kan je het beachvollyebalnet ook weer terugbrengen naar deze locatie.  

  Beachvolleybalnet huren op het Zuiderstrand bij La Cantina?

  Wil je beachvolleyballen op het Zuiderstrand? Dan kun je het Beachvolleybalnet huren bij Strandtent La Cantina. Klik hier voor een routebeschrijving naar deze locatie. Na afloop kan je het beachvollyebalnet ook weer terugbrengen naar deze locatie.