Bedrijfsuitje organiseren in Hoek van Holland?

Beleef een heerlijke dag op het strand tijdens uw bedrijfsuitje in Hoek van Holland. Geniet van luxe borrelhappen, mooie vis en vleesgerechten van de BBQ of proef alle top gerechten van de kaart tijdens een shared dining arrangement!

Kies voor teambuilding tijdens onze unieke Expeditie Robinson of ga voor actie en uitdaging tijdens powerkiten in Hoek van Holland.

Hiernaast bieden wij nog een groot aantal andere leuke teambuilding activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland. 

Evenementen in Hoek van Holland, Personeelsuitjes, Bedrijfsuitjes, Teambuilding, Groepsactiviteiten, Workshops

Expeditie Robinson

Op zoek naar de ultieme teambuildingsactiviteit op het strand vol actie en spanning? In teams ervaren jullie verschillende opdrachten, succes gegarandeerd.

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Powerkiten

Op zoek naar een workshop tijdens jullie bedrijfsuitje in Hoek van Holland vol actie en uitdaging? Bekijk dan onze powerkite workshop op het strand!

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Beachvolleybal

Samen met je collega’s een compleet verzorgd beachvolleybal toernooi organiseren in Hoek van Holland? Wij regelen een zorgeloze dag vol teambuilding en plezier!

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom een bedrijfsuitje in Hoek van Holland?

Hoek van Holland is het 3,5 kilometer lange strand van Rotterdam. Het is een bijzondere kustplaats waar u de reusachtige schepen van en naar de haven van Rotterdam voorbij ziet komen.

Daarbij heeft Hoek van Holland het kenmerk ‘Quality Coast’ gekregen, wat betekent dat het strand duurzaam en milieuvriendelijk is. Het openbaar vervoer van en naar Hoek van Holland is goed geregeld, de metro brengt u er zo heen! Genoeg redenen om een bedrijfsuitje in Hoek van Holland te laten organiseren, toch?

 Arrangementen in Hoek van Holland

Een uitje op het strand van Hoek van Holland is natuurlijk niet compleet zonder een passende lunch, borrel of diner. In overleg bespreken wij samen u wensen.

Strandactiviteiten in Hoek van Holland

Maak jullie dag compleet met een van onze leuke strandactiviteiten in Hoek van Holland. Expeditie Robinson of andere beachgames versterken de teambuilding binnen uw bedrijf. 

Waarom The Sand Company?

 • Vijf jaar ervaring in evenementen
 • Activiteiten in eigen beheer
 • Professionele begeleiding
 • Passie en plezier in de uitvoering

 • Welke locaties in Hoek van Holland zijn geschikt voor een bedrijfsuitje?

  The Sand Company heeft een warme samenwerking met Uluwatu Beachclub. Hier kunnen jullie terecht voor een heerlijke dag op het strand. Uluwatu staat voor puur eten, mooie wijnen en dranken en net dat stukje extra service. 

 • Uluwatu Beach

  Teambuilding tijdens jullie bedrijfsuitje in Hoek van Holland

  Binnen ons aanbod van strandactiviteiten hebben wij een aantal leuke teambuilding opties. Ga bijvoorbeeld de strijd tegen elkaar aan in onze uitdagen Expeditie Robinson activiteit. Bekijk hieronder onze meest geboekte bedrijfsuitje

 • Powerkiten
 • Archery Tag
 • Beachvolleybal
 • Expeditie Robinson