+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Geniet van teambuilding, strandactiviteiten en heerlijke gerechten tijdens uw bedrijfsuitje in Hoek van Holland!

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Beleef een heerlijke dag op het strand tijdens uw bedrijfsuitje in Hoek van Holland. Geniet van luxe borrelhappen, mooie vis en vleesgerechten van de BBQ of proef alle top gerechten van de kaart tijdens een shared dining arrangement!

Kies voor teambuilding tijdens een zeskamp op het strand of ga voor actie en uitdaging tijdens powerkiten in Hoek van Holland.

Hiernaast bieden wij nog een groot aantal andere leuke teambuilding activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland. Bekijk hier onze strandactiviteiten. 

Uluwatu Beachclub is een geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje in Hoek van Holland. Voor: vergaderingen, teambuilding, teamuitjes, personeelsuitjes

Arrangementen bedrijfsuitje

Een uitje op het strand van Hoek van Holland is natuurlijk niet compleet zonder een passende lunch, borrel of diner. In overleg met een van onze ervaren evenementen planners bespreken wij samen u wensen.

Strandactiviteiten

Maak jullie dag compleet met een van onze leuke strandactiviteiten of workshops in Hoek van Holland. Expeditie Robinson of andere beachgames versterken de teambuilding binnen uw bedrijf. Bekijk activiteiten

Uluwatu Beachclub

Op zoek naar een perfecte strand locatie voor jullie bedrijfsuitje in Hoek van Holland? Wij werken samen met Uluwatu Beachclub. Deze hoogstaande en prachtige strandlocatie verzorgd graag een zorgeloze dag. 

Populaire bedrijfsuitjes:

Expeditie Robinson vanaf €17,50

Op zoek naar de ultieme teambuildingsactiviteit met een grote groep? In teams ervaren jullie verschillende opdrachten, succes gegarandeerd.

Powerkite Workshop vanaf €17,50

Op zoek naar een actieve workshop in Hoek van Holland vol actie en uitdaging? Bekijk dan onze powerkite workshop en ervaar de kracht van de wind!

Volleybal toernooi vanaf €10,-

Samen met je collega’s een compleet verzorgd beachvolleybal toernooi organiseren in Hoek van Holland? Wij regelen een zorgeloze dag!

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom een bedrijfsuitje in Hoek van Holland?

Hoek van Holland is het 3,5 kilometer lange strand van Rotterdam. Het is een bijzondere kustplaats waar u de reusachtige schepen van en naar de haven van Rotterdam voorbij ziet komen. Daarbij heeft Hoek van Holland het kenmerk ‘Quality Coast’ gekregen, wat betekent dat het strand duurzaam en milieuvriendelijk is. Het openbaar vervoer van en naar Hoek van Holland is goed geregeld, de metro brengt u er zo heen! Genoeg redenen om een bedrijfsuitje in Hoek van Holland te laten organiseren, toch?

Welke locaties in Hoek van Holland zijn geschikt voor bedrijfsuitjes?

Onze partner-locatie in Hoek van Holland is geschikt voor bedrijfsuitjes. Dit is: