+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Bedrijfsuitje Kijkduin

Wij organiseren jouw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Kijkduin. Vind hier al onze activiteiten in Kijkduin!

Bedrijfsuitje organiseren in Kijkduin?

Er is geen betere plek om uw bedrijfsuitje te vieren dan op het strand van Kijkduin. The Sand Company is uw partner voor een vlekkeloze organisatie voor groepsuitjes op het strand in Kijkduin.

Kies voor volop teambuilding tijdens Expeditie Robinson of een compleet georganiseerd beachvolleybal toernooi met uw hele afdeling. Uiteraard is er achteraf een prijsuitreiking voor de winnende teams!

Afhankelijk van uw wensen, adviseren wij een locatie die perfect bij jullie past. Één van onze ervaren evenementen planners staat altijd klaar om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Bekijk activiteiten

Evenementen in Kijkduin, Personeelsuitjes, Bedrijfsuitjes, Teambuilding

 Arrangementen 

Boek één van de groepsarrangementen bij onze hoogstaande strandpartners. Geniet van heerlijke borrelplanken, drankjes, een lunch, of een uitgebreid diner!

Strandactiviteiten in Kijkduin

Boek één van onze groepsactiviteiten of workshops om een stukje teambuilding aan jullie dag toe te voegen. Wij verzorgen de complete organisatie van jullie bedrijfsuitje in Kijkduin. Bekijk activiteiten

Waarom The Sand Company?

-Vijf jaar ervaring in evenementen
-Activiteiten in eigen beheer
-Professionele begeleiding
-Passie en plezier in de uitvoering

Populaire bedrijfsuitjes in Kijkduin:

Tandem tour en fietstocht scheveningen

Expeditie Robinson vanaf €19,50 p.p

Op zoek naar de ultieme teambuilding activiteit met een grote groep? In teams ervaren jullie verschillende opdrachten, succes gegarandeerd.

powerkite workshop

Powerkite Workshop vanaf €17,50 p.p

Op zoek naar een actieve workshop in Kijkduin vol actie en uitdaging? Bekijk dan onze powerkite workshop en ervaar de kracht van de wind!

powerkite workshop

Volleybal toernooi vanaf €10,- p.p

Samen met je collega’s of vrienden een compleet verzorgd beachvolleybal toernooi organiseren in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? 

Waarom een bedrijfsuitje in Kijkduin?

Kijkduin is een mooie badplaats gelegen in Zuid-Holland. Kijkduin strand is vele malen kleiner dan het strand van Scheveningen, maar is daardoor juist sfeervoller! De badplaats heeft zeker zo zijn charmes.

Dus ben je gek op het strand, maar houd je niet van groot en massaal? Dan is Kijkduin uw ideale locatie voor bedrijfsuitjes of bedrijfsfeesten. Bovendien is Kijkduin goed bereikbaar en is parkeren zelfs gratis. Geen wonder dat er veel Kijkduin activiteiten te vinden.

Locatie voor een bedrijfsuitje in Kijkduin?

Omdat wij een zo’n hoog mogelijke kwaliteit willen bieden, zijn we een warme samenwerking aangegaan met Beachclub Birds in Kijkduin. Deze locatie in Kijkduin is uitermate geschikt voor een heerlijke dag op het strand. lees hieronder meer over deze locatie:

Beachclub BIRDS