Bedrijfsuitje Scheveningen

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Scheveningen? Wij zorgen voor een perfecte organisatie. Aan de hand van uw wensen adviseren wij één van onze locaties en denken mee voor een leuke teambuildings activiteit in combinatie met een passende lunch, borrel of diner.

Wij hebben een groot aanbod van workshops in eigen beheer op en rond het strand van Scheveningen. Hieronder staan onze meest geboekte Strandactiviteiten voor een bedrijfsuitje in Scheveningen. Klik op de activiteit voor meer informatie erover!

Expeditie Robinson

Op zoek naar de ultieme teambuildingsactiviteit op het strand vol actie en spanning? In teams ervaren jullie verschillende opdrachten, succes gegarandeerd.

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Powerkiten

Op zoek naar een workshop tijdens jullie bedrijfsuitje in Scheveningen vol actie en uitdaging? Bekijk dan onze powerkite workshop op het strand!

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Archery Tag

Dit bedrijfsuitje is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Welk team heeft de beste vaardigheden en strategie om deze leuke activiteit te winnen?

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Op zoek naar een afwisselend bedrijfsuitje in Scheveningen? Tijdens de beachgames kiezen jullie uit spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee en veel meer!

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Surfen

Altijd al een keer golven willen pakken? Tijdens dit bedrijfsuitje in Scheveningen nemen onze ervaren instructeurs je mee de golven in. Gegarandeerd lol met je collega’s!

Prijzen:
Vanaf €25,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Beachvolleybal

Samen met je collega’s een compleet beachvolleybal toernooi organiseren? Wij regelen een zorgeloze dag vol teambuilding en plezier!

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Beachtennis

Beachtennis is een populaire activiteit en past perfect bij de invulling van jullie klassenuitje op het strand. Het lijkt op padel en zorgt voor gegarandeerd plezier. Perfect als onderdeel van de beachgames of als losse activiteit.

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Boksen

Op zoek naar een actieve activiteit tijdens jullie klassenuitje? De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. 

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Yoga

Op zoek naar een relaxte groepsactiviteit als klassenuitje? Dan is yoga perfect voor jullie. Één van onze ervaren instructeurs bezorgt jullie een heerlijke relaxte dag. Geniet van het strand en kom helemaal tot rust!

Prijzen:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1 uur

Waarom een bedrijfsuitje in Scheveningen?

Scheveningen is één van de populairste badplaatsen van Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Vooral in de zomer is Scheveningen strand een drukbezochte plek. Het strand is ongeveer 4,5 kilometer lang en ligt aan de Noordzee.

Toeristen én bewoners komen graag naar Scheveningen om te wandelen, zonnen en zwemmen. Vier seizoenen per jaar valt hier iets te beleven! Er worden dan ook volop uitjes en evenementen georganiseerd. Scheveningen is goed te bereiken met zowel de fiets, auto als het openbaar vervoer.

Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid. Daardoor is Scheveningen strand een geschikte plaats voor bedrijfsuitjes, bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten.

Waarom een bedrijfsuitje in Scheveningen bij The Sand Company?

 • Vijf jaar ervaring in evenementen
 • Activiteiten in eigen beheer
 • Professionele begeleiding
 • Passie en plezier in de uitvoering
 • Wat zijn geschikte locaties voor een bedrijfsuitje in Scheveningen?

  In Scheveningen zijn er tal van strand clubs en restaurants die kunnen fungeren als locatie voor uw bedrijfsuitje. Wij hebben een vaste samenwerking met de volgende locaties in Scheveningen, zodat we een goede kwaliteit kunnen garanderen:

 • Beachclub Patagonia
 • Strandclub Wij
 • Whoosah beach club
 • Jorplace Hostel
 • Teambuilding tijdens jullie bedrijfsuitje in Scheveningen

  Binnen ons aanbod van strandactiviteiten hebben wij een aantal leuke teambuilding opties. Ga bijvoorbeeld de strijd tegen elkaar aan in onze uitdagende Expeditie Robinson activiteit. Bekijk hieronder onze meest geboekte bedrijfsuitje

 • Powerkiten
 • Archery Tag
 • Tandem tour door Scheveningen
 • Expeditie Robinson
 • Bedrijfsuitje Zwarte Pad Scheveningen

  Wij hebben zowel op de boulevard als op het zwarte pad een aantal mooie locaties waar wij mee samenwerken. Onze partners verzorgen graag het horecagedeelte van jullie bedrijfsuitje in Scheveningen. Bekijk hier de locaties.

  Arrangementen voor een bedrijfsuitje in Scheveningen? 

  Combineer een leuke strandactiviteit met een borrel, lunch of diner. Onze partners verzorgen mooie borrelplanken, heerlijke welkomstdranken en uitgebreide BBQ-buffetten. In overleg met onze ervaren evenementen planners maken wij jullie dag tot een groot succes, precies zoals jullie dat voor ogen hebben.

  Kleding advies bedrijfsuitje Scheveningen?  

  Een vraag die veelvuldig aan ons gesteld wordt is: wat voor kleding kun je nou het beste dragen tijdens een bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen? Dit hangt natuurlijk helemaal af van hoe jullie dag eruit ziet. Soms kan het zijn dat het om een formeel bedrijfsuitje gaat, dan is natuurlijk nette kleding vereist. Zodra er een leuke strandactiviteit op het programma mee adviseren wij om sportieve kleding mee te nemen. Voordat de activiteit begint kunnen jullie lekker de sportkleding aantrekken en genieten van de leuke strandactiviteiten die The Sand Company te bieden heeft. De echte bikkels adviseren wij om een zwembroek mee te nemen voor een verfrissende duik na afloop!

  Parkeren tijdens een bedrijfsuitje in Scheveningen? 

  Tijdens de organisatie van jullie bedrijfsuitje in Scheveningen is het handig om naar het personeel te communiceren waar je goed kan parkeren. Ons advies is om altijd te parkeren in één van de parkeergarages die door heel Scheveningen verspreid zitten.

  Op heel veel plekken in de omgeving van het strand mag je helaas maar 1 of 2 uur maximaal staan. Onze tip is om hier je auto absoluut niet neer te zetten, want handhaving is erg streng en er worden aan de lopende band wielklemmen uitgedeeld. Hieronder een paar tips waar je veel informatie kan vinden over geschikte parkeerplekken tijdens jullie bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen:

 • Interparking Scheveningen
 • Parkeren Den Haag/Scheveningen
 • BKS parking Scheveningen
 • Info Parkeren Scheveningen
 • Parkmobile Den haag/Scheveningen