Bedrijfsuitje Scheveningen

Specialist in zakelijke uitjes, personeelsuitjes en bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Scheveningen? Wij zorgen voor een perfecte organisatie van jullie bedrijfsuitje op het strand. Aan de hand van uw wensen adviseren wij één van onze locaties in Scheveningen en denken wij mee voor een leuke teambuildings activiteit in combinatie met een passende lunch, borrel, diner of uitgebreid feest.

Tijdens onze Expeditie Robinson activiteit komen bijvoorbeeld alle elementen terug voor een geslaagde middag: teamwork, snelheid, actie en uitdaging. Ga in teams de strijd tegen elkaar aan in deze populaire strandactiviteit.

Daarnaast hebben wij nog een groot aanbod van andere workshops op en rond het strand van Scheveningen. Ervaar de kracht van de wind tijdens de powerkite workshop, of maak en proef een aantal verschillende cocktails en Gin Tonics.

Bedrijfsuitje boulevard Scheveningen, teambuilding Scheveningen, bedrijfsuitje Zwarte Pad, events in Scheveningen, bedrijfsfeest in Scheveningen

Arrangementen bedrijfsuitje

Combineer een leuke strandactiviteit met een borrel, lunch of diner. Onze partners verzorgen mooie borrelplanken, heerlijke welkomstdranken en uitgebreide BBQ-buffetten.

Scheveningen activiteiten

Maak jullie bedrijfsuitje in Scheveningen compleet met een van onze leuke strandactiviteiten. Teambuilding tijdens Expeditie Robinson of diverse beachgames. Bekijk activiteiten

Bedrijfsuitje Zwarte Pad

Wij hebben zowel op de boulevard als op het zwarte pad een aantal mooie locaties waar wij mee samenwerken. Onze partners verzorgen graag het horecagedeelte van jullie bedrijfsuitje in Scheveningen. Bekijk locaties

Populaire bedrijfsuitjes:

Expeditie Robinson vanaf €17,50

Op zoek naar de ultieme teambuildingsactiviteit met een grote groep? In teams ervaren jullie verschillende opdrachten, succes gegarandeerd.

Powerkite Workshop vanaf €17,50

Op zoek naar een workshop tijdens jullie bedrijfsuitje in Scheveningen vol actie en uitdaging? Bekijk dan onze powerkite workshop!

Volleybal toernooi vanaf €10,-

Samen met je collega’s een compleet verzorgd beachvolleybal toernooi organiseren in Scheveningen? Wij regelen een zorgeloze dag!

Waarom een bedrijfsuitje in Scheveningen?

Scheveningen is één van de populairste badplaatsen van Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Vooral in de zomer is Scheveningen strand een drukbezochte plek. Het strand is ongeveer 4,5 kilometer lang en ligt aan de Noordzee. Toeristen én bewoners komen graag naar Scheveningen om te wandelen, zonnen en zwemmen. Vier seizoenen per jaar valt hier iets te beleven! Er worden dan ook volop uitjes en evenementen georganiseerd. Scheveningen is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid. Daardoor is Scheveningen strand een geschikte plaats voor bedrijfsuitjes, bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten.

Welke locaties in Scheveningen zijn geschikt voor bedrijfsuitjes?

In Scheveningen zijn er tal van strand clubs en restaurants die kunnen fungeren als locatie voor uw bedrijfsuitje. Wij hebben een vaste samenwerking met de volgende locaties in Scheveningen, zodat we een goede kwaliteit kunnen garanderen: