Bedrijfsuitje op het strand

Scheveningen, kijkduin en Hoek van Holland

Bedrijfsuitje op het strand

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Bedrijfsuitje strand organiseren?

Op zoek naar een locatie voor jullie bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Bij The Sand Company zijn wij gespecialiseerd  in het organiseren van een teamuitje, een zakelijke uitje of een personeelsuitje aan de kust helemaal naar uw wens. 

Volop teambuilding tijdens een zeskamp op het strand of actie en uitdaging tijdens vliegeren en powerkiten op het strand. Hiernaast bieden wij nog een groot aantal andere leuke teambuilding activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje op het strand.

Bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, borrels en zakelijke uitjes op het strand. 

bedrijfsuitje Hoek van Holland

Arrangementen bedrijfsuitje

Bij één van onze vaste strandpartners in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland kunt u terecht voor een onvergetelijke dag op het strand. Geniet van een borrel, lunch of diner op maat. Alles is bespreekbaar.

Teambuilding activiteiten Scheveningen

Bedrijfsuitje strandactiviteiten

Wij bieden een uiteenlopend aanbod van strandactiviteiten aan. Geniet van een van onze actieve en originele activiteiten of workshops op het strand. Bekijk activiteiten

Teambuilding activiteiten Scheveningen
bedrijfsuitje Kijkduin

Strandpaviljoen bedrijfsuitje? 

Op zoek naar een perfecte strand locatie voor jullie bedrijfsuitje?  Wij werken samen met een aantal hoogstaande strand paviljoens die perfecte faciliteiten bieden. Lees hier meer voor alle informatie.

Wij verzorgen complete bedrijfsuitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Hoek van Holland is de opkomende badplaats in Nederland en ook hier organiseren wij bedrijfsuitjes, groepsuitjes en strandactiviteiten. Combineer een prachtige locatie met een actieve, uitdagende of creatieve strandactiviteit of workshop.

bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Scheveningen vol teambuilding en plezier? Wij hebben een groot aanbod van hoogstaande strandlocaties waar u terecht kan voor heerlijke arrangementen en bijpassende strandactiviteiten en workshops.  Lees meer

bedrijfsuitje Scheveningen
bedrijfsuitje Kijkduin

Bedrijfsuitje Kijkduin 

Heeft u meer interesse in een bedrijfsuitje, groepsuitje of een stranduitje in Kijkduin? Wij bieden alle workshops en strandactiveiten ook in Kijkduin aan. Wij werken ook hier met een aantal prachtige strandlocaties samen. Informeer naar alle opties.

Bedrijven die u voor gingen:

Activiteiten pakket tijdens jullie bedrijfsuitje?

Heeft u moeite met kiezen? Wij bieden ook pakketten aan waarbij we u meerdere activiteiten aanbieden, zodat iedereen zich voor een activiteit naar wens kan inschrijven. Niet iedereen heeft dezelfde interesses, daarom is deze optie leuk en vrijblijvend. Hieronder een aantal voorbeelden van onze meest geboekte strand activiteiten.

bedrijfsuitje Hoek van Holland

Cocktail workshop

Boek een leuk en vrijblijvende cocktail workshop met uw bedrijf. Een aantal klassieke cocktails komen aan bod. Voor degene die liever geen alcohol drinken zijn er ook leuke alcoholvrije opties beschikbaar. Lees meer

bedrijfsuitje Scheveningen

Expeditie Robinson

Het ultieme teambuilding spel voor een bedrijfsuitje op het strand. Neem het in uitdagende opdrachten op tegen de andere teams! Elk team een eigen kleur en een toepasselijke prijs voor de winnaars. Lees meer

bedrijfsuitje Scheveningen
Een afwisselend aanbod van leuke beachgames! Denk aan volleybal, beachtennis, Ultimate frisbee en meer.

Bedrijfsuitje beachgames

De Beachgames zijn ideaal voor groepen die verschillende dingen willen. Denk aan beachvolleybal, beachtennis, ultimate frisbee en meer. In toernooi vorm komen jullie alle teams tegen. Lees meer

Strand activiteiten bedrijfsuitje 

Maak jullie bedrijfsuitje compleet met een van onze leuke strandactiviteiten of workshops. Kies uit actieve, creatieve of culinaire bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland:

Contact

Nog Vragen?

 Bel direct:
06 3038 7334

 Mail direct
info@thesandcompany.nl