Bedrijfsuitje strand

The Sand Company organiseert bedrijfsuitjes op maat

Bedrijfsuitje organiseren?

Bij The Sand Company zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes op maat. Wij hebben een warme samenwerking met een aantal toplocaties in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Geniet van een leuke dag vol teambuilding, lekker eten en leuke strandactiviteiten.

Teambuilding 

Geniet van een dag vol teambuilding tijdens bijvoorbeeld onze unieke Expeditie Robinson activiteit. Of kiezen jullie voor een avontuurlijke middag tijdens de powerkite workshop. Hiernaast bieden wij nog een groot aantal andere leuke teambuildingsactiviteiten aan voor een geslaagde dag!

Corona proof bedrijfsuitjes op het strand

Wij houden natuurlijk rekening met alle corona maatregelen die gelden binnen de evenementen branche. Wij hebben binnen ons aanbod genoeg activiteiten die buiten kunnen plaatsvinden en dus mogelijk zijn.

Wij houden alle ontwikkelingen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zullen daarop anticiperen. Vanaf komend seizoen kunt u ook bij ons terecht met kleine groepen om toch op deze manier een stukje teambuilding binnen jullie bedrijf te doen op het strand. Bekijk hier onze activiteiten.

Bedrijfsuitje op locatie?

Ben je een bedrijfsuitje aan het plannen en heb je een locatie nodig? Dan hebben wij de perfect strandlocatie voor jou! Laat je bedrijfsuitje organiseren op één van onderstaande locaties. Wij bieden verschillende activiteiten aan, mogelijk op een locatie naar keuze:

 • Bedrijfsuitje in Scheveningen

 • Bedrijfsuitje in Kijkduin

 • Bedrijfsuitje in Hoek van Holland

 • Bedrijfsuitje in Den Haag
 • Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies. 

  Waarom een bedrijfsuitje organiseren?

  Bij de start of afsluiting van het jaar hoort natuurlijk een mooi bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje is bewezen goed voor de teambuilding binnen het bedrijf en het geeft positieve energie. Het strand is de ideale plek voor een bedrijfsuitje om even een dag heel wat anders te beleven dan de werkvloer. 

  The Sand Company verzorgt evenementen geheel ingericht naar jullie wensen. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij een passend advies geven en een zorgeloze dag op het strand aanbieden. Bekijk hier onze activiteiten.

  Wat kost een bedrijfsuitje?

  De kosten voor een bedrijfsuitje lopen sterk uiteen. Afhankelijk van het aantal personen, de locatie, de activiteit en het boeken van een lunch, borrel of diner spelen een rol. Direct iemand spreken?  +31640878237

  Arrangementen bedrijfsuitje

  Geniet van luxe borrelhappen, welkomstdranken, gin tonic’s, cocktails en heerlijke BBQ gerechten. Wij verzorgen ontbijt, lunch, borrel en diner op al onze vaste locaties op het strand. 

  Wat is een leuk bedrijfsuitje?

  Een leuk bedrijfsuitje is aangepast op de wensen van de werknemers. Wil je een origineel bedrijfsuitje, een actief bedrijfsuitje of een sportief bedrijfsuitje? The Sand Company helpt je graag een programma samenstellen zodat iedereen van een leuk bedrijfsuitje geniet. Kies bij ons onder andere uit de onderstaande soorten:

  -Actief bedrijfsuitje

  • -Sportief bedrijfsuitje
  • -Origineel bedrijfsuitje
  • -Creatief bedrijfsuitje
  • -Expeditie Robinson bedrijfsuitje

  Hoe vaak een bedrijfsuitje organiseren?

  Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie werknemers minstens één keer per jaar een bedrijfsuitje heeft. Soms kan het nuttig en leuk zijn om aan het begin of einde van het kalenderjaar een leuke dag te organiseren waarbij alle werknemers uitgenodigd zijn. Afscheid nemen van vertrekkende mensen of een warm welkom voor alle nieuwe krachten in het bedrijf.

  Is een bedrijfsuitje verplicht?

  Een bedrijfsuitje is in principe niet verplicht als dit buiten werktijd valt. Natuurlijk kan hier bij ieder bedrijf een ander idee over bestaan of anders worden vastgelegd. Soms hangt het er van af of het bedrijfsuitje informeel is of ook een zakelijk aspect heeft waarvan wordt verwacht dat iedereen hier bij aanwezig is.

  De bedrijfsuitjes die wij organiseren wil je in ieder geval niet missen! Een actieve of creatieve dag op het strand: daar wil je toch bij zijn?

  Wat anderen zeggen?

  “Lees hieronder een aantal reviews van tevreden bedrijven”

  T-Mobile

  “We hebben met een groep van ca 80 collega’s een geweldig bedrijfsuitje op het strand beleefd in September. Expeditie Robinson, archery tag en nog een aantal spectaculaire activiteiten. The Sand Company is een super organisatie!

  Ze hebben coole strandactiviteiten, zijn flexibel en denken met je mee.”

  B. Schatzle

  T-mobile

  HMC westeinde

  “Wat een geweldig bedrijf. Alles is bespreekbaar, denken met je mee in de voorbereiding. Nemen alles over  waardoor je zelf ook alles mee kan beleven. Met een enthousiasme waar je blij van wordt.

  Kortom een onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen. volgend jaar zeker weer”

  A. weijl

  HMC westeinde

  Zadkine college

  “Ons eerste examenjaar met de horecaklas koks en gastheren en vrouwen sloten wij af met een prachtig bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen. Powerkiten en beachgames stonden op de planning.

  Wij sloten onze dag af met een heerlijk verzorgde BBQ! Wij hebben een geweldige dag gehad, zeker een aanrader! “

  J. van Dorp

  Zadkine college