Bedrijfsuitje op het strand

Scheveningen, kijkduin en Hoek van Holland

Bedrijfsuitje strand organiseren?

Op zoek naar een locatie voor jullie bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Bij The Sand Company zijn wij gespecialiseerd  in het organiseren van bedrijfsuitjes, strandactivitiveiten en wij verzorgen een aantal superlocaties op het strand.

Volop teambuilding tijdens een Expeditie Robinson of actie en uitdaging tijdens onze powerkite workshop. Hiernaast bieden wij nog een groot aantal andere leuke teambuildingsactiviteiten aan voor een geslaagde dag!

Waarom een bedrijfsuitje organiseren?

Er zijn natuurlijk tal van redenen te noemen om een bedrijfsuitje te organiseren. Een bedrijfsuitje is goed voor de teambuilding binnen het bedrijf en het geeft positieve energie. Doordat collega’s elkaar leren kennen draag dit bij aan een verbetering van de communicatie en dus het groepsgevoel.

Geniet bij The Sand Company van evenementen, waarbij wij op zoek gaan naar jullie wensen. Jullie kunnen terecht bij één van onze hoogstaande partners in combinatie met leuke teambuilding activiteiten op het strand.

Bedrijfsuitje op locatie?

 Ben je een bedrijfsuitje aan het plannen en heb je een locatie nodig? Dan hebben wij de perfect strandlocatie voor jou!

Laat je bedrijfsuitje organiseren op één van onderstaande locaties. Wij bieden verschillende activiteiten aan, mogelijk op een locatie naar keuze:
Bedrijfsuitje in Scheveningen
Bedrijfsuitje in Kijkduin
Bedrijfsuitje in Hoek van Holland 

Bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, borrels en zakelijke uitjes op het strand. 

Bedrijfsuitje strand activiteiten

Bedrijfsuitje strandactiviteiten

Wij bieden een uiteenlopend aanbod van strandactiviteiten aan. Gespecialiseerd in het vermaken van grote groepen beleven jullie een heerlijke dag op het strand. Bekijk activiteiten

bedrijfsuitje Hoek van Holland

Arrangementen bedrijfsuitje

Geniet van luxe borrelhappen, welkomstdranken, gin tonic’s, cocktails en heerlijke BBQ gerechten. Wij verzorgen ontbijt, lunch, borrel en diner op al onze vaste locaties op het strand. Alles is bespreekbaar.

bedrijfsuitje strand locaties

Wat kost een bedrijfsuitje?

De kosten voor een bedrijfsuitje lopen sterk uiteen. Afhankelijk van het aantal personen, de locatie, de activiteit en het boeken van een lunch, borrel of diner spelen een rol. Direct iemand spreken?  +31640878237

Strand activiteiten bedrijfsuitje

Maak jullie bedrijfsuitje compleet met een van onze leuke strandactiviteiten of workshops. Kies uit actieve, creatieve of culinaire bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland:

Hoe vaak een bedrijfsuitje organiseren?

Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie werknemers minstens één keer per jaar een bedrijfsuitje heeft. Soms kan het nuttig en leuk zijn om aan het begin of einde van het kalenderjaar een leuke dag te organiseren waarbij alle werknemers uitgenodigd zijn. Afscheid nemen van vertrekkende mensen of een warm welkom voor alle nieuwe krachten in het bedrijf.

Is een bedrijfsuitje verplicht?

Een bedrijfsuitje is in principe niet verplicht als dit buiten werktijd valt. Natuurlijk kan hier bij ieder bedrijf een ander idee over bestaan of anders worden vastgelegd. Soms hangt het er van af of het bedrijfsuitje informeel is of ook een zakelijk aspect heeft waarvan wordt verwacht dat iedereen hier bij aanwezig is.

De bedrijfsuitjes die wij organiseren wil je in ieder geval niet missen! Een actieve of creatieve dag op het strand: daar wil je toch bij zijn?

Wat is een leuk bedrijfsuitje?

Een leuk bedrijfsuitje is aangepast op de wensen van de werknemers. Wil je een origineel bedrijfsuitje, een actief bedrijfsuitje of een sportief bedrijfsuitje? The Sand Company helpt je graag een programma samenstellen zodat iedereen van een leuk bedrijfsuitje geniet. Kies bij ons onder andere uit de onderstaande soorten:

-Actief bedrijfsuitje

  • -Sportief bedrijfsuitje
  • -Origineel bedrijfsuitje
  • -Creatief bedrijfsuitje
  • -Expeditie Robinson bedrijfsuitje

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat anderen zeggen?

“Don’t just take it from us, let our customers do the talking!”

“We hebben met een groep van ca 80 collega’s een geweldig bedrijfsuitje in Scheveningen beleefd in September 2016. Expeditie Robinson, archery tag en nog een aantal spectaculaire activiteiten. The Sand Company is een super organisatie!

Ze hebben coole strandactiviteiten, zijn flexibel, communiceren goed en denken met je mee.”

Bianca Schatzle

T-mobile

“Wat een geweldig bedrijf. Alles is bespreekbaar, denken met je mee in de voorbereiding. Nemen alles over tijdens de uitvoering waardoor je zelf ook alles mee kan beleven. En dat allemaal met een enthousiasme waar je helemaal blij van wordt.

Kortom een onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen. volgend jaar zeker weer”

Angelique weijl

HMC westeinde

“Ons eerste examenjaar met de horecaklas koks en gastheren en vrouwen sloten wij af met een prachtig bedrijfsuitje in Scheveningen op het strand.

Powerkiten en beachspellen met Josse en Floor. Een lunch met net even dat beetje extra en tot slot een BBQ. Een geweldige dag, zeker een aanrader! “

Joke van Dorp

Zadkine college