Bedrijfsuitje strand

The Sand Company organiseert jouw bedrijfsuitjes op maat

Bedrijfsuitje organiseren

Bij The Sand Company zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes op maat. Met ruim zes jaar ervaring in het begeleiden van groepen, zijn wij uw professionele partner voor strandactiviteiten en de bemiddeling van een passende locatie. 

Teambuilding of avontuur?

Bekijk hieronder onze meest geboekte activiteiten voor een bedrijfsuitje op het strand. Boek bijvoorbeeld onze unieke Expeditie Robinson activiteit voor het ultieme teambuildingsgevoel. Of kiezen jullie voor een avontuurlijke middag tijdens de powerkite workshop of één van onze andere activiteiten.

Expeditie Robinson op het strand

Expeditie Robinson

Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om dit populaire bedrijfsuitje in Scheveningen te winnen?

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Expeditie Robinson op het strand

Powerkiten

De powerkite workshop een bedrijfsuitje op het strand vol actie en uitdaging. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Alles helemaal veilig en op jouw niveau!

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Archery Tag

Altijd al een appeltje willen schillen met één van je collega’s? Wie schiet als eerste al zijn tegenstanders af en wint dit bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen of Kijkduin?

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Een bedrijfsuitje met een afwisselend programma boeken? Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey, Beachtennis, voetbal en ultimate frisbee. 

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

archery tag workshop

Surfen

Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie de zee in. Uitgerust met een wetsuit en een board leren jullie de beginselen van surfen op de golven. Wie kan er als eerste staan en een golf pakken?

Prijzen:
Vanaf €25,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

Beachvolleybal

Samen met je collega’s een compleet beachvolleybal toernooi organiseren? Wij regelen een zorgeloze dag vol teambuilding en plezier!

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

archery tag workshop

Beachtennis

Beachtennis past perfect bij de invulling van een teambuildingsdag op het strand tijdens jullie bedrijfsuitje. Het lijkt op padel en zorgt voor gegarandeerd plezier. Perfect als onderdeel van de beachgames of als losse activiteit.

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

archery tag workshop

Boksen

Leer de basistechnieken van boeken tijdens jullie bedrijfsuitje. Zorgt gegarandeerd voor actie, lol en teambuilding. Een ervaren instructeur neemt jullie mee het strand op voor een luchtig en leuk middagprogramma!

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Yoga

Yoga is perfect voor een relaxte activiteit tijdens jullie bedrijfsuitje op het strand. Één van onze instructeurs zal de workshop begeleiden waarbij jullie met de voeten in het zand genieten van een aantal ontspannen poses!

Prijzen:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1 uur

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies. 

Wat anderen zeggen?

“Lees hieronder een aantal reviews van tevreden bedrijven”

T-Mobile

“We hebben met een groep van ca 80 collega’s een geweldig bedrijfsuitje op het strand beleefd in September. Expeditie Robinson, archery tag en nog een aantal spectaculaire activiteiten. The Sand Company is een super organisatie!

Ze hebben coole strandactiviteiten, zijn flexibel en denken met je mee. Het eten en de BBQ waren ook top verzorgd achteraf.”

B. Schatzle

T-mobile

HMC westeinde

“Wat een geweldig bedrijf. Alles is bespreekbaar, denken met je mee in de voorbereiding. Nemen alles over  waardoor je zelf ook alles mee kan beleven. Met een enthousiasme waar je blij van wordt.

Kortom een onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen. volgend jaar zeker weer”

A. weijl

HMC westeinde

Zadkine college

“Ons eerste examenjaar met de horecaklas koks en gastheren en vrouwen sloten wij af met een prachtig bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen. Powerkiten en beachgames stonden op de planning.

Wij sloten onze dag af met een heerlijk verzorgde BBQ! Wij hebben een geweldige dag gehad, zeker een aanrader! “

J. van Dorp

Zadkine college

Waarom een bedrijfsuitje organiseren?

Bij de start of afsluiting van het jaar hoort natuurlijk een mooi bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje is bewezen goed voor de teambuilding binnen het bedrijf en het geeft positieve energie. Het strand is de ideale plek voor een bedrijfsuitje om even een dag heel wat anders te beleven dan de werkvloer. 

The Sand Company verzorgt evenementen geheel ingericht naar jullie wensen. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij een passend advies geven en een zorgeloze dag op het strand aanbieden. Bekijk hier onze activiteiten.

Wat kost een bedrijfsuitje?

De kosten voor een bedrijfsuitje lopen sterk uiteen. Afhankelijk van het aantal personen, de locatie, de activiteit en het boeken van een lunch, borrel of diner spelen een rol. Voor een leuke strandactiviteit in combinatie met een lunch of diner kan je ongeveer aan de volgende prijzen denken:

 • Vanaf 12 personen €50,- p.p
 • Vanaf 16 personen €45,- p.p
 • Vanaf 25 personen €40,- p.p
 • Afhankelijk van de gekozen activiteiten en soort arrangement bepalen wij uiteindelijk de echte offerte prijs. Direct iemand spreken?  +31640878237

  Arrangementen bedrijfsuitje

  Geniet van luxe borrelhappen, welkomstdranken, gin tonic’s, cocktails en heerlijke BBQ gerechten. Wij verzorgen ontbijt, lunch, borrel en diner op al onze vaste locaties op het strand. Bespreek jullie wensen, zodat wij een perfect uitje voor jullie kunnen verzorgen.

  Wat is een leuk bedrijfsuitje?

  Een leuk bedrijfsuitje is aangepast op de wensen van de werknemers. Wil je een origineel bedrijfsuitje, een actief bedrijfsuitje of een sportief bedrijfsuitje? The Sand Company helpt je graag een programma samenstellen zodat iedereen van een leuk bedrijfsuitje geniet. Kies bij ons onder andere uit de onderstaande soorten:

 • Actief bedrijfsuitje
 • Sportief bedrijfsuitje
 • Origineel bedrijfsuitje
 • Creatief bedrijfsuitje
 • Expeditie Robinson bedrijfsuitje
 • Hoe vaak een bedrijfsuitje organiseren?

  Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie werknemers minstens één keer per jaar een bedrijfsuitje heeft. Soms kan het nuttig en leuk zijn om aan het begin of einde van het kalenderjaar een leuke dag te organiseren waarbij alle werknemers uitgenodigd zijn. Afscheid nemen van vertrekkende mensen of een warm welkom voor alle nieuwe krachten in het bedrijf.

  Is een bedrijfsuitje verplicht?

  Een bedrijfsuitje is in principe niet verplicht als dit buiten werktijd valt. Natuurlijk kan hier bij ieder bedrijf een ander idee over bestaan of anders worden vastgelegd. Soms hangt het er van af of het bedrijfsuitje informeel is of ook een zakelijk aspect heeft waarvan wordt verwacht dat iedereen hier bij aanwezig is.

  De bedrijfsuitjes die wij organiseren wil je in ieder geval niet missen! Een actieve of creatieve dag op het strand: daar wil je toch bij zijn?

  Bedrijfsuitje op locatie?

  Ben je een bedrijfsuitje aan het plannen en heb je een locatie nodig? Dan hebben wij de perfect strandlocatie voor jou! Laat je bedrijfsuitje organiseren op één van onderstaande locaties. Klik hier om onze meest geboekte activiteiten te bekijken voor een bedrijfsuitje op het strand. Wij bieden verschillende activiteiten aan, mogelijk op een locatie naar keuze:

 • Bedrijfsuitje in Scheveningen
 • Bedrijfsuitje in Kijkduin
 • Bedrijfsuitje in Hoek van Holland
 • Bedrijfsuitje in Den Haag