+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Bedrijfsuitje strand

The Sand Company verzorgt bedrijfsuitjes op maat

Bedrijfsuitje strand

The Sand Company verzorgt bedrijfsuitjes op maat

Bedrijfsuitje strand organiseren?

Bij The Sand Company zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes op maat. Wij hebben een warme samenwerking met een aantal toplocaties in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Geniet van een leuke dag vol teambuilding, lekker eten en leuke strandactiviteiten.

Volop teambuilding tijdens bijvoorbeeld onze unieke Expeditie Robinson activiteit of actie en uitdaging tijdens de powerkite workshop. Hiernaast bieden wij nog een groot aantal andere leuke teambuildingsactiviteiten aan voor een geslaagde dag!

Waarom een bedrijfsuitje organiseren?

Bij de start afsluiting van het jaar hoort natuurlijk een mooi uitje. Een bedrijfsuitje is bewezen goed voor de teambuilding binnen het bedrijf en het geeft positieve energie. Het strand is de ideale plek voor een bedrijfsuitje om even een dag heel wat anders te beleven dan de werkvloer.

Geniet bij The Sand Company van evenementen geheel ingericht naar jullie wensen. Jullie kunnen terecht bij één van onze hoogstaande partners in combinatie met leuke teambuilding activiteiten op het strand. Bekijk activiteiten

Bedrijfsuitje op locatie?

Ben je een bedrijfsuitje aan het plannen en heb je een locatie nodig? Dan hebben wij de perfect strandlocatie voor jou! Laat je bedrijfsuitje organiseren op één van onderstaande locaties. Wij bieden verschillende activiteiten aan, mogelijk op een locatie naar keuze:

Bedrijfsuitje in Scheveningen
Bedrijfsuitje in Kijkduin
Bedrijfsuitje in Hoek van Holland
Bedrijfsuitje in Den Haag

Bekijk alle bedrijfsuitjes op het strand

Maak jullie bedrijfsuitje compleet met een van onze leuke strandactiviteiten of workshops. Kies uit actieve, creatieve of culinaire bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland:

Arrangementen bedrijfsuitje

Geniet van luxe borrelhappen, welkomstdranken, gin tonic’s, cocktails en heerlijke BBQ gerechten. Wij verzorgen ontbijt, lunch, borrel en diner op al onze vaste locaties op het strand. Alles is bespreekbaar.

Wat kost een bedrijfsuitje?

De kosten voor een bedrijfsuitje lopen sterk uiteen. Afhankelijk van het aantal personen, de locatie, de activiteit en het boeken van een lunch, borrel of diner spelen een rol. Direct iemand spreken?  +31640878237

Hoe vaak een bedrijfsuitje organiseren?

Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie werknemers minstens één keer per jaar een bedrijfsuitje heeft. Soms kan het nuttig en leuk zijn om aan het begin of einde van het kalenderjaar een leuke dag te organiseren waarbij alle werknemers uitgenodigd zijn. Afscheid nemen van vertrekkende mensen of een warm welkom voor alle nieuwe krachten in het bedrijf.

Wat anderen zeggen?

“Lees hieronder een aantal reviews van tevreden bedrijven”

“We hebben met een groep van ca 80 collega’s een geweldig bedrijfsuitje in Scheveningen beleefd in September 2016. Expeditie Robinson, archery tag en nog een aantal spectaculaire activiteiten. The Sand Company is een super organisatie!

Ze hebben coole strandactiviteiten, zijn flexibel, communiceren goed en denken met je mee.”

Bianca Schatzle

T-mobile

“Wat een geweldig bedrijf. Alles is bespreekbaar, denken met je mee in de voorbereiding. Nemen alles over tijdens de uitvoering waardoor je zelf ook alles mee kan beleven. En dat allemaal met een enthousiasme waar je helemaal blij van wordt.

Kortom een onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand in Scheveningen. volgend jaar zeker weer”

Angelique weijl

HMC westeinde

“Ons eerste examenjaar met de horecaklas koks en gastheren en vrouwen sloten wij af met een prachtig bedrijfsuitje in Scheveningen op het strand.

Powerkiten en beachspellen met Josse en Floor. Een heerlijke verzorgde lunch en tot slot een BBQ.

Een geweldige dag, zeker een aanrader! “

Joke van Dorp

Zadkine college

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Is een bedrijfsuitje verplicht?

Een bedrijfsuitje is in principe niet verplicht als dit buiten werktijd valt. Natuurlijk kan hier bij ieder bedrijf een ander idee over bestaan of anders worden vastgelegd. Soms hangt het er van af of het bedrijfsuitje informeel is of ook een zakelijk aspect heeft waarvan wordt verwacht dat iedereen hier bij aanwezig is.

De bedrijfsuitjes die wij organiseren wil je in ieder geval niet missen! Een actieve of creatieve dag op het strand: daar wil je toch bij zijn?

Wat is een leuk bedrijfsuitje?

Een leuk bedrijfsuitje is aangepast op de wensen van de werknemers. Wil je een origineel bedrijfsuitje, een actief bedrijfsuitje of een sportief bedrijfsuitje? The Sand Company helpt je graag een programma samenstellen zodat iedereen van een leuk bedrijfsuitje geniet. Kies bij ons onder andere uit de onderstaande soorten:

-Actief bedrijfsuitje

  • -Sportief bedrijfsuitje
  • -Origineel bedrijfsuitje
  • -Creatief bedrijfsuitje
  • -Expeditie Robinson bedrijfsuitje