Corona proof strandactiviteiten

De Corona crisis heeft een grote impact gehad op de evenementen branche en de grote evenementen liggen zelfs nog steeds stil. Voor ons als evenementen bureau is het vooral belangrijk om te kijken naar welke strandactiviteiten vooral wel kunnen in deze tijd. 

Voor advies over wat voor strandactiviteiten of workshops die wel georganiseerd kunnen worden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verzorgen corona Proof uitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.  

archery tag workshop

Powerkites huren

Coronaproof
Op zoek frisse lucht en actie? Huur dan voor een dagdeel powerkites in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Lekker uitwaaien en gegarandeerd plezier! Huurprijzen starten vanaf €10,- per vlieger

Cocktail workshop in Scheveningen

Volleybalnet huren

Coronaproof
Willen jullie lekker met een kleine groep toch wat sportiefs doen op het strand? Huur dan verschillende beachvolleybalmaterialen bij The Sand Company. Wij verzorgen netten, ballen en scoreborden. Informeer naar meer info!

Surfles in Scheveningen

Surfboard of sup huren

Coronaproof
Vanaf mei kunt u bij ons ook terecht voor het huren van surf en sup materialen. Wij bieden deze materialen aan bij Beachclub Patagonia in Scheveningen en bij La Cantina en De Fuut op het Zuiderstrand. Stuur ons een bericht voor info!