Corona proof uitjes

Wat kan je wel doen op het strand? Klik hieronder op het onderwerp om er meer over te lezen!

 Strandactiviteiten Verhuur | Kinderactiviteiten

 

Corona proof uitjes op het strand

Wat kan je wel doen op het strand? Klik hieronder op het onderwerp voor meer info:

Strandactiviteiten  
Verhuur  
Kinderactiviteiten

Corona proof strandactiviteiten

Wij als evenementenbureau op het strand zijn voortdurend bezig om te kijken naar welke coronaproof strandactiviteiten er georganiseerd kunnen worden binnen het huidige maatregelen pakket. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het organiseren van een event op het strand.

Om jullie tegemoet te komen gelden voor alle boekingen voor een bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, vriendenuitje of andere reservering de volgende garanties:

 • Vrijblijvende reservering
 • Omboek garantie
 • Advies over covid-maatregelen
 • archery tag workshop

  Hockey of voetbal teamuitje

  Een van de dingen die momenteel wel mag zijn hockey en voetbal teamuitjes voor iedereen tot 27 jaar. Kies één van onze actieve of uitdagende strandactiviteiten en geniet van een zorgeloze dag met jullie teamgenoten op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland!

  archery tag workshop

  Bedrijfsuitje op het strand reserveren?

  Hebben jullie ook zin om je collega’s weer te zien? Wij verwachten dat binnenkort de maatregelen versoepeld gaan worden en corona proof bedrijfsuitjes op het strand weer georganiseerd mogen worden. Maak alvast je vrijblijvende reservering bij The Sand Company!

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Corona proof studentenuitje

  Studentenuitjes tot en met 27 jaar oud mogen ook binnen de huidige maatregelen. Wij helpen graag meedenken om een onvergetelijke dag te organiseren. Geniet van een uitdagende Expeditie Robinson, leer powerkiten of ga de strijd tegen elkaar aan tijdens Archery Tag.

  Corona proof verhuur op het strand

  Hoe lekker is het om op je eigen tempo te genieten van een sportieve middag op het strand met je vrienden, familie of collega’s. Vanaf mei kunnen jullie bij onze hotspots terecht om verschillende materialen te huren op het strand. Denk aan het huren van surfboards, sups, beachvolleybal, cups, powerkites en spikeball. De locaties voor het huren van spullen zijn als volgt:
   

 • Beachclub Patagonia in Scheveningen
 • La Cantina Zuiderlijk havenhoofd
 • Strandtent de Fuut Zuiderstrand
 • archery tag workshop

  Volleybalnet huren

  Willen jullie met een kleine groep toch iets leuks doen op het strand? Huur dan een beachvolleybalnet bij The Sand Company voor €45,- voor een complete set inclusief net, belijning en bal! Stuur ons een bericht voor interesse of meer informatie.

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Diverse strandmaterialen

  Organiseer zelf jullie coronaproof stranduitje en huur bij ons verschillende sportmaterialen voor op het strand. Denk aan Jeus de Boules, frisbees, kubb, spikeball of knotshockey. Neem gerust een kijkje op onze verhuurpagina voor meer info.

  bedrijfsuitje strand

  Powerkites huren

  Op zoek naar frisse lucht, actie en uitdaging? Huur dan voor een dagdeel powerkites in Scheveningen of Kijkduin. Lekker uitwaaien en gegarandeerd plezier. Huurprijzen starten van €15,- per vlieger. Stuur ons een bericht voor interesse.

  Corona proof kinderactiviteiten

  Komende zomer staat de planning weer vol met leuke activiteiten voor kinderen op het strand. Bij The Sand Company kunnen jullie terecht voor een onvergetelijk Surfkamp gedurende vier weken van de Haagsche zomervakantie.  

  Daarnaast bieden wij vanaf dit seizoen twee 4-weekse cursussen zeezwemmen voor kinderen aan. Tijdens deze cursus leer je alles over de gevaren van en rondom de zee en het strand. Hieronder is alle informatie te vinden!

  archery tag workshop

  Surfkampen 2021

  Vanaf 1 januari zijn de inschrijvingen van de surfkampen voor de  zomer van 2021 geopend. Een knotsgekke week vol stoere activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten en speurtochten veel meer activiteiten! Kids van 6 t/m 12 jaar kunnen voor 3 of 5 dagen meedoen!

  archery tag workshop

  Cursus zeezwemmen

  Leer alles over de zee en het strand tijdens de nieuwe cursus zeezwemmen van The Sand Company. In een 4-weekse cursus leren kinderen alles over en rondom de zee en het strand. Meld je nu aan voor de cursus bij Strandtent de Fuut.

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Kinderfeestjes

  Beleef een onvergetelijke kinderfeestje op het strand en boek één van onze leuke activiteiten op het strand of in de duinen. Denk aan activiteiten zoals een speurtocht, powerkiten, Expeditie Robinson of Fortnite! Lees hieronder meer info over al onze Kinderfeestjes!