Corona protocol The Sand Company

Veilige zomerkampen en activiteiten op het strand

Zomerkampen en corona

In 2020 hebben we – ondanks de aangepaste maatregelen – hele geslaagde summercamps georganiseerd met veel blije kinderen én ouders. Natuurlijk staan we te springen om in de zomer van 2021 opnieuw toffe summercamps te organiseren. We verwachten dat we ook aankomende zomer rekening moeten houden met corona maatregelen. Uiteraard houden we de ontwikkelingen goed in de gaten en anticiperen wij hier op. Wij doen er alles aan om de zomerkampen op een veilige manier door te laten gaan.

Als de overheid besluit dat er geen zomerkampen georganiseerd mogen worden, dan moeten wij de zomerkampen annuleren. Wij zullen in dat geval met een regeling komen die vergelijkbaar is met die van de reis en evenementen branche. Een uitstel regeling valt daar onder (voucher voor seizoen 2022 of een ander moment) en teruggave van inschrijfgeld is in dat geval ook mogelijk.

Is het verstandig nu te boeken?

Ja, het is verstandig om zo vroeg mogelijk te boeken. Alleen dan is uw kind verzekerd van een plekje op het zomerkamp van 2021. Vorig jaar hebben wij ervaring opgedaan met het corona proof organiseren van onze zomerkampen. Ook met corona maatregelen is het gelukt om het kamp een groot succes te maken!

Strandactiviteiten en corona

Ook wij hebben te maken met de hele situatie rondom het covid-19 virus. Wij doen ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren. Alle activiteiten die The Sand Company organiseert gaan volgens protocol en worden binnen de meest actuele richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Gelukkig kunnen een groot aantal van onze activiteiten binnen deze protocollen probleemloos, veilig en met behoud van de kwaliteit uitgevoerd worden. Heeft u vragen over de invulling van uw programma met betrekking tot corona? We nemen het graag met u door.

Bent u op zoek naar een leuke activiteit in corona tijd? Bekijk dan welke uitjes coronaproof zijn.

Welke corona protocollen hanteert The Sand Company?

Voor sportieve activiteiten hanteert The Sand Company het protocol dat door het NOC*NSF wordt aangeboden. Voor de zomerkampen wordt het protocol gebruikt dat wordt aangeraakt door de gezamenlijke aanbieders van zomerkampen ‘wij gaan op zomerkamp’. De recreatieve activiteiten die buiten deze protocollen vallen gaan volgens protocol van de ‘Koninklijke Horeca Nederland’.