Expeditie Robinson kinderfeestje

Een actieve survival game op het strand!

Expeditie Robinson feestje

Speciaal voor de echte survival kids is onze topactiviteit nu ook te boeken als Expeditie Robinson kinderfeestje! Verdeeld over verschillende ‘kampen’ nemen de kids het tegen elkaar op in spannende proeven waar samenwerking, behendigheid, slimmigheid en snelheid maximaal worden getest.

Spelverloop

In deze spannende survival game nemen de teams het in verschillende proeven tegen elkaar op! De proeven testen de kids zowel fysiek als mentaal. Het team dat de meeste proeven wint, mag zich vol trots échte Robinsons noemen en een prijs in ontvangst nemen. Natuurlijk is er voor iedereen een prijsje! 

Expeditie als schooluitje

Onze Expeditie Robinson activiteit is niet alleen leuk voor een kinderfeestje. Wij hebben al meerder klassen en schooluitjes verzorgd en allemaal heel succesvol. In deze leuke strandactiviteit wil iedereen winnen, welke klas of team zal het meeste punten verzamelen? Te boeken in Scheveningen en Kijkduin 

Handige info

Dit survival kinderfeestje is gebaseerd op het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Gelukkig hoeven we daarvoor niet af te reizen naar onbewoond eiland, want het strand in Den Haag is hier de perfecte plek voor. Dit kinderfeestje vol survival is geschikt voor zowel kleine als grote groepen, tot wel 40 kids! Het spel wordt uiteraard begeleid door ervaren instructeurs. 

  De spellen

  Hieronder staan kort de opdrachten uitgelegd van het Expeditie kinderfeestje. 

  Er zijn veel punten te vergeven, dus iedereen kan winnen. Zet ‘m op! Natuurlijk is er voor iedereen een leuk prijsje na afloop!

  Proef 1: Knelpunt knikkerbaan

  Deze knikker bezorgt jullie de overwinning, maar heeft wel een beetje hulp nodig! In deze eerste opdracht gaan de teams zelf een knikkerbaan bouwen. Welk team begeleid als eerste alle knikkers door de baan en opent de schatkist als eerste?

  Proef 2: De zwevende toren

  Bouw zo snel mogelijk een toren met alle aanwezige blokken. Maar let op: de toren zweeft en kan zomaar omvallen!

  Proef 3: Catapults bouwen

  Met een zelfgemaakte katapult schieten jullie deze boze vogeltjes het veld in. Kunnen jullie meer doelen raken dan het andere team? Dan winnen jullie! Maar pas op de koning, deze mag pas geraakt worden onder strikte voorwaarden!

  Proef 4: Memory

  Staan jullie ruim voor of bungelen jullie onderaan? Geen zorgen! In dit grote finalespel komt alles bij elkaar: Samenwerking, snelheid, een goed geheugen en kennis van het dierenrijk.