Expeditie Robinson kinderfeestje

Een actieve survival game op het strand!

Expeditie Robinson feestje op het strand!

Speciaal voor de echte survival kids is onze topactiviteit nu ook te boeken als Expeditie Robinson kinderfeestje! Verdeeld over verschillende ‘kampen’ nemen de kids het tegen elkaar op in spannende proeven waar samenwerking, behendigheid, slimmigheid en snelheid maximaal worden getest. Het team dat dit het beste weet te combineren gaat er met een (lekkere) goodie vandoor! Kom jij survivallen met jouw vriendjes en vriendinnetjes?  

Spelverloop Expeditie Robinson

In deze spannende survival game nemen de teams het in verschillende proeven tegen elkaar op! De proeven testen de kids zowel fysiek als mentaal. Het team dat de meeste proeven wint, mag zich vol trots échte Robinsons noemen en een prijs in ontvangst nemen. Ben jij een echte Robinson?

De spellen:

Proef 1:Knelpunt knikkerbaan’
Deze knikker bezorgt jullie de overwinning, maar heeft wel een beetje hulp nodig! Wijs hem de weg en help af en toe een handje om zoveel mogelijk tijd te winnen op de andere teams. Jullie hebben iedere seconde nodig aan het eind. 
Proef 2: ‘De zwevende toren’
Bouw zo snel mogelijk een toren met alle aanwezige blokken. Maar let op: de toren zweeft en kan zomaar omvallen!
Proef 3: ‘Angry Birds’. 
Met een zelfgemaakte katapult schieten jullie deze boze vogeltjes het veld in. Kunnen jullie meer doelen raken dan het andere team? Dan winnen jullie! Maar pas op de koning, deze mag pas geraakt worden onder strikte voorwaarden!
Proef 4: ‘Down Memory Lane’. 
Staan jullie ruim voor of bungelen jullie onderaan? Geen zorgen! In dit grote finalespel komt alles bij elkaar: Samenwerking, snelheid, een goed geheugen en kennis van het dierenrijk.

Er zijn veel punten te vergeven, dus iedereen kan nog winnen. Zet ‘m op! 

Handige info

Dit survival kinderfeestje is gebaseerd op het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Gelukkig hoeven we daarvoor niet af te reizen naar onbewoond eiland, want het strand in Den Haag is hier de perfecte plek voor. Dit kinderfeestje vol survival is geschikt voor zowel kleine als grote groepen, tot wel 40 kids! Het spel wordt uiteraard begeleid door een ervaren instructeur. 

 • Tijdsduur: 1 tot 1.5 uur
 • Leeftijd: 8-12 jaar
 • Aantal spelers: 10-40 kids
  Prijs: 
  Tot 10 kinderen €195,- 
 • Ieder volgend kind kost €10,- extra

Neem contact op

 • Wilt u meer informatie over ons Expeditie Robinson feestje op het strand? Of direct een feestje boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem direct contact op. 

  Aanvraag kinderfeestje

   Geïnteresseerd in: Fortnite (vanaf €195,-)Expeditie Robinson (vanaf €195,-)Speurtocht (vanaf €195,-)Skaten (vanaf €195,-)Surfen (vanaf €250,-)Powerkiten (vanaf €195,-)