Familie uitje Scheveningen

Boek een leuk strand uitje met de familie in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Familie-uitje Scheveningen en omgeving

Een dagje uit met de familie in Scheveningen is perfect te organiseren. Met ruim 50 strandpaviljoens en verschillende locaties is er keuze genoeg. Het sportstrand is bijvoorbeeld perfect om een actieve workshop met de familie te boeken.

Denk bijvoorbeeld aan een workshop Powerkiten, een surfles of boek onze uitdagende Expeditie Robinson. Bij deze leuke activiteit gaan jullie in teams de strijd aan met elkaar in verschillende uitdagende opdrachten. Waar kunnen jullie terecht voor een leuk uitje op het strand met de familie?

 • Familie-uitje in Den Haag
 • Familie-uitje in Scheveningen
 • Familieuitje op het Zuiderstrand 
 • Familieuitje in Kijkduin 
 • Familieuitje in Hoek van Holland 
   • Familie uitje Scheveningen

    Kies een locatie en een strandactiviteit!

    Wij werken samen met een aantal prachtige strandlocaties. Hier kunt jullie genieten van één van de heerlijke arrangementen die zij te bieden hebben zoals een borrel, lunch, BBQ of  een uitgebreid diner. Bekijk hier alle activiteiten die wij aanbieden op het strand en maak jullie familie-dag of familie-uitje compleet!

    Familie uitje Scheveningen

    Organiseer je eigen familie-uitje

    Speciaal voor iedereen die liever de organisatie van zijn familie-uitje op het strand in eigen handen wil hebben, bieden wij diverse leuke sportmaterialen aan om te huren. In dit geval bepaal je zelf wat je huurt en op welk tijdstip. Kijk gerust is op onze verhuur pagina voor alle mogelijkheden.

    archery tag workshop

    Kinderfeestjes en zomerkampen

    Op zoek naar iets leuks voor de kinderen? Wij organiseren op twee unieke locaties  kleinschalige zomerkampen op het strand in Den Haag. Onze focus ligt op: veel aandacht voor de kids en kleinschalig georiënteerd. Daarnaast verzorgen wij ook verschillende leuke kinderfeestjes in Den Haag.