familie uitje Scheveningen

Boek een leuk strand uitje met de familie in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Familie uitje op het strand

Op zoek naar een leuk familie uitje in Scheveningen?  Wij verzorgen een ruim aanbod van strandactiviteiten in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Geniet met de hele familie van een van onze leuke workshops of strandactiviteiten in combinatie met een heerlijke lunch, BBQ of een compleet verzorgd diner.

Voor de kinderen is er de mogelijkheid om een aangepast kindermenu of BBQ te boeken. Neem gerust contact met ons op voor alle overige vragen. Wij denken graag met u mee!

Dagje uit met de familie, familiedag organiseren, familie-uitje strand, familie uitje ideeen 

Familie-uitje op maat

Organiseer jij het familie uitje dit jaar? Wij zijn uw partner om een onvergetelijke dag in Scheveningen of Den Haag te organiseren. Hieronder is ons hele aanbod van familie activiteiten en workshops te zien. Bekijk nu!

Familie arrangementen

Geniet van een van onze heerlijke familie arrangementen in Scheveningen. Wij bieden op verschillende locaties uitgebreide lunch, borrel, diner en barbecue arrangementen aan.

Kinder activiteiten

Op zoek naar leuke strandactiviteiten voor de kinderen? Bij The Sand Company kunnen de kids vliegers knutselen, geschminkt worden, een compleet verzorgde surfles of op zoek gaan naar de verborgen schat!