Familie uitje Scheveningen

Boek een leuk strand uitje met de familie in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Familie uitje Scheveningen

Een dagje uit met de familie in Scheveningen is perfect te organiseren. Met ruim 50 strandpaviljoens en verschillende locaties is er keuze genoeg. Het sportstrand is bijvoorbeeld perfect om een actieve workshop met de familie te boeken.

Denk bijvoorbeeld aan een workshop Powerkiten, een surfles of boek onze uitdagende Expeditie Robinson. Bij deze leuke activiteit gaan jullie in teams de strijd aan met elkaar in verschillende uitdagende opdrachten. 

Kies een locatie en een strandactiviteit!

Wij werken samen met een aantal prachtige strandlocaties. Hier kunt jullie genieten van één van de heerlijke arrangementen die zij te bieden hebben zoals een borrel, lunch, BBQ of  een uitgebreid diner. Bekijk hier alle activiteiten die wij aanbieden op het strand en maak jullie dag compleet!

Kinderfeestjes en zomerkampen

Op zoek naar iets leuks voor de kinderen? Wij organiseren op twee unieke locaties verschillende kleinschalige zomerkampen op het strand in Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Onze focus ligt op: veel aandacht voor de kids en kleinschalig georiënteerd. Daarnaast verzorgen wij ook verschillende leuke kinderfeestjes in Den Haag.