familie uitje Scheveningen

Boek een leuk strand uitje met de familie in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Familie uitje op het strand

Op zoek naar een leuk familie uitje in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland?  Wij verzorgen een ruim aanbod van strandactiviteiten en werken samen met een aantal prachtige locaties op het strand.

Geniet met de hele familie van één van onze leuke workshops of strandactiviteiten in combinatie met een heerlijke lunch, BBQ of een compleet verzorgd diner.

Voor de kinderen is er de mogelijkheid om een aangepast kindermenu te boeken. Neem gerust contact met ons op voor alle overige vragen. Wij denken graag met u mee!

Dagje uit met de familie, familiedag organiseren, familie-uitje strand, familie uitje ideeen 

Familie-uitje op maat

Organiseer jij het familie uitje dit jaar? Wij zijn uw partner om een onvergetelijke dag in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland te organiseren. Hieronder is ons hele aanbod van familie activiteiten te vinden.

Familie arrangementen

Geniet van een van onze heerlijke familie arrangementen in Scheveningen. Wij bieden op verschillende locaties uitgebreide lunch, borrel, diner en barbecue arrangementen aan.

Kinder activiteiten

Op zoek naar leuke strandactiviteiten voor de kinderen? Bij The Sand Company kunnen de kids vliegers knutselen, geschminkt worden, skaten, surfen, powerkiten of een uitdagende speurtocht door de duinen! 

Familie uitje Scheveningen

Een dagje uit met de familie in Scheveningen is perfect te organiseren. Met ruim 50 strandpaviljoens en verschillende locaties is er keuze genoeg. Het sportstrand is bijvoorbeeld perfect om een actieve workshop met de familie te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een workshop powerkiten, een surfles of boek onze uitdagende Expeditie Robinson. Bij deze leuke activiteit gaan jullie in teams de strijd aan met elkaar in verschillende uitdagende opdrachten.

Kies een locatie en een strandactiviteit!

Wij werken samen met een aantal prachtige strandlocaties. Hier kunt jullie genieten van één van de heerlijke arrangementen die zij te bieden hebben zoals een borrel, lunch, BBQ of  een uitgebreid diner. Combineer één van onze strandactiviteiten met een arrangement naar keuze!

Kinderfeestjes en zomerkampen

Op zoek naar iets leuks voor de kinderen? Wij organiseren op twee unieke locaties verschillende kleinschalige zomerkampen op het strand in Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Onze focus ligt op: veel aandacht voor de kids en kleinschalig georiënteerd. Daarnaast verzorgen wij ook verschillende leuke kinderfeestjes in Den Haag.