Fortnite kinderfeestje

Gebaseerd op de populaire game Fortnite

Fortnite feestje op het strand!

Beleef volop actie tijdens dit avontuurlijke kinderfeestje op het strand in Den Haag. Dit kinderfeestje is geïnspireerd op de populaire game Fortnite. Herkenbare elementen zoals het verdienen van V-bucks (punten) met hout, metaal en steen komen hierin terug.

Hoe ziet een fortnite feestje eruit?

Bij Fortnite gaat het allemaal over het vinden van voorwerpen om daarmee de tegenstanders te verslaan. Met verschillende toffe opdrachten, Archery Tag, obstakels en veel meer! Ga jij de uitdaging aan met jouw vriendjes en vriendinnetjes? 

Spelverloop Fortnite feestje 

Tijdens ons speciale Fortnite themafeestje maken de kids hun eigen Fortnite arena op het strand, oefenen ze hun vaardigheden met archery tag en spelen het eindspel op het battlefield.

Deel 1: Arena bouwen

In het eerste deel van de game maken de kids hun eigen arena met alle obstakels die ze kunnen vinden. Open plekken worden afgewisseld met schuilmogelijkheden, zodat het battlefield klaar is voor actie.

Deel 2: Vaardigheden oefenen 

Daarna moet er natuurlijk gewerkt worden aan de vaardigheden met pijl en boog (archery tag), en staan we stil bij veiligheid en spelregels van het spel. Oefen op verschillende targets.

Deel 3: Battle Royale eindspel

In het grote finale spel wordt er natuurlijk gekeken welk team de meeste skills heeft. In een aantal verschillende rondes worden er punten verzameld. Welk team wint?

Leuk en veilig

In onze Fortnite game gaan de teams de strijd aan om het eindspel te winnen, maar natuurlijk houden we het feestje leuk en veilig.

Voor Archery tag gebruiken wij pijlen met zachte foampunten waarmee de kids leren schieten. Wij letten altijd extra op veiligheid. Het spel wordt dan ook begeleid door een ervaren instructeur. 

Neem contact op

Wilt u meer informatie over ons Fortnite kinderfeestje op het strand? Of direct een feestje boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem direct contact op.