Gin Tonic Proeverij

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Gin Tonic proeverij

Altijd al alles willen weten over Gin Tonics, saneringen en alles wat daarbij hoort? Boek dan nu onze Gin Tonic proeverij en geniet van de lekkerste zelf gemaakte Gin Tonic’s. Tijdens deze unieke workshop proeven jullie 6 verschillende soorten gin en bijbehorende smaken, garneringen en tonics.

archery tag workshop

Gin Tonic proeverij

Tijdens deze proeverij is het de bedoeling dat jullie verschillende soorten Gin Tonics gaan proeven. Combineer jouw favoriete smaken tot het ultieme zomerdrankje. Wie maakt de mooiste Gin Tonic?

Prijzen incl. BTW:
Vanaf 12 personen €34,50 p.p
Vanaf 16 personen €32,50 p.p

archery tag workshop

Hoe is Gin Tonic ontstaan?

Wij starten de workshop altijd met een hele korte introductie over het ontstaan van Gin en Gin Tonic’s. Hierna gaan we snel aan de slag met de proeverij. Kies een plekje en laat je meenemen in de Gin wereld.

Tijdsduur en locatie:
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
Locatie: Bij strandpartner

Cocktail workshop in Scheveningen

The Sand Company

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere Gin Tonic workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen! Naast onze GT proeverij hebben wij veel andere workshops!

Soorten Gin:
Tanguaray, Old Tom, Plymouth
Hendriks, Hermit, Mombasa

  • Ontspanning 80% 80%
  • Intensiteit 30% 30%
  • Teamwork 20% 20%
  • Creatief 70% 70%

Nog vragen over één van onze workshops in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Wij helpen u graag de leukste events in Scheveningen te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.