Gin Tonic proeverij

Gin tonic proeverijen in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Gin Tonic proeverij boeken?

Met je vrienden of collega’s gin tonic’s maken en proeven, wat wil je nog meer? Tijdens de gin tonic proeverij leer je uiteenlopende soorten gin combineren met lekkere garneringen en verschillende tonics. 

Voor even ben jij een echte bartender en leer je verschillende smaken te gebruiken tot jouw favoriete drankje. Een Gin Tonic is namelijk tegenwoordig geen vreemd begrip meer in het uitgaansleven. Het is het ultieme zomerdrankje. Rozenblaadjes, kaneelstokjes, sinaasappel, zeekraal en nog veel meer andere leuke kruiden en garneringen. 

Klik hier voor een overzicht van alle groepsactiviteiten die wij aanbieden in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

 Hoe ziet een gin Tonic proeverij eruit?

Altijd al alles willen weten over Gin Tonics en alles wat daarbij hoort? Boek dan nu onze Gin tonic proeverij en geniet van jouw zelf gemaakte Gin Tonic’s! In verschillende rondes gaan jullie onder begeleiding de perfecte Gin Tonic maken en natuurlijk opdrinken. Tussendoor is er zeker de mogelijkheid om wat hapjes te bestellen. Maak kennis met leuke gin soorten, tonics en een stukje geschiedenis over gin.

Gin tonic workshop Scheveningen

 Gin Tonic proeverij op locatie boeken?

Een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje geheel in stijl. Gin tonics proeven in Scheveningen of Den Haag is eigenlijk voor elke gelegenheid geschikt. Boek de proeverij bij één van onze prachtige locaties. Sluit jullie avond af met een geheel verzorgd diner of BBQ!  Mocht u een Gin Tonic proeverij op een eigen locatie willen boeken, dan is dit eventueel mogelijk in overleg. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

High Gin, gin tonic proeverij, unieke gin soorten, premium tonics, gin proeverij 

Wat kost een Gin Tonic proeverij?

10 tot 20 personen €32,50 p.p.
20 tot 30 personen €29,50 p.p.
30+ personen €25,- p.p.
*Prijzen zijn inclusief BTW

Info proeverij

 Aantal personen: 8 tot 48 personen
Locatie: Strandlocatie of op locatie
Tijdsduur: 1,5 uur tot 2 uur
Wat: Proef unieke gin soorten en bijbehorende tonics!