Gin Tonic Proeverij

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Corona maatregelen

De Gin tonic proeverij is tijdelijk niet te boeken in verband met de corona maatregelen. Wij adviseren om één van onze andere activiteiten uit ons aanbod te kiezen.

Gin Tonic proeverij boeken? 

Altijd al alles willen weten over Gin Tonics, garneringen en alles wat daarbij hoort? Boek dan nu onze Gin tonic proeverij en geniet van jouw zelf gemaakte Gin Tonic’s! Tijdens deze unieke workshop op het strand proeven jullie 7 verschillende soorten Gin en bijbehorende tonics en garneringen. 

Gin Tonic proeverij

Tijdens deze proeverij is het de bedoeling dat jullie verschillende soorten Gin Tonics gaan proeven. Combineer jouw favoriete smaken tot het ultieme zomerdrankje. Wie maakt de mooiste Gin Tonic?

 Handige info

Aantal personen:  12 tot 40 personen
Locatie: Strandlocatie of op locatie
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur

The Sand Company

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere Gin Tonic workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

  • Ontspanning 80% 80%
  • Intensiteit 30% 30%
  • Teamwork 20% 20%
  • Creatief 70% 70%

Prijzen Gin Tonic proeverij

-Proeverij vanaf 12 personen €32,50 p.p
-Proeverij vanaf 16 personen €29,50 p.p
-Proeverij vanaf 25 personen €27,50 p.p
Alle prijzen zijn inclusief BTW

Meest geboekte andere strand uitjes:

archery tag workshop

 Archery Tag 

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie uitje op het strand te starten dus!

 Robinson

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?

 Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

 Surfen 

Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!