Groepsactiviteiten

Boek een groepsuitje en beleef een heerlijke dag op het strand!

Kies jouw soort groepsactiviteit

The Sand Company is al acht jaar lang gespecialiseerd in het organiseren van groepsactiviteiten op het strand. Wij zorgen altijd voor professionele en enthousiaste begeleiding. Alle activiteiten zijn in eigen beheer en worden begeleid door ons team. Zo zorgen we voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en betrekken we iedereen! 

Klik op de activiteit voor meer informatie. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Expeditie Robinson op het strand

Expeditie Robinson

Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om deze groepsactiviteit in Scheveningen te winnen?

Info:
Vanaf €19,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende groepsactiviteiten. Ervaar de kracht van de wind in deze leuke en toffe strandactiviteit. Leuk met collega’s of vrienden!

Info:
Vanaf €18,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 uur

Archery Tag

Deze spectaculaire groepsactiviteit is een combinatie tussen actie en rivaliteit. Wie schiet als eerste al zijn tegenstanders af en wint het spel?

Info:
Vanaf €23,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Beachvolleybal

Samen met je collega’s een compleet beachvolleybal toernooi organiseren? Wij regelen een zorgeloze dag vol teambuilding en plezier!

Info:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

archery tag workshop

Surfen

Altijd al een keer willen leren surfen? Tijdens dit leuke teamuitje nemen onze ervaren instructeurs je mee de golven in. Wie kan er als eerste staan en een golf pakken?

Info:
Vanaf €27,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachtennis

Beachtennis is een populaire en opkomende groepsactiviteit op het strand. Het is een teamsport en zorgt voor gegarandeerd plezier. Perfect als teambuilding of lekker vrijblijvend!

Info:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Dit is een groepsactiviteit op het strand die geschikt is voor iedereen. Stel zelf je toernooi samen. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey, beachtennis, frisbee en veel meer!

Info:
Vanaf €16,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

Surfboard huren

Lekker een dagje surfen met of zonder les? Huur dan sofftops bij The Sand Company en plan je dag helemaal zelf in. Wetsuits kan je er natuurlijk bijhuren!

Info:
Board €12,50|Wetsuit €7,50
Tijdsduur: 2 uur

Sup huren

Suppen is razend populair en ontzettend leuk om te doen. Altijd al een keer willen uitproberen? Huur dan sups bij The Sand Company bij La Cantina of De Fuut.

Info:
Board €17,50 | Wetsuit €7,50
Tijdsduur: 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Yoga

 Op zoek naar een ontspannen groepsactiviteit? Dan is yoga perfect voor jullie. Één van onze ervaren instructrices bezorgt jullie een heerlijke workshop. Kom samen helemaal tot rust!

Info:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Boksworkshop

De boksworkshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. 

Info:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

Beachfit

Beachfit is een uitdagende en sportieve groepsactiviteit op het strand waarbij we gebruik maken van de natuurlijke elementen zon, zee en zand!

Info:
Vanaf €15 p.p
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Tandemtour Scheveningen

Ontdek Scheveningen tijdens de tandem tocht én interactieve groepsactiviteit. Onderweg bij  gaan jullie op zoek naar historische gebouwen, unieke beelden en mooie plekjes.

Info:
Vanaf €29,50 p.p (excl. €75 bezorgkosten)
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Zumba workshop

Dit is een actieve dans workshop waarbij plezier en bewegen centraal staan. Zumba is een dans op energieke muziek met salsa, merengue, hip-hop en aerobic invloeden.

Info:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Pullka

Pullka is revolutionair en veelzijdig. Jullie kiezen zelf de gewenste focus en intensiteit: wordt het een pittige fullbody workout of juist een relaxte beach hike? 

Info:
Vanaf €425,- voor 2-15 personen 
Tijdsduur: 1,5 tot 2 
uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Cocktail workshop

Maak een van onze klassieke recepten, met alleen verse ingrediënten. Ontwerp, shake en creëer je eigen cocktail in no time. Binnenkort ben jij een echte bartender!

Info:
Vanaf €28,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Gin Tonic workshop

Maak je favoriete Gin Tonics tijdens deze workshop. Kies de bijpassende tonics en garneringen. De instructeur zal kort wat vertellen over gin tonics.

Info:
Vanaf €33,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 uur

Schilder workshop Scheveningen

Beach schilderworkshop

Altijd al een keer de echte picasso willen zijn? tijdens deze ontspannen workshop kan je creatieve geest helemaal laten gaan, onder begeleiding van een schilderinstructeur.

Info:
Vanaf €29,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 uur

Waarom The Sand Company?

 • Samenwerking met prachtige strandlocaties
 • Flexibel en meedenkenend
 • Activiteiten in eigen beheer
 • Al acht jaar ervaring in strandevenementen
 • Uitjes in Den Haag en omstreken
 • Professionele instructeurs
Expeditie Robinson Scheveningen groepsuitje

Groepsactiviteiten op het strand

Bij The Sand Company bent u op het juiste adres voor een groepsactiviteit op het strand. Wij verzorgen verschillende leuke groepsactiviteiten op het strand. Denk aan een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje!  

Expeditie Robinson Scheveningen groepsuitje

Groepsactiviteit met korting

Bij het boeken van meerdere activiteiten op één dag, dan kunt u van ons een mooie korting ontvangen. Informeer gerust naar de mogelijkheden en opties om jullie uitje compleet te maken!

Cocktail workshop in Scheveningen

Groepsarrangementen bij onze partners

Geniet bij een van onze vaste partners op het strand van een heerlijke lunch, borrel of diner. Geniet van luxe borrelhappen, mooie vis en vleesgerechten van de BBQ of vraag onze brochure op voor alle opties.

Waar kan ik een groepsactiviteit doen?

The Sand Company verzorgt niet alleen groepsactiviteiten op het strand van Scheveningen. Wij hebben meerdere mooie strandlocaties waar wij gevestigd zijn of waar wij meer samenwerken. Wij verzorgen een leuke groepsactiviteit en bij één van onze warme partners kunnen jullie terecht voor een bijpassend arrangement. Denk hierbij aan een ontbijt, borrel, lunch of diner.

   Groepactiviteiten in Scheveningen

   Scheveningen is al jaren lang erg populair voor het boeken van groepsactiviteiten op het strand. Met een heel groot aanbod van horeca gelegenheden en een groot uitgestrekt strand kan je hier alle kanten op. Bekijk onze locatie pagina voor een overzicht van onze warme partners. 

   Groepsactiviteiten in Kijkduin

   Kijkduin is dé badplaats in opkomst als het gaat om het organiseren van een leuke groepsactiviteit op het strand in combinatie met een bedrijfsuitje of groepsuitje. Wij verzorgen groepsactiviteiten bij Strandtent de Fuut, Strandpaviljoen de Kwartel en Beachclub Birds. Geniet van heerlijke happen en dranken!

   Groepsactiviteiten in Hoek van Holland

   Het strand van Hoek van Holland is misschien wel het grootste strand in de omgeving. Dit prachtige strand kenmerkt zich door de grote haven en een aantal prachtige beachclubs die het jaar rond open zijn. Onze vaste partner is is Uluwatu Beachclub en kenmerkt zich door kwaliteit en stijlvolle inrichting

   Groepsactiviteiten op het Zuiderstrand in Den Haag

   Je kunt ook bij ons terecht voor leuke groepsactiviteiten op bijvoorbeeld het Zuiderstrand. Wij hebben een goede samenwerking met strandpartners zoals La Cantina, ZUID, Kookaburra Beach en de Kwartel. Hier kunnen jullie terecht voor:

  • Surfschool: lessen & verhuur (Kookaburra Beach)
  • Cursus zeezwemmen (Kookaburra Beach)
  • Sportmaterialen huren zoals sups en Surfboards
  • Leuke groepsactiviteiten
  •