+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Groepsactiviteiten strand

Groepsactiviteiten in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Groepsactiviteiten strand

Bij The Sand Company bent u op het juiste adres voor een groepsactiviteit op het strand. Wij verzorgen verschillende strandactiviteiten voor kleine en grote groepen van 10 tot 1000 personen. Wij adviseren u aan de hand van de opgegeven wensen en kijken welk van onze strandpartners het beste bij u past.

Wij hebben verschillende leuke groepsactiviteiten in beheer en zijn gespecialiseerd in het organiseren van complete groepsuitjes zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of sportdag. 

Klik hier voor een overzicht van alle groepsactiviteiten die wij aanbieden in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Meer groepsactiviteiten?

Wij kunnen u een mooie korting bieden als u 2 of meer groepsactiviteiten bij ons afneemt! Neem gerust contact op voor meer info. Daarnaast hebben we een aantal leuke groepsaanbiedingen voor u. 

Groepsarrangementen

Geniet bij een van onze vaste partners op het strand van een heerlijke lunch, borrel of diner. Geniet van luxe borrelhappen, mooie vis en vleesgerechten van de BBQ of vraag onze brochure op voor alle opties.

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier groepsactiviteiten op het strand. Bijna alle strandactiviteiten zijn in eigen beheer en zo ontwikkeld dat het voor iedereen leuk en toegankelijk is.