Groepsuitje Scheveningen

Groepsuitje Scheveningen en Den Haag

Boek één van onze leuke en uitdagende activiteiten op het strand. Van een groepssuitje met een bedrijf tot een onvergetelijk vrijgezellenuitje of familie-uitje. In samenwerking met meerdere strandlocaties organiseren wij een onvergetelijke dag! 

Wij verzorgen de leukste strandactiviteiten voor jullie groepsuitje in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Al onze workshops zijn in eigen beheer en in overleg ook op locatie te boeken. Hieronder zijn onze meest geboekte groepsuitjes op het strand te vinden.

De leukste groepsuitjes in Den Haag en Scheveningen boek je bij The Sand Company!

archery tag workshop

Expeditie Robinson

Dit groepsuitje is dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Expeditie Robinson is het meest populaire groepsuitje van afgelopen jaar!

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Archery Tag

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire groepsactivitieit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie groepsuitje op het strand mee in te vullen!

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve groepsuitjes. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Surfen

Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens dit groepsuitje leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!

Prijzen:
Vanaf €25,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Beachvolleybal

Op zoek naar een sportief en leuk groepsuitje? Huur losse beachvolleybalnetten of laat je complete toernooi door ons organiseren. In teams van 4 of 5 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Verschillende activiteiten komen aan bod. In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. Welk team wint de strijd om de felbegeerde titel?

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Beachtennis

Beachtennis is een populaire activiteit en past perfect bij de invulling van jullie klassenuitje op het strand. Het lijkt op padel en zorgt voor gegarandeerd plezier. Perfect als onderdeel van de beachgames of als losse activiteit.

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Boksen

Op zoek naar een actieve activiteit tijdens jullie klassenuitje? De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. 

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Yoga

Op zoek naar een relaxte groepsactiviteit als klassenuitje? Dan is yoga perfect voor jullie. Één van onze ervaren instructeurs bezorgt jullie een heerlijke relaxte dag. Geniet van het strand en kom helemaal tot rust!

Prijzen:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1 uur

Voor welke leeftijden zijn onze groepsuitjes geschikt?

Wij hebben binnen ons aanbod activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Of je nu een groepsuitje met je bedrijf, familie of met je vrienden wilt organiseren, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij denken graag mee om er voor jullie een onvergetelijke dag van te maken.

Organiseert The Sand Company ook groepsuitjes als sportdag?

Ja zeker. Wij organiseren sinds 4 jaar ook de strandactiviteiten voor een sportdag naar wens. Denk aan een groot beachtoernooi, Expeditie Robinson, powerkiten, surfen, archery tag en nog veel meer activiteiten. Lees hier alles over de mogelijkheden voor een sportdag bij The Sand Company.

Waarom een groepsuitje bij The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier groepsuitjes op het strand. Bijna alle strandactiviteiten zijn in eigen beheer en zo ontwikkeld dat het voor iedereen leuk en toegankelijk is. Wij zullen er alles aan doen om jullie groepsuitje succesvol te maken. Van A tot Z zijn wij jullie partner in de organisatie en zullen wij een scherpe offerte op maat maken. Indien jullie dat prettig vinden is er altijd ruimte om een afspraak op locatie in te plannen met één van onze ervaren evenementen planners.

Kledingadvies tijdens groepsuitje op het strand

Het is natuurlijk handig om op voorhand te bedenken en te communiceren aan alle deelnemers wat voor kleding iedereen het beste kan dragen tijdens jullie groepsuitje in Scheveningen. Tijdens de strandactiviteiten adviseren wij altijd om kleding te dragen die lekker zit. Dat kan sportkleding zijn of gewoon vrijetijdskleding. Voor tijdens de borrel of het diner is het wel handig om ook een setje kleding te hebben, zodat je niet in je sportkleding aan tafel zit. Laat iedereen een extra setje sportkleding meenemen naar het strand en misschien zelfs wel een handdoek en zwemkleding voor de echte bikkels!

Locaties voor jullie groepsuitje?

Wij zullen afhankelijk van uw wensen éen van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of ergens in de omgeving aanbevelen. Bekijk hier onze locaties op en rond het strand.

Wat voor groepsuitjes kan ik boeken?

The Sand Company is van alle markten thuis en richt zich al vijf jaar lang op strandactiviteiten en groepsuitjes op het strand en in het water. Wat voor soort groepsuitjes en activiteiten kan je boeken bij The Sand Company?

  • Bedrijfsuitjes
  • Familie-uitjes
  • Vrijgezellenfeestjes
  • Surflessen
  • Cursussen zeezwemmen voor kinderen
  • Verhuur van sportmaterialen
  • Kinderfeestjes
  • Surfkampen