Groepsuitje Scheveningen

Groepsuitjes, workshops en strandactiviteiten!

Boek een groepsuitje in Scheveningen

Boek één van onze leuke en uitdagende activiteiten op het strand. Van een groepssuitje met een bedrijf tot een onvergetelijk vrijgezellenuitje of familie-uitje. In samenwerking met meerdere strandlocaties organiseren wij een onvergetelijke dag! 

Wij verzorgen de leukste strandactiviteiten voor jullie groepsuitje in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Al onze workshops zijn in eigen beheer en in overleg ook op locatie te boeken.

Top 4 groepsuitjes

Hieronder kunt u onze vier meest geboekte groepsuitjes op het strand vinden. Maak jullie dag compleet door lekker een tafeltje te reserveren bij één van onze prachtige strandpartners. Hier kunnen jullie genieten van een lekkere borrelhap, een kop koffie met wat lekkers of een uitbreid diner. Wij geven u graag een uitgebreid advies. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 Expeditie robinson

Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?

archery tag workshop

 Archery Tag 

Dit spectaculaire groepsuitje is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Wie schiet als eerste al zijn tegenstanders af en wint het spel?

 Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende groepsuitjes. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. 

 Surfen 

Houden jullie van de zee? Tijdens dit actieve groepsuitje gaan jullie surfen! Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. 

Voor welke leeftijden zijn onze groepsuitjes geschikt?

Wij hebben binnen ons aanbod activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Of je nu een groepsuitje met je bedrijf, familie of met je vrienden wilt organiseren, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij denken graag mee om er voor jullie een onvergetelijke dag van te maken.

Organiseert The Sand Company ook groepsuitjes als sportdag?

Ja zeker. Wij organiseren sinds 4 jaar ook de strandactiviteiten voor een sportdag naar wens. Denk aan een groot beachtoernooi, Expeditie Robinson, powerkiten, surfen, archery tag en nog veel meer activiteiten.

Waarom een groepsuitje bij The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier groepsuitjes op het strand. Bijna alle strandactiviteiten zijn in eigen beheer en zo ontwikkeld dat het voor iedereen leuk en toegankelijk is.

Locaties voor jullie groepsuitje?

Wij zullen afhankelijk van uw wensen éen van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of ergens in de omgeving aanbevelen. Bekijk hier onze locaties op en rond het strand.