Groepsuitje Scheveningen

Groepsuitjes, workshops en strandactiviteiten!

Groepsuitje Scheveningen en Den Haag

Boek één van onze leuke en uitdagende activiteiten op het strand. Van een groepssuitje met een bedrijf tot een onvergetelijk vrijgezellenuitje of familie-uitje. In samenwerking met meerdere strandlocaties organiseren wij een onvergetelijke dag! 

Wij verzorgen de leukste strandactiviteiten voor jullie groepsuitje in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Al onze workshops zijn in eigen beheer en in overleg ook op locatie te boeken.

Top 6 groepsuitjes

Hieronder kunt u onze meest geboekte groepsuitjes op het strand vinden. Maak jullie dag compleet door lekker een tafeltje te reserveren bij één van onze prachtige strandpartners. Hier kunnen jullie genieten van een lekkere borrelhap, een kop koffie met wat lekkers of een uitbreid diner. Wij geven u graag een uitgebreid advies. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

archery tag workshop

Expeditie Robinson

Dit groepsuitje is dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Expeditie Robinson is het meest populaire groepsuitje van afgelopen jaar!

archery tag workshop

Archery Tag

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire groepsactivitieit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie groepsuitje op het strand mee in te vullen!

Cocktail workshop in Scheveningen

Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

De leukste groepsuitjes in Den Haag en Scheveningen boek je bij The Sand Company!

archery tag workshop

Surfen

Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens dit groepsuitje surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!

archery tag workshop

Beachvolleybal

Op zoek naar een sportief en leuke groepsactiviteit? Huur losse beachvolleybalnetten of laat je complete toernooi door ons organiseren. In teams van 4 of 5 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod. In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. Welk team wint de strijd om de felbegeerde titel?

Voor welke leeftijden zijn onze groepsuitjes geschikt?

Wij hebben binnen ons aanbod activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Of je nu een groepsuitje met je bedrijf, familie of met je vrienden wilt organiseren, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij denken graag mee om er voor jullie een onvergetelijke dag van te maken.

Organiseert The Sand Company ook groepsuitjes als sportdag?

Ja zeker. Wij organiseren sinds 4 jaar ook de strandactiviteiten voor een sportdag naar wens. Denk aan een groot beachtoernooi, Expeditie Robinson, powerkiten, surfen, archery tag en nog veel meer activiteiten.

Waarom een groepsuitje bij The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier groepsuitjes op het strand. Bijna alle strandactiviteiten zijn in eigen beheer en zo ontwikkeld dat het voor iedereen leuk en toegankelijk is.

Locaties voor jullie groepsuitje?

Wij zullen afhankelijk van uw wensen éen van onze prachtige strandlocaties in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of ergens in de omgeving aanbevelen. Bekijk hier onze locaties op en rond het strand.