Bedankt voor je inschrijving. Je hebt een bevestigingsmail ontvangen!

 

Beleef het strand bij The Sand Company 

Bedankt voor je bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Hieronder nog een aantal leuke activiteiten die gepland staan voor komend seizoen. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben wij weer een groot aanbod van leuke en leerzame dingen op het strand. Wij staan altijd voor jullie klaar voor meer info of als u vragen heeft.

archery tag workshop

Surfkampen 2023

Vanaf eind januari gaan de inschrijvingen voor de surfkampen in de mei- en zomervakantie van 2023 open. Beleef een knotsgekke week vol stoere activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten en veel meer activiteiten! Kids van 6 t/m 12 jaar kunnen voor 3 of 5 dagen meedoen!

archery tag workshop

Sportdag of klassenuitje

Bent u op zoek naar een gezellig uitje met de klas of school? Wij bieden veel verschillende activiteiten op het strand aan. Geschikt voor kleine en grotere groepen tot 500 personen: van klassen tot scholen. In overleg stellen we het perfecte programma samen.

Cocktail workshop in Scheveningen

Verhuur op het strand

Vanaf april 2023 kunnen jullie weer bij onze hotspots terecht om verschillende materialen te huren op het strand. Denk aan het huren van surfboards, sups, beachvolleybal, cups, powerkites en spikeball. Ideaal voor bedrijven, families of een dagje uit met vrienden!