Sunday Funday bij de Kwartel

Deze zomer biedt The Sand Company in samenwerking met Strandpaviljoen De Kwartel bij mooi weer een leuk programma aan voor de kids op het strand. In aanloop naar de summercamps, die plaatsvinden bij De Kwartel tijdens de eerste en de laatste week van de zomervakantie, maken de kids alvast kennis met verschillende leuke beachgames en andere activiteiten. Houd daarom de Facebookpagina’s in de gaten van zowel De Kwartel als The Sand Company

 

Nuttige informatie Sunday Funday

Wij bieden de Sunday Funday aan voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het hebben van een A-diploma is verplicht voor alle water activiteiten zoals surfen. 

Wij worden graag op de hoogte gesteld van een eventuele medische status of medicijngebruik, om de kids zo veilig en goed mogelijk te begeleiden.

Data en locatie

Strandpaviljoen de Kwartel
Volgende informatie over nieuwe datum volgt nog!

Kosten

 €10,- (excl. lunch)

Handig om mee te nemen?

-Zwemspullen
-Handdoek
-Setje warme/droge kleren
-Zonnebrand
-Plastic tas voor natte spullen
-Tas voor eigen spullen
-Kleding voorzien van naam

Vragen?

Zijn er bepaalde dingen nog niet helemaal duidelijk? Bel ons of stuur een mailtje! 

Bekijk ook onze summercamps

Lees hieronder alles over onze Summercamps bij Beachclub Patagonia en strandpaviljoen De Kwartel. Wij bieden in de eerste twee weken en de laatste week van de zomervakantie een uiteenlopend programma aan voor alle kids die van het strand houden. Surfen, skaten, powerkiten en nog veel meer leuke strandactiviteiten komen aan bod.

 

Summercamp bij Patagonia

Boek nu een onvergetelijk surfkamp bij Patagonia Beachclub. Elke dag surfen, bonte middag en het echte kampgevoel. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Summercamp bij De Kwartel

Ook in samenwerking met Strandpaviljoen de Kwartel bieden wij komende zomervakantie de eerste en de laatste week een 5- en 3-daags surfkamp aan.

Inschrijfformulier

Nog vragen?

 Bel direct:
06 3038 7334

 Mail direct
info@thesandcompany.nl