The Sand Company kids

Zomerkampen, kinderfeestjes en sportdagen

Summercamp, kinderfeestje op sportdag boeken?

The Sand Company is al vijf jaar lang gespecialiseerd in het organiseren van leuke zomer activiteiten voor kinderen op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Komende zomer organiseren wij wederom een aantal summercamps op het strand in Scheveningen bij Beachclub Patagonia en op het Zuiderstrand bij Strandpaviljoen de Kwartel.

Naast summercamps verzorgen wij ook complete kinderfeestjes in Den-Haag en omgeving en sportdagen op het strand of op locatie. Denk aan leuke sport en spelvormen zoals beachcolleybal, beachvoetbal, knotshockey, surfen, longboarden (skaten), tjoukbal, ultimate frisbee en nog een hoop andere opties. Wij kunnen deze activiteiten los aanbieden of als groot toernooi in competitie vorm.

Surfkamp, zomerkamp, sportkamp, kinderfeestjes, sportdag op het strand, surfen, skaten, powerkiten

Summercamp Den Haag

Boek nu een onvergetelijk summercamp in Den Haag bij één van onze locaties in Scheveningen of Kijkduin. Elke dag surfen, bonte middag en het echte kampgevoel.

Kinderfeestje Den Haag

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje op het strand in Scheveningen, Den Haag, Kijkduin of Hoek van Holland. Informeer naar de opties. 

Sportdag of klassenuitje strand

Boek een compleet verzorgde sportdag op het strand bij The Sand Company. Een klassenuitje of schooluitje op het strand. Ruim aanbod van leuke activiteiten.