De leukste activiteiten voor kinderen op het strand!

The Sand Company is al vijf jaar lang gespecialiseerd in het organiseren van leuke zomer activiteiten voor kinderen op het strand in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Boek één van onze surfkampen op het strand tijdens de zomervakantie, boek een cursus zeewemmen of vier je kinderfeestje bij The Sand Company! Daarnaast bieden wij ook verschillende activiteiten voor het organiseren van een klassenuitje of sportdag. Hieronder is alle informatie te vinden.

Surfkampen

Onze surfcamps staan helemaal in het teken van buiten zijn en plezier maken. Elke dag staat er een programma op de planning waar iedereen blij van wordt. Denk aan activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten, freerunning, bonte middag en nog veel meer.

De zomerkampen zijn voor 3 of 5 dagen te boeken in de eerste twee en de laatste twee weken van de zomervakantie voor kids van 6 t/m 12 jaar oud!

archery tag workshop

Zeezwemmen

Vanaf dit seizoen verzorgen wij vanuit The Sand Company cursussen zee zwemmen voor kinderen. De cursus, genaamd ‘Zeehelden’ bestaat uit vier workshops die op woensdagmiddag plaatsvinden. 

Elke workshop heeft een thema en bestaat uit een klein theoriegedeelte dat wordt toegepast in een aantal leuke activiteiten op het strand en in de zee. Wacht niet te lang met aanmelden, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

archery tag workshop

Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje op het strand in Scheveningen, Den Haag of Kijkduin. Nodig je vriendjes maar uit en Boek een toffe activiteit om jouw feestje compleet te maken. 

Denk aan activiteiten zoals speurtochten, skaten, powerkiten, fortnite, Expeditie Robinson en surfen. Heeft u een andere activiteit of thema in gedachten? Vertel het ons gerust, wij zijn flexibel en kunnen bijna elke activiteit uitvoeren!

Sportdag organiseren

Wij organiseren ook complete sportdagen voor scholen uit de omgeving Den Haag, Kijkduin, Scheveningen en Hoek van Holland. Al onze activiteiten zijn in overleg te boeken, dus informeer gerust naar de mogelijkheden!