Mei- en zomerkampen

Boek het leukste kamp in Den Haag!

Cursus zeezwemmen

Leer alle gevaren over de zee in deze 4-weekse cursus voor kids van 7 t/m 12 jaar oud

Surfhelden

Leer surfen of verbeter je surfskills tijdens deze 4-weekse cursus op de woensdagmiddagen!

Strandhelden

Ontmoet nieuwe vriendjes en doe de leukste strandactiviteiten op de woensdagmiddagen!

Scholen en sportteams

Boek een sportdag op maat!

De leukste kinderactiviteiten op het strand 

The Sand Company is al vijf jaar lang gespecialiseerd in het organiseren van leuke  kinderactiviteiten op het strand in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Boek één van onze surfkampen op het strand tijdens de zomervakantie of doe mee met één van onze heldenprogramma’s op de woensdagmiddagen. Daarnaast verzorgen wij sportdagen en schooluitjes helemaal op maat. Wij hebben 20+ activiteiten in beheer!

Surfkampen

Onze surfcamps staan helemaal in het teken van buiten zijn en plezier maken. Elke dag staat er een programma op de planning waar iedereen blij van wordt. Denk aan activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten en veel meer!

archery tag workshop

Sportdag of klassenuitje

Wij organiseren ook complete sportdagen voor scholen uit de omgeving Den Haag, Kijkduin, Scheveningen en Hoek van Holland. Al onze activiteiten zijn in overleg te boeken, dus informeer gerust naar de mogelijkheden!

archery tag workshop

Materialen huren

Het kan natuurlijk ook dat jullie je eigen sportdag, hockey teamuitje of voetbal teamuitje willen organiseren. Speciaal daarvoor verhuren wij verschillende sportmaterialen. Wij kunnen altijd meedenken.

Wordt een held bij The Sand Company

Komend seizoen hebben wij verschillende heldenprogramma’s waar kids aan mee kunnen doen. Wij verzorgen komend seizoen drie verschillende 4-weekse cursussen op het Zuiderstrand in Den Haag 

Zo kan je bijvoorbeeld alles over de zee leren tijdens onze zeezwem cursus. De cursus, genaamd zeehelden, heeft als doel kinderen meer bewust te maken van de gevaren van het strand en de zee. Daarnaast hebben wij een 4-weekse surfhelden cursus en een buitensportcursus genaamd strandhelden. Lees hieronder alle informatie hierover!

archery tag workshop

Zeehelden

Vanaf dit seizoen verzorgen wij cursussen zeezwemmen voor kinderen. De cursus, genaamd ‘Zeehelden’ bestaat uit vier workshops die op woensdagmiddag plaatsvinden. Beide cursussen zijn inmiddels wegens grote populariteit helemaal vol. 

Surfhelden

Pak je eerste golven of verbeter je surfskills tijdens deze toffe surfheldencursus op de woensdag middagen. Onder leiding van ervaren en gecertificeerde instructeurs trotseren jullie de golven. Aan het einde van de 4-weekse cursus ben jij een echte surfheld!

archery tag workshop

Strandhelden

Heb jij het in je om een echte strandheld te worden? Tijdens deze 4-weekse sportreeks doe jij elke week een ander toffe strandactiviteit. Denk hierbij aan Powerkiten, Archery Tag, Freerunning en als aflsuiter de Olympic Beach games. Schijf je snel in!

Aanmelden nieuwsbrief