Zomerkampen

Boek het leukste kamp in Den Haag!

Cursus zeezwemmen

Leer alle gevaren over de zee in deze 4-weekse cursus voor kids van 7 t/m 12 jaar oud

Scholen en sportteams

Boek een sportdag op maat!

De leukste kinderactiviteiten op het strand 

The Sand Company is al zeven jaar lang gespecialiseerd in het organiseren van leuke  kinderactiviteiten op het strand in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Boek één van onze surfkampen op het strand tijdens de zomervakantie of doe mee met één van onze heldenprogramma’s op de woensdagmiddagen. Daarnaast verzorgen wij sportdagen en schooluitjes helemaal op maat. Wij hebben 20+ activiteiten in beheer!

Zomerkampen Den Haag

Onze surfcamps staan helemaal in het teken van buiten zijn en plezier maken. Elke dag staat er een programma op de planning waar iedereen blij van wordt. Denk aan activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten en veel meer!

archery tag workshop

Sportdag of klassenuitje

Wij organiseren ook complete sportdagen voor scholen uit de omgeving Den Haag, Kijkduin, Scheveningen en Hoek van Holland. Al onze activiteiten zijn in overleg te boeken, dus informeer gerust naar de mogelijkheden!

archery tag workshop

Materialen huren

Het kan natuurlijk ook dat jullie je eigen sportdag, hockey teamuitje of voetbal teamuitje willen organiseren. Speciaal daarvoor verhuren wij verschillende sportmaterialen. Wij kunnen altijd meedenken.

Wordt een zeeheld bij The Sand Company

Leer alles over de gevaren van de zee tijdens deze speciaal ontwikkelde 4-weekse cursus zeezwemmen op het zuiderstrand.