De leukste kinderactiviteiten op het strand!

The Sand Company is al vijf jaar lang gespecialiseerd in het organiseren van leuke  kinderactiviteiten op het strand in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Boek één van onze surfkampen op het strand tijdens de zomervakantie, boek een cursus zeewemmen of vier je kinderfeestje bij The Sand Company! Daarnaast bieden wij ook verschillende activiteiten voor het organiseren van een klassenuitje of sportdag. Hieronder is alle informatie te vinden.

Surfkampen

Onze surfcamps staan helemaal in het teken van buiten zijn en plezier maken. Elke dag staat er een programma op de planning waar iedereen blij van wordt. Denk aan activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten, freerunning, bonte middag en nog veel meer.

archery tag workshop

Zeezwemmen

Vanaf dit seizoen verzorgen wij cursussen zeezwemmen voor kinderen. De cursus, genaamd ‘Zeehelden’ bestaat uit vier workshops die op woensdagmiddag plaatsvinden. Beide cursussen zijn inmiddels wegens grote populariteit helemaal vol. 

archery tag workshop

Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje op het strand? Nodig je vriendjes maar uit en Boek een toffe activiteit om jouw feestje compleet te maken. Denk aan activiteiten zoals speurtochten, skaten, powerkiten, fortnite, Expeditie Robinson en surfen. 

Klassenuitjes

Op zoek naar een leuk schooluitje in Den Haag of Scheveningen zonder de zorgen over de organisatie en de planning. Bij The Sand Company ben je op het juiste adres voor de leukste strandactiviteiten.

archery tag workshop

Sportdag organiseren

Wij organiseren ook complete sportdagen voor scholen uit de omgeving Den Haag, Kijkduin, Scheveningen en Hoek van Holland. Al onze activiteiten zijn in overleg te boeken, dus informeer gerust naar de mogelijkheden!

archery tag workshop

Materialen huren

Het kan natuurlijk ook dat jullie je eigen kinderfeestje of familie-dag willen organiseren. Speciaal daarvoor zijn er aantal sportmaterialen voor op het strand te huur. Organiseer zelf een vrijblijvende en leuke dag op het strand.

Nog vragen over onze kinderactiviteiten?

Heeft u nog vragen over onze kinderactiviteiten Scheveningen? Stuur ons dan een bericht. Wilt u op de hoogte blijven van alle kinderactiviteiten die wij organiseren? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Stuur berichtAanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief