Kinderfeestje op het strand

Omgeving Den Haag: Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Kinderfeestje Scheveningen 

Kinderen zijn dolenthousiast op hun verjaardag! Ze zijn dagen van te voren stiekem al zenuwachtig en kunnen niet wachten om hun cadeautjes open te maken. Een cool feestje met vriendjes en vriendinnetjes mag natuurlijk niet ontbreken. Of de kids nu 6 jaar, 8 jaar of 12 jaar zijn. Een kinderfeestje op het strand is voor elke leeftijd geschikt! 

Kinderfeestje op het strand 

Onze kinderfeestjes zijn te boeken in het weekend op de zaterdagmiddag op de volgende tijden:

 • Zaterdag van 12:00 – 14:00
 • Zaterdag van 15:00 – 17:00
 • De leukste kinderfeestjes boek je bij The Sand Company!

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Speurtocht

  Dit kinderfeestje staat helemaal in het thema van de natuur. Actie en uitdaging tijdens deze activiteit met verschillende leuke opdrachten.

  archery tag workshop

  Expeditie Robinson

   Speciaal voor de echte survival kids is onze topactiviteit nu ook te boeken als Expeditie Robinson kinderfeestje op het strand!

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Powerkiten

  Ervaar de kracht van de wind. Alle elementen van het strand komen aan bod. Wind, zand, actie en avontuur! Veiligheid natuurlijk voorop.

  archery tag workshop

  Skaten

  Tijdens dit kinderfeestje in Scheveningen leren jullie longboarden. Een kinderpartijtje vol actie en uitdaging. Wij sluiten altijd af met leuke spelvarianten zoals mariokart en meer! 

  archery tag workshop

  Fortnite

  Volop actie tijdens dit avontuur op het strand. Verschillende toffe opdrachten, Archery Tag, obstakels en veel meer! Ons Fornite kinderfeestje is te boeken vanaf 8 jaar.

  archery tag workshop

  Surfen

  Houden jullie van de zee? Dan is dit kinderfeestje in Scheveningen perfect! Leer je eerste golven pakken onder begeleiding van professionele instructeurs.

  Direct een aanvraag doen

   Geïnteresseerd in: Fortnite (vanaf €250,-)Expeditie Robinson (vanaf €250,-)Speurtocht (vanaf €250,-)Skaten (vanaf €250,-)Surfen (vanaf €250,-)Powerkiten (vanaf €250,-)

   Slecht weer?

   Is het weer niet zo stralend op de dag van het feestje? In tijden van corona is een feestje minder makkelijk naar binnen te verplaatsen. Uiteraard zoeken we samen naar een oplossing. Gratis verplaatsen naar een andere datum is sowieso mogelijk!

    Nodig je vriendjes maar uit!

    The Sand Company organiseert graag het onvergetelijke kinderfeestje voor uw kind, klasgenoten, vriendjes en vriendinnetjes. The Sand Company is al 5 jaar gespecialiseerd in het organiseren van kidsproof activiteiten op het strand. Het organiseren van uw kinderfeestje is bij ons in goede handen! 

     Neem contact op

     Wilt u meer informatie over onze kinderfeestjes op het strand van Den Haag? Of direct een feestje boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem direct contact op.

      Kinderfeestje organiseren in Zuid-Holland

      Bent u op zoek naar ideeën om een leuk kinderfeestje te organiseren in Zuid-Holland? Dan is een kinderpartijtje op het strand een logische keuze. Het strand is een heerlijke plek om naartoe te gaan: kids genieten de hele dag van de buitenlucht en kunnen zich lekker uitleven met onze sportieve en actieve activiteiten. 

       Top 5 kinderfeestje Den Haag

       Den Haag en Scheveningen zijn dé ideale locaties voor een kinderpartijtje op het strand. De mooie omgeving met haar brede stranden en gezellige strandtenten nodigen u uit om hier een verjaardagsfeestje te vieren. The Sand Company zorgt voor verschillende spannende en sportieve activiteiten op het strand: kies voor het populaire fortnite feestje of ga voor stoer met een powerkite workshop.

       Hieronder onze top 5 kinderfeestjes op het strand:

      • Kinderfeestje Scheveningen Fortnite (voor kinderen van 9-12 jaar)
      • Kinderfeestje Scheveningen Speurtocht (voor kinderen van 6-8 jaar)
      • Kinderfeestje Scheveningen Powerkiten (voor kinderen van 8-12 jaar)
      • Kinderfeestje Scheveningen Skaten (voor kinderen van 8-12 jaar)
      • Kinderfeestje Scheveningen Expeditie Robinson (voor kinderen van 8-12 jaar)
      • Kinderfeestje Scheveningen Surfen (voor kinderen van 8-12 jaar)