Kinderfeestje op het strand

Omgeving Den Haag: Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Kinderfeestje op het strand!

Kinderen zijn dolenthousiast op hun verjaardag! Ze zijn dagen van te voren stiekem al zenuwachtig en kunnen niet wachten om hun cadeautjes open te maken. Een cool feestje met vriendjes en vriendinnetjes mag natuurlijk niet ontbreken. Of de kids nu 6 jaar, 8 jaar of 12 jaar zijn. Een kinderfeestje op het strand is voor elke leeftijd geschikt! 

De leukste kinderfeestjes boek je bij The Sand Company!

archery tag workshop

Fortnite

Volop actie tijdens dit avontuurlijke kinderfeestje op het strand. Verschillende toffe opdrachten, Archery Tag, obstakels en veel meer! Vanaf 8 jaar.

archery tag workshop

Expeditie Robinson 

 Speciaal voor de echte survival kids is onze topactiviteit nu ook te boeken als Expeditie Robinson kinderfeestje op het strand!

Speurtocht

Dit kinderfeestje staat helemaal in het thema van de natuur. Actie en uitdaging tijdens deze toffe activiteit. Verschillende leuke opdrachten in de duinen!

Verschillende locaties in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland!

Skaten

Tijdens dit kinderfeestje leren jullie longboarden. Een kinderpartijtje vol actie en uitdaging. Wij sluiten altijd af met leuke spelvarianten zoals mariokart en meer! 

Surfen

Houden jullie van de zee? Dan is dit kinderfeestje perfect! Leer je eerste golven pakken onder begeleiding van professionele instructeurs.

Powerkiten

Ervaar de kracht van de wind tijdens dit kinderfeestje. Alle elementen van het strand komen aan bod. Wind, zand, actie en avontuur! Veiligheid natuurlijk voorop.

Top 5 kinderfeestje Den Haag

Den Haag is dé ideale locatie voor een kinderpartijtje op het strand. De mooie omgeving met haar brede stranden en gezellige strandtenten nodigen u uit om hier een verjaardagsfeestje te vieren. The Sand Company zorgt voor verschillende spannende en sportieve activiteiten op het strand: kies voor het populaire fortnite feestje of ga voor stoer met een powerkite workshop.

Hieronder onze top 5 kinderfeestjes op het strand:

 • Fortnite (voor kinderen van 10-12 jaar)
 • Speurtocht (voor kinderen van 6-8 jaar)
 • Powerkiten (voor kinderen van 8-12 jaar)
 • Skaten (voor kinderen van 6-12 jaar)
 • Expeditie Robinson (voor kinderen van 8-12 jaar)

 • Kinderfeestje organiseren in Zuid-Holland

  Bent u op zoek naar ideeën om een leuk kinderfeestje te organiseren in Zuid-Holland? Dan is een kinderpartijtje op het strand een logische keuze. Het strand is een heerlijke plek om naartoe te gaan: kids genieten de hele dag van de buitenlucht en kunnen zich lekker uitleven met onze sportieve en actieve activiteiten. The Sand Company organiseert kinderfeestjes in Den Haag, Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin.

  Wij werken nauw samen met Patagonia Beach en strandpaviljoen de Fuut voor het organiseren van feestjes. Zo kunt u ook gemakkelijk blijven eten op het strand. We kunnen ook andere locaties regelen op verzoek. 

   Slecht weer?

   Is het weer niet zo stralend op de dag van het feestje? In tijden van corona is een feestje minder makkelijk naar binnen te verplaatsen. Uiteraard zoeken we samen naar een oplossing. Gratis verplaatsen naar een andere datum is sowieso mogelijk!

    Nodig je vriendjes maar uit!

    The Sand Company organiseert graag het onvergetelijke kinderfeestje voor uw kind, klasgenoten, vriendjes en vriendinnetjes. The Sand Company is al 5 jaar gespecialiseerd in het organiseren van kidsproof activiteiten op het strand. Het organiseren van uw kinderfeestje is bij ons in goede handen! 

     Neem contact op

     Wilt u meer informatie over onze kinderfeestjes op het strand van Den Haag? Of direct een feestje boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem direct contact op.

      Aanvraag kinderfeestje

       Geïnteresseerd in: Fortnite (vanaf €195,-)Expeditie Robinson (vanaf €195,-)Speurtocht (vanaf €195,-)Skaten (vanaf €195,-)Surfen (vanaf €250,-)Powerkiten (vanaf €195,-)