Kinderfeestje op het strand

Omgeving Den Haag: Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Kinderfeestje Scheveningen 

Kinderen zijn dolenthousiast op hun verjaardag! Een cool feestje met vriendjes en vriendinnetjes mag natuurlijk niet ontbreken. Of de kids nu 6 jaar, 8 jaar of 12 jaar zijn. Een kinderfeestje op het strand is voor elke leeftijd geschikt! 

De leukste kinderfeestjes boek je bij The Sand Company! Klik hieronder op de activiteit voor meer info erover!

Cocktail workshop in Scheveningen

Speurtocht

Dit kinderfeestje staat helemaal in het thema van de natuur. Actie en uitdaging tijdens deze activiteit met verschillende leuke opdrachten.

Info:
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: 6-9 jaar

archery tag workshop

Expeditie Robinson

 Speciaal voor de echte survival kids is onze topactiviteit nu ook te boeken als Expeditie Robinson kinderfeestje op het strand!

Info:
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: 8-12 jaar

Cocktail workshop in Scheveningen

Powerkiten

Ervaar de kracht van de wind. Alle elementen van het strand komen aan bod. Wind, zand, actie en avontuur! Veiligheid natuurlijk voorop.

Info:
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: 8-18 jaar

archery tag workshop

Skaten

Tijdens dit kinderfeestje in Scheveningen leren jullie longboarden. Een kinderpartijtje vol actie en uitdaging. Wij sluiten altijd af met leuke spelvarianten zoals mariokart en meer!

Info:
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: 8-18 jaar

archery tag workshop

Fortnite

Volop actie tijdens dit avontuur op het strand. Verschillende toffe opdrachten, Archery Tag, obstakels en veel meer! Ons Fornite kinderfeestje is te boeken vanaf 8 jaar.

Info:
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: 8-12 jaar

archery tag workshop

Surfen/Bodyboarden

Houden jullie van de zee? Dan is dit kinderfeestje in Scheveningen perfect! Leer je eerste golven pakken onder begeleiding van professionele instructeurs. A-diploma verplicht.

Info:
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
Leeftijd: 6-18 jaar

Prijzen Kinderfeestje

Tot en met 12 deelnemers is de vaste prijs voor alle kinderfeestjes €275,- Iedere volgende deelnemer is slechts €10,- extra.

Wat biedt The Sand Company nog meer aan voor kinderen?

Naast kinderfeestjes verzorgen wij al zes jaar lang de leukste kinderactiviteiten op het strand. Hieronder een kleine selectie van ons aanbod voor komend seizoen.

Zomerkampen

Onze surfcamps staan helemaal in het teken van buiten zijn en plezier maken. Elke dag staat er een programma op de planning waar iedereen blij van wordt. Denk aan activiteiten zoals surfen, skaten, powerkiten en veel meer!

archery tag workshop

Sportdag of klassenuitje

Wij organiseren ook complete sportdagen voor scholen uit de omgeving Den Haag, Kijkduin, Scheveningen en Hoek van Holland. Al onze activiteiten zijn in overleg te boeken, dus informeer gerust naar de mogelijkheden!

archery tag workshop

Cursus zeezwemmen

De zee brengt veel avontuur, maar niet zonder gevaar. Tijdens onze cursus Zeehelden leren kids alles over de zee, de risico’s en hoe ze op een veilige manier in de zee kunnen zwemmen en spelen.

Slecht weer?

Is het weer niet zo stralend op de dag van het feestje? Uiteraard zoeken we samen naar een oplossing. Gratis verplaatsen naar een andere datum is mogelijk, indien we beschikbaarheid hebben.

Nodig je vriendjes maar uit!

The Sand Company organiseert graag het onvergetelijke kinderfeestje voor uw kind, klasgenoten, vriendjes en vriendinnetjes. The Sand Company is al 8 jaar gespecialiseerd in het organiseren van kidsproof activiteiten op het strand. Het organiseren van uw kinderfeestje is bij ons in goede handen! 

  Neem contact op

  Wilt u meer informatie over onze kinderfeestjes op het strand van Den Haag? Of direct een feestje boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem direct contact op.

   Kinderfeestje organiseren in Zuid-Holland

   Bent u op zoek naar ideeën om een leuk kinderfeestje te organiseren in Zuid-Holland? Dan is een kinderpartijtje op het strand een logische keuze. Het strand is een heerlijke plek om naartoe te gaan: kids genieten de hele dag van de buitenlucht en kunnen zich lekker uitleven met onze sportieve en actieve activiteiten. 

    Top 5 kinderfeestje Den Haag

    Den Haag en Scheveningen zijn dé ideale locaties voor een kinderpartijtje op het strand. De mooie omgeving met haar brede stranden en gezellige strandtenten nodigen u uit om hier een verjaardagsfeestje te vieren. The Sand Company zorgt voor verschillende spannende en sportieve activiteiten op het strand: kies voor het populaire fortnite feestje of ga voor stoer met een powerkite workshop.

    Hieronder onze top 5 kinderfeestjes op het strand:

   • Kinderfeestje Scheveningen Fortnite (voor kinderen van 9-12 jaar)
   • Kinderfeestje Scheveningen Speurtocht (voor kinderen van 6-8 jaar)
   • Kinderfeestje Scheveningen Powerkiten (voor kinderen van 8-12 jaar)
   • Kinderfeestje Scheveningen Skaten (voor kinderen van 8-12 jaar)
   • Kinderfeestje Scheveningen Expeditie Robinson (voor kinderen van 8-12 jaar)
   • Kinderfeestje Scheveningen Surfen (voor kinderen van 8-12 jaar)