Klassenuitjes & Schooluitjes

De leukste activiteiten voor een klassenuitje op het strand in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Klassenuitjes & Schooluitjes

De leukste activiteiten voor een klassenuitje op het strand in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Activiteiten klassenuitje Den Haag

Op zoek naar een leuk schooluitje in Den Haag of Scheveningen zonder de zorgen over de organisatie en de planning. Bij The Sand Company ben je op het juiste adres voor de leukste strandactiviteiten. Het strand is de perfecte plek om in de buitenlucht sportief bezig te zijn. Verschillende leuke en uitdagende strandactiviteiten zijn te boeken om jullie klassenuitje, scholenuitje of sportdag tot een succes te maken! Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij verzorgen schooluitjes in de regio:

 • Den Haag
 • Scheveningen
 • Zuiderstrand
 • Kijkduin
 • Hoek van Holland
 • archery tag workshop

  Expeditie Robinson

  Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team wint dit klassenuitje?

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  archery tag workshop

  Archery Tag

  Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie schooluitje op het strand mee in te vullen!

  Prijzen:
  Vanaf €22,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Powerkiten

  De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  archery tag workshop

  Surfen

  Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!

  Prijzen:
  Vanaf €25,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  archery tag workshop

  Beachvolleybal

  Op zoek naar een sportief en leuk schooluitje op het strand? Huur losse beachvolleybalnetten of laat je complete toernooi door ons organiseren. In teams van 4 of 5 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.

  Prijzen:
  Vanaf €10,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Beachgames

  Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod. In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. 

  Prijzen:
  Vanaf €10,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  archery tag workshop

  Beachtennis

  Beachtennis is een populaire activiteit en past perfect bij de invulling van jullie klassenuitje op het strand. Het lijkt op padel en zorgt voor gegarandeerd plezier. Perfect als onderdeel van de beachgames of als losse activiteit.

  Prijzen:
  Vanaf €22,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  archery tag workshop

  Boksen

  Op zoek naar een actieve activiteit tijdens jullie klassenuitje? De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. 

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Yoga

  Op zoek naar een relaxte groepsactiviteit als klassenuitje? Dan is yoga perfect voor jullie. Één van onze ervaren instructeurs bezorgt jullie een heerlijke relaxte dag. Geniet van het strand en kom helemaal tot rust!

  Prijzen:
  Vanaf €15,- p.p
  Tijdsduur: 1 uur

  archery tag workshop

  Waarom een schooluitje bij The Sand Company?

 • Al vijf jaar ervaring in strandactiviteiten voor kinderen
 • Samenwerking met prachtige strandlocaties
 • Flexibel en meedenkenend
 • Activiteiten in eigen beheer
 • Klassenuitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland
 • Professionele instructeurs
 • Veelgestelde vragen

  Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen over een klassenuitje, schooluitje, of sportdag in Den Haag, Scheveningen of Kijkduin op het strand. Staat jullie vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Corona proof klassenuitje op het strand?

  Ook wij hebben te maken met de hele situatie rondom het covid-19 virus. Wij doen ons uiterste best om jullie uitje met de klas of school zo goed mogelijk te begeleiden. Alle activiteiten die The Sand Company organiseert gaan volgens protocol en worden binnen de meest actuele richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

  Gelukkig kunnen een groot aantal van onze activiteiten binnen deze protocollen probleemloos, veilig en met behoud van de kwaliteit uitgevoerd worden. Heeft u vragen over de invulling van uw programma met betrekking tot corona? We nemen het graag met u door.

  Waar kan ik een klassenuitje, schooluitje of sportdag op het strand boeken?

  Wij verzorgen al ruim vijf jaar lang strandactiviteiten en teambuilding voor kinderen en scholen op het strand. Onze strandactiviteiten voor scholen zijn te boeken in de omgeving Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Heeft u de voorkeur voor een andere locatie, dan kunnen wij altijd in overleg kijken of dit haalbaar is. 

  Wat voor kleding draag je tijdens een schooluitje op het strand?

  Wij adviseren altijd om sportieve kleding te dragen tijdens een sportieve dag op het strand met jullie school. Een spijkerbroek en een jas beweegt natuurlijk helemaal niet fijn. Zorg er dus voor dat je een setje sportkleding in je rugtas meeneemt. Veel van onze strandactiviteiten zijn actief en dus wel zo lekker als je vrij kan bewegen. Wij adviseren de echte bikkels om ook een zwembroek mee te nemen, wie is er stoer genoeg voor een verfrissende duik in de zee achteraf?

  Met hoeveel personen kunnen wij een uitje met onze school of klas boeken?

  Door ons aanbod van sportieve activiteiten op het strand kunnen wij een schooluitje verzorgen tot 500 personen. In overleg met jullie stellen wij een dag samen met een afwisselend en leuk programma. Wij zorgen dat alle materialen klaar staan, dat er instructeurs voor de activiteiten zijn en dat er een toernooischema is. Natuurlijk krijgt het winnende team een leuk prijsje!

  Hoe kunnen wij het beste reizen?

  Wij adviseren om altijd met de fiets te komen of het OV te komen. Wij zullen altijd een locatie adviseren die goed bereikbaar is met de fiets. 

  Mocht u van verder weg komen en met een bus komen, dan zullen wij een locatie aanraden waar een bus naartoe kan rijden om zo de kinderen en begeleiders af te zetten.