Klassenuitjes & Schooluitjes

De leukste activiteiten voor een klassenuitje op het strand in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Klassenuitjes locaties rondom Den Haag

Op zoek naar een leuk klassenuitje of schooluitje in Den Haag of Scheveningen en omgeving zonder de zorgen over de organisatie en de planning? Bij The Sand Company ben je aan het juiste adres voor de leukste strandactiviteiten met de klas. Het strand is de perfecte plek om in de buitenlucht sportief bezig te zijn. Wij verzorgen schooluitjes op onze locaties in de regio van:

 • Den Haag
 • Scheveningen
 • Zuiderstrand
 • Kijkduin
 • Hoek van Holland
 • Leuke ideëen voor schooluitjes en klassenuitjes activiteiten

  Bent je op zoek naar een gezellig uitje met de klas of school? Wij bieden veel verschillende activiteiten op het strand aan. Geschikt voor kleine en grotere groepen tot 500 personen: van klassen tot scholen. De leukste activiteiten voor een klassenuitje of scholenuitje staan hieronder. Natuurlijk zijn combinaties van ideeën en programma’s op maat mogelijk.

  archery tag workshop

  Expeditie Robinson

  Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand. Samenwerking en creativiteit! Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team wint dit klassenuitje?

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Powerkiten

  De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve klassenuitjes. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. 

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  archery tag workshop

  Archery Tag

  Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. 

  Prijzen:
  Vanaf €22,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  archery tag workshop

  Surfen

  Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. 

  Prijzen:
  Vanaf €25,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  archery tag workshop

  Beachvolleybal

  Op zoek naar een sportief en leuk schooluitje op het strand? Huur losse beachvolleybalnetten of laat je complete toernooi door ons organiseren. Altijd een succes tijdens een sportdag.

  Prijzen:
  Vanaf €10,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Beachgames

  Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. Welk team wint het grote beachtoernooi?

  Prijzen:
  Vanaf €10,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  archery tag workshop

  Beachtennis

  Beachtennis is een populaire activiteit en past perfect bij de invulling van jullie klassenuitje op het strand. Het lijkt op padel en zorgt voor gegarandeerd plezier. 

  Prijzen:
  Vanaf €22,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

  archery tag workshop

  Boksen

   De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. 

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Yoga

  Op zoek naar een relaxte groepsactiviteit als klassenuitje? Dan is yoga perfect voor jullie. Één van onze ervaren instructeurs bezorgt jullie een heerlijke relaxte dag. 

  Prijzen:
  Vanaf €15,- p.p
  Tijdsduur: 1 uur

  Veelgestelde vragen

  Lees hieronder onze meest gestelde vragen over een klassenuitje of schooluitje organiseren op het strand. Verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Schooluitjes middelbare school organiseren?

  Schooluitjes voor leerlingen van de middelbare school zijn leuk om te organiseren, maar het kan best lastig zijn om tot een geschikt programma te komen. Welke activiteiten zijn geschikt voor klassen in het voortgezet onderwijs? Welke schoolactiviteiten vallen in de smaak bij een brugklas of een bovenbouwklas? Onze professionele instructeurs weten precies hoe ze uw middelbare schooluitje moeten samenstellen. Wij bespreken samen graag uw wensen en vertellen u over de mogelijkheden.

  Schooluitjes basisschool organiseren?

  Bent u op zoek naar een leuk basisschool klassenuitje met een actieve invulling? Dan bent u bij The Sand Company aan het juiste adres. Wij hebben geschikte schooluitjes voor leerlingen van de basisschool. Door onze jarenlange ervaring weten we wat groep 8 leerlingen leuk vinden en uiteraard zorgen we voor voldoende begeleiding van jonge(re) kinderen uit lagere klassen. Wij horen graag voor welke leerlingen u een schooluitje voor de basisschool wilt organiseren.

  Waarom een klassenuitje of schooluitje op het strand organiseren?

  Het strand is de perfecte plek om iets leuks of actiefs te doen met jullie klassenuitje of schooluitje. Er is genoeg ruimte voor strandactiviteiten en om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een schooluitje te organiseren? Bij The Sand Company zijn verschillende leuke en uitdagende strandactiviteiten te boeken om jullie klassenuitje of scholenuitje tot een succes te maken! Wij helpen graag met organiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  Corona proof klassenuitje in de buitenlucht op het strand?

  Ook wij hebben te maken met de hele situatie rondom het COVID-19 virus. Wij doen ons uiterste best om jullie coronaproof uitje met de klas of school zo goed mogelijk te begeleiden. Alle activiteiten die The Sand Company organiseert gaan volgens protocol en worden binnen de meest actuele richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

  Gelukkig kunnen een groot aantal van onze activiteiten in de buitenlucht op het strand geheel binnen deze protocollen probleemloos, veilig en met behoud van de kwaliteit uitgevoerd worden. Heeft u vragen over de invulling van uw programma met betrekking tot corona? We nemen het graag met u door.

  Waar kan ik een klassenuitje of schooluitje op het strand boeken?

  Wij verzorgen al ruim vijf jaar lang strandactiviteiten en teambuilding voor kinderen en scholen op het strand. Onze strandactiviteiten voor scholen zijn te boeken in de omgeving Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Heeft u de voorkeur voor een andere locatie, dan kunnen wij altijd in overleg kijken of dit haalbaar is. Wij horen graag wat u in gedachten heeft.

  Wat voor kleding draag je tijdens een schooluitje op het strand?

  Wij adviseren altijd om sportieve kleding te dragen tijdens een sportieve dag op het strand met jullie school. Een spijkerbroek en een jas beweegt natuurlijk helemaal niet fijn. Zorg er dus voor dat je een setje sportkleding in je rugtas meeneemt. Veel van onze strandactiviteiten zijn actief en dus wel zo lekker als je vrij kan bewegen. Wij adviseren de echte bikkels om ook een zwembroek mee te nemen. Wie is er stoer genoeg voor een verfrissende duik in de zee achteraf?

  Met hoeveel personen kunnen wij een uitje met onze school of klas boeken?

  Door ons aanbod van sportieve activiteiten op het strand kunnen wij een schooluitje verzorgen tot 500 personen. In overleg met jullie stellen wij een dag samen met een afwisselend en leuk programma. Wij zorgen dat alle materialen klaar staan, dat er instructeurs voor de activiteiten zijn en dat er een toernooischema is. Natuurlijk krijgt het winnende team een leuk prijsje!

  Hoe kunnen wij het beste reizen?

  Wij adviseren om altijd met de fiets te komen of het OV te komen. Wij zullen altijd een locatie adviseren die goed bereikbaar is met de fiets. 

  Mocht u van verder weg komen en met een bus komen, dan zullen wij een locatie aanraden waar een bus naartoe kan rijden om zo de kinderen en begeleiders af te zetten.

  Waarom The Sand Company?

 • Al jaren ervaring in strandactiviteiten
 • Samenwerking met prachtige strandlocaties
 • Flexibel en meedenkend
 • Activiteiten in eigen beheer
 • Klassenuitjes organiseren op locatie in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland
 • Professionele instructeurs