+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Fuut Summercamps

Fuut Beach Camp 24 t/m 28 augustus (Vol)

Volgend jaar meedoen met één van onze summercamps bij de fuut? Bel ons op +31640878237 of stuur een mail via onze contact pagina.

Summercamps in samenwerking met De Fuut en De kwartel

Op zoek naar een leuk summercamp op het Zuiderstrand in Den Haag? Schrijf je dan nu in bij  één van onze summercamps bij Strandtent de Fuut. Wegens het grote succes van afgelopen jaar bieden wij komende zomervakantie vier weken Summercamp aan bij De Fuut. Wij bieden naast ons Surf camp ook een Beach camp aan.

Strandtent de Fuut Surf Camp
Tijdens het Surf Camp krijgen de kids elke dag een surfles. Daarnaast gaan we skaten, powerkiten, skimboarden, bodyboarden en nog veel meer coole strandspellen! Ook kunnen de kids helemaal los gaan tijdens de bonte middag. Trek je mooiste verkleedkleren aan, vertel jouw lievelingsmop en zing een liedje tijdens de karaoke!

Strandtent de Fuut Beach Camp
Voor alle kids die niet elke dag het water in willen bieden wij het Beach Camp aan. Hierbij komt er een uiteenlopend programma aan bod waarbij het strand, de zee en de duinen centraal staan. Tijdens het Beach Camp gaan de kids 3 keer surfen. Voorbeelden van de andere activiteiten zijn: skaten, Expeditie Robinson, powerkiten, survival baan met boogschieten (met zachte punten), vliegers knutselen, zandkastelen bouwen en nog veel meer toffe activiteiten! Ook bij dit coole zomerkamp zal de bonte middag niet ontbreken.

Korte indruk krijgen?
Wil je graag weten hoe een dag eruit ziet bij één van onze Summercamps op het strand? Bekijk hier een filmpje voor een korte indruk.

Waarom The Sand Company?

-Ervaren en gecertificeerde instructeurs
-Kleinschalige zomerkampen 
-Samenwerking met unieke locaties
-Extra aandacht voor de wensen van de kids
-Passie voor sport en spel

Onze kleinschalige kampen zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het hebben van een A-diploma is verplicht om deel te nemen.

Lees hier alle informatie over onze Summercamps bij Patagonia of schrijf je direct in via ons inschrijfformulier. 

Data Surfcamp Patagonia Scheveningen

Wij organiseren gedurende vier weken van de zomervakantie Summercamps op het Zuiderstrand bij Strandtent de Fuut. Voor alle weken die wij aanbieden is er de mogelijkheid om voor 3 of 5 dagen mee te doen. 

Zomervakantie week 6 Fuut Summer Camp (Bijna vol)
Maandag 24 aug t/m vrijdag 28 aug 2020 (5 dagen)
Maandag 24 aug t/m woensdag 26 aug 2020 (3 dagen)
Woensdag 26 aug t/m vrijdag 28 aug 2020 (3 dagen)

Hou onze facebook en instagram pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom de Surfcamps van deze zomer en de Surfcamps in 2021. 

Surfen, skaten, vliegeren, beachgames, clean-up games, speurtochten, bonte middag, schminken, knutselen, karaoke, afwisselende lunch, snacks en veel meer!

Alle informatie over onze summercamps

Wij adviseren om alle informatie hieronder aandachtig te lezen. Klik op het onderwerp om alle informatie te zien. Zeker zijn van een plekje bij De Fuut? Schrijf je kind dan direct in via onderstaand inschrijfformulier. Vooral de eerste en de laatste week van de zomervakantie zijn populaire weken.

Voor vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier. Wij doen ons best om binnen 24 uur te antwoorden.

Corona maatregelen

Wij zijn heel blij dat we dit jaar door mogen gaan. We hebben extra maatregelen genomen om de veiligheid van de kinderen, de begeleiders en van jullie te waarborgen. Dit hebben wij uitgeschreven in een protocol. We hebben daarvoor toestemming van de gemeente gekregen en de maatregelen zijn volgens de richlijnen van het RIVM. Alle informatie krijgen jullie na de inschrijving van jullie kind.

minimale aantal kinderen

Onze summercamps gaan door met een minimum aantal inschrijvingen van 12 kinderen per week.

Mocht er een kamp niet door gaan wegens te weinig inschrijvingen dan proberen wij een alternatieve week aan te bieden.

Data zomervakantie

Week 6 zomervakantie Beach Camp Vol
Maandag 24 aug t/m vrijdag 28 aug 2020 (5 dagen)
Maandag 24 aug t/m woensdag 26 aug 2020 (3 dagen)
Woensdag 26 t/m vrijdag 28 aug 2020 (3 dagen)

Tijden en leeftijd

De kinderen zijn s’ochtends vanaf 9:00 uur welkom en om 16:30 uur eindigen wij met ons programma. Om te garanderen dat alle kinderen veilig thuiskomen stellen wij het heel erg op prijs dat kinderen even netjes worden afgemeldt bij de leidinggevende van ons kamp.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen mee doen aan de zomerkampen bij The Sand Company. Het hebben van een A-diploma is een vereiste.

Prijzen

Het Fuut summercamp is te boeken voor 3 of voor 5 dagen. De 3-daagse kampen starten op maandag of woensdag en het 5-daagse kamp start op maandag.

Zodra de inschrijving is verstuurd, krijg je van ons een mail met alle gegevens om de betaling in orde te maken. Twee weken voordat het kamp begint ontvang je een mail met alle aanvullende informatie.

Prijzen
3-daags kamp €230,-
5-daags kamp €350,-

 

Wat zit er allemaal bij de prijs

The Sand Company T-shirt
The Sand Company drinkbeker
Elke dag een surfles van 2 uur (Bij Beachcamp om de dag een les)
Programma met activiteiten
Iedere dag een afwisselende lunch
Snacks voor tussendoor
Professionele begeleiding
Een echt surf-diploma

Medicatie en allergieën

Wij doen er alles aan om jullie kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. Voor ons is het  daarom heel belangrijk dat wij op de hoogte zijn van eventuele allergieën of medicijn gebruik. Op deze manier kunnen onze instructeurs er rekening mee houden. Op het inschrijfformulier ondereaan deze pagina kan je dit vermelden.

Facebook en instagram

Houdt onze facebook en instagram pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent de summercamps en andere leuke zomeractiviteiten voor kinderen!

The Sand Company facebook

The Sand Company instagram

Inschrijven Fuut Summercamp

Leeftijd kind (Surfkamp vanaf 6 jaar): 6-910-12

Maat T-shirt: 128140152164176

Zwemdiploma (A-diploma verplicht): Zwemdiploma AZwemdiploma BZwemdiploma C of meer

Voor welk kamp wil je aanmelden?

5e week zomervakantie Surf Camp:
Maandag 17 aug t/m vrijdag 21 aug 2020 (5 dagen)Maandag 17 aug t/m woensdag 19 aug 2020 (3 dagen)Woensdag 19 aug t/m vrijdag 21 aug 2020 (3 dagen)

6e week zomervakantie Beach Camp (Let op bijna vol):
Maandag 24 aug t/m vrijdag 28 aug 2020 (5 dagen)Maandag 24 aug t/m woensdag 26 aug2020 (3 dagen)Woensdag 26 t/m vrijdag 28 aug 2020 (3 dagen)

Bij het aanvinken verklaar ik de documenten gelezen te hebben en ga ik akkoord met de volgende zaken:

Nog vragen?

 Bel direct:
+31640878237

 Mail direct
info@thesandcompany.nl