The Sand Company Partners

Al zeven jaar specialist in events

Kies een locatie die bij jullie past

Natuurlijk is een uitje op het strand niet compleet zonder een lunch, borrel of diner. Voor dit gedeelte van jullie dag werken wij samen met een aantal met zorg geselecteerde strandtenten. Iedere locatie kenmerkt zich met zijn eigen stijl, dranken en mooie menukaart. Hieronder het overzicht van onze partners, klik op de locatie voor meer info!

archery tag workshop

Beachclub Patagonia

Locatie: Scheveningen

Beachclub Patagonia is een prachtige locatie in Scheveningen aan het begin van het Zwarte pad gelegen pal voor het Carlton Beach hotel. Door de sfeervolle aankleding en de unieke kaart kan je hier genieten van een heerlijke dag of avond.

archery tag workshop

Strandpaviljoen Buiten

Locatie: Scheveningen

Op het Noorderstrand, aan het einde van het Zwarte Pad, kun je terecht bij Buiten voor heerlijk biologisch eten en drinken in onze relaxte strandtent. Heerlijk buitenspelen op een rustig stuk strand.

Cocktail workshop in Scheveningen

Strandpaviljoen de Kwartel

Locatie: Zuiderstrand Kijkduin

De Kwartel is gelegen op een unieke locatie achter de prachtige duinpan in de vogelwijk op het Zuiderstrand. Door de ligging is er voldoende ruimte voor bedrijfsfeesten, borrels en andere partijen.

archery tag workshop

La Cantina

Locatie: Zuiderstrand havenhoofd

La Cantina is gelegen op het Zuiderstrand naast de prachtige havenhoofde. Dit is een heerlijke plek om uit te waaien, en een heerlijke kop koffie te drinken of iets te eten. Maak jullie dag compleet met één van onze strandactiviteiten

archery tag workshop

Kookaburra Beach

Locatie: Zuiderstrand

Dit is de perfecte plek voor een vergadering, etentje of een compleet evenement. Kookaburra kenmerkt zich met een relaxte sfeer en lekker eten. Een unieke vrijstaande ligging op het Zuiderstrand.

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachclub Birds

Locatie: Kijkduin zandmotor

Beachclub BIRDS is een prachtige locatie gelegen in Kijkduin waar u terecht kunt voor een zorgeloos uitje op het strand. Gratis parkeren en een stijlvolle locatie met heerlijke dranken en een afwisselende kaart.

archery tag workshop

Uluwatu Beachclub

Locatie: Hoek van Holland

Uluwatu is onze toplocatie in Hoek van Holland. Geniet van heerlijke wijnen, mooie vlees en visgerechten samengesteld door top koks. Met een prachtig groot strand voor de deur kunnen we alle kanten op met teambuilding.

archery tag workshop

Strandpaviljoen Zuid

Locatie: Zuiderstrand

De Zuid ligt op het Zuiderstrand achter de duinen. Geen drukte van de boulevard, maar een goede kop koffie, eerlijk en goed eten en verse pizza’s uit de steenoven. Volop mogelijkheden voor een geslaagd stranduitje met viel liefde van het vaste team.

bedrijfsuitje strand

Strandpaviljoen de Staat

Locatie: Zuiderstrand

De Staat is staat voor ongedwongen en een zorgeloze sfeer. Dit is een prachtige locatie. gelegen achter het  Westduinpark , wat zich kenmerkt als een van de mooiste stukjes van Den Haag. Geniet van alle ruime, facilieiten en de mogelijkheden bij de Staat.

archery tag workshop

Manta Beach

Locatie: Scheveningen Zwarte Pad

Manta Beach is een mooie ruime locatie gelegen vlakbij de pier in Scheveningen. Met veel ruimte binnen en buiten op het terras kan je alle kanten op hier. Hier kan je terecht voor een bedrijfsuitje, een borrel, een evenement, je verjaardagsfeest of een complete bruiloft.

archery tag workshop

Beachhouse by WOW

Locatie: Scheveningen Pier

Bij The Beachhouse zijn de mogelijkheden eindeloos. Een laagdrempelige BBQ tot een zakelijk evenement tot 500 personen. Met een ideale locatie in het hart van Scheveningen strand met veel parkeer mogelijkheden dichtbij is dit een top locatie in Den Haag.

bedrijfsuitje strand

Beachclub WOW

Locatie: Scheveningen Zwarte Pad

Bij Beachclub Wow kan je terecht voor de ultieme strandbeleving. Met een heerlijke menukaart, verse en koude dranken en heerlijke muziek beleef je hier een topdag. Zon, zee en strand voor kleine en grote groepen. Offertes worden op maat gemaakt!