Kies een locatie die bij jullie past

Natuurlijk is een uitje op het strand niet compleet zonder een lunch, borrel of diner. Voor dit gedeelte van jullie dag werken wij samen met een aantal met zorg geselecteerde strandtenten. Geniet van mooie wijnen en andere dranken in combinatie met lekkere hapjes, een lunch of een diner!

archery tag workshop

Beachclub Patagonia

Beachclub Patagonia is een prachtige locatie in Scheveningen aan het begin van het Zwarte pad gelegen pal voor het Carlton Beach hotel. Door de sfeervolle aankleding en de unieke kaar kan je hier genieten van een heerlijke dag of avond. Maak jullie dag compleet met één van onze leuke strandactiviteiten.

archery tag workshop

De Kwartel

De Kwartel is gelegen op een unieke locatie achter de prachtige duinpan in de vogelwijk op het Zuiderstrand. Door de ligging is er voldoende ruimte voor bedrijfsfeesten, borrels en andere partijen. Geniet hier ook van een ruim aanbod van mooie wijnen!

archery tag workshop

La Cantina

La Cantina is gelegen op het Zuiderstrand naast de prachtige havenhoofde. Dit is een heerlijke plek om uit te waaien, en een heerlijke kop koffie te drinken of iets te eten. Maak jullie dag compleet met één van onze strandactiviteiten

archery tag workshop

Strandpaviljoen Zuid

De Zuid ligt op het Zuiderstrand achter de duinen. Geen drukte van de boulevard, maar een goede kop koffie, eerlijk en goed eten en verse pizza’s uit de steenoven. Volop mogelijkheden voor een geslaagd stranduitje.

archery tag workshop

Beachclub Birds

Beachclub BIRDS is een prachtige locatie gelegen op de Zandmotor in Kijkduin waar u terecht kunt voor een zorgeloos uitje op het strand. Gratis parkeren en een stijlvolle locatie met heerlijke dranken en een afwisselende kaart!

bedrijfsuitje strand

Strandtent de Fuut

De Fuut kenmerkt zich met theater, muziek en lekker eten. Een unieke vrijstaande ligging op het Zuiderstrand maak dit een heerlijk plek. Geniet van een organic koffie en boek één van onze leuke en sportieve activiteiten.

archery tag workshop

Uluwatu Beachclub

Uluwatu is onze toplocatie in Hoek van Holland. Geniet van heerlijke wijnen, mooie vlees en visgerechten samengesteld door top koks, en uiteenlopende Gin Tonics en cocktails. Met een prachtig groot strand voor de deur kunnen we alle kanten op met teambuilding.

archery tag workshop

Strandclub WIJ

Strandclub WIJ is gelegen bij het havenhoofd in Scheveningen en kenmerkt zich door de heerlijke ambiance. Gelegen aan het sportstrand zijn er eindeloos opties voor strandactiviteiten en teambuilding.

bedrijfsuitje strand

Whoosah Beachclub

Voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeestje zit je helemaal goed bij de Whoosah. Begin jullie dag met een van onze teambuildingsactiviteiten of workshops en laat je in de watten leggen met een passende borrel, lunch of diner.