Kies een locatie die bij jullie past

Natuurlijk is een uitje op het strand niet compleet zonder een lunch, borrel of diner. Voor dit gedeelte van jullie dag werken wij samen met een aantal met zorg geselecteerde strandtenten. Iedere locatie kenmerkt zich met zijn eigen stijl, dranken en mooie menukaart. Hieronder het overzicht van onze partners

Patagonia

Locatie Scheveningen

Beachclub Patagonia 

Beachclub Patagonia is een prachtige locatie in Scheveningen aan het begin van het Zwarte pad gelegen pal voor het Carlton Beach hotel. Door de sfeervolle aankleding en de unieke kaart kan je hier genieten van een heerlijke dag of avond. Maak jullie dag compleet met één van onze leuke strandactiviteiten. Ook verzorgen we hier komend jaar voor het zesde jaar onze bekende mei- en zomerkampen voor kids van 6 t/m 12 jaar oud.

  archery tag workshop

  Bedrijfsuitje bij Patagonia

  Op zoek naar een toplocatie voor een bedrijfsuitje op het Zwarte Pad in Scheveningen? Laat je hier in de watten leggen met heerlijke happen, dranken en mooie gerechten.

  Expeditie Robinson op het strand

  Activiteit bij Patagonia

  Deze mooie locatie net buiten de drukte van de boulevard van Scheveningen leent zich perfect voor het boeken van één van onze groepsactiviteiten. Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma samen.

  Surfles in Scheveningen

  Surfkamp bij Patagonia

  Patagonia is één van onze vaste partners als het gaat om onze surfkampen. De kids kunnen zich helemaal uitleven tijdens de kampen waarbij de hele dag vol staat met activiteiten zoals surfen, skaten, freerunning en meer!

  Kookaburra Beach

  Locatie Zuiderstrand Den Haag

  Kookaburra Beach 

   Dit is de perfecte plek voor een vergadering, etentje of een compleet evenement. Kookaburra beach kenmerkt zich met een relaxte sfeer, goede muziek en lekker eten. Een unieke vrijstaande ligging op het Zuiderstrand maakt dit een heerlijk plek. Geniet van een organic koffie, een versgebakken taartje of plak cake of bestel één van de heerlijke dagspecials. The Sand Company verzorgt hier alles wat met sport, spel en vertier te maken heeft.

  Naast het onderstaande aanbod hebben we voor de woensdagmiddag een aantal leuke programma’s voor de kids! Lees hier alle info daarover.

  archery tag workshop

  Teambuilding bij Kookaburra

  Deze prachtige locatie op het Zuiderstrand is ideaal als het gaat om strandactivteiten. Doordat er veel ruimte is kan je hier echt alles doen. Van beachvolleybaltoernooien tot powerkiten, expeditie robinson en veel meer!

  Expeditie Robinson op het strand

  Zomerkamp Kookaburra Beach

  Komende zomer kunnen jullie je kids weer voor vier verschillende weken opgeven voor onze zomerkampen. Ga op avontuur en beleef de week van je leven. Een programma vol surfen, skaten, powerkiten, speurtochten en veel meer!

  Surfles in Scheveningen

  Sportmaterialen huren op het strand

  Bij Kookaburra beach kunnen jullie ook terecht om verschillende sportmaterialen te huren. Denk hierbij aan het huren van Surfboards, sups, wetsuits, beachvolleybalmaterialen, spikeball, en veel meer.

  La Cantina

  Locatie Zuiderstrand Den Haag

  Strandpaviljoen La Cantina 

  La Cantina is gelegen op het Zuiderstrand naast de prachtige havenhoofde. Dit is een heerlijke plek om uit te waaien, en een heerlijke kop koffie te drinken of iets te eten. Maak jullie dag compleet met één van onze strandactiviteiten

  Expeditie Robinson op het strand

  Uitjes bij La Cantina

  Bij het Zuiderlijke havenhoofd ligt de prachtige locatie La Cantina. Deze plek is perfect voor het verzorgen van grote events zoals een bedrijfsuitje, sportdag of introductie dag met de hoge school.

  Expeditie Robinson op het strand

  Zomerkamp bij La Cantina

  Schrijf je kind in voor het leukste zomerkamp van Nederland bij The Sand Company. De eerste week van de zomervakantie kunnen jullie je kids aanmelden voor het Surfkamp bij La Cantina op het Zuiderstrand in Den Haag.

  Surfles in Scheveningen

  Sportmaterialen huren

  Bij La Cantina huur je ook alle materialen om zelf jullie stranddag of toernooi te organiseren. Denk hierbij aan het huren van Surfboards, sups, wetsuits, beachvolleybalmaterialen, spikeball, en veel meer.