The Sand Company Partners

Met zorg geselecteerde partners voor een lunch, borrel of diner bij jouw event

Kies een locatie die bij jullie past

Natuurlijk is een uitje op het strand niet compleet zonder een lunch, borrel of diner. Voor dit gedeelte van jullie dag werken wij samen met een aantal met zorg geselecteerde strandtenten. Iedere locatie kenmerkt zich met zijn eigen stijl, dranken en mooie menukaart. Hieronder het overzicht van onze partners, klik op de locatie voor meer info.

Scheveningen

Onze thuisbasis. Onder deze locatie vallen het Zwarte Pad en de Noord Boulevard.

archery tag workshop

Patagonia Beach

Locatie: Zwarte Pad

Beachclub Patagonia is een prachtige locatie in Scheveningen aan het begin van het Zwarte pad gelegen pal voor het Carlton Beach hotel. Door de sfeervolle aankleding en de unieke kaart kan je hier genieten van een heerlijke dag of avond.

archery tag workshop

Strandpaviljoen Buiten

Locatie: Zwarte Pad

Op het Noorderstrand, aan het einde van het Zwarte Pad, kun je terecht bij Buiten voor heerlijk biologisch eten en drinken in onze relaxte strandtent. Heerlijk buitenspelen op een rustig stuk strand.

archery tag workshop

Beachhouse by WOW

Locatie: Noord Boulevard

Bij The Beachhouse zijn de mogelijkheden eindeloos. Een laagdrempelige BBQ tot een zakelijk evenement tot 500 personen. Met een ideale locatie in het hart van Scheveningen strand is dit een top locatie.

archery tag workshop

Manta Beach

Locatie: Zwarte Pad

Manta Beach is een ideale locatie gelegen vlakbij de pier in Scheveningen. Met veel ruimte op het terras kan je alle kanten op. Hier kan je terecht voor een bedrijfsuitje, een borrel, een evenement of een complete bruiloft.

Zuiderstrand

De locatie van onze surfschool (Kookaburra Beach) en een mooi stuk rustig strand aan de wijken Duindorp, Vogelwijk en Bohemen.

Cocktail workshop in Scheveningen

Strandpaviljoen de Kwartel

Locatie: Zuiderstrand Kijkduin

De Kwartel is gelegen op een unieke locatie achter de prachtige duinpan in de vogelwijk op het Zuiderstrand. Met een prachtige wijnkaart en een rustige ligging is de Kwartel perfect voor bedrijfsuitjes en borrels.

archery tag workshop

Kookaburra Beach

Locatie: Zuiderstrand

Dit is de perfecte plek voor een surfles, namelijk de locatie van onze Surfschool. Kookaburra kenmerkt zich met een relaxte sfeer, verschillende speciaalbieren én lekker eten. Met alle rust kunnen genieten van het strand, dat is Kookaburra.

archery tag workshop

Strandpaviljoen ZUID

Locatie: Zuiderstrand

ZUID ligt op het Zuiderstrand achter de duinen. Geen drukte van de boulevard, maar een goede kop koffie, eerlijk eten en verse pizza’s uit de steenoven. Volop mogelijkheden voor een geslaagd stranduitje dus.

archery tag workshop

La Cantina

Locatie: Zuiderstrand havenhoofd

La Cantina is gelegen op het Zuiderstrand naast de prachtige havenhoofde. Dit is een heerlijke plek om uit te waaien, en een heerlijke kop koffie te drinken of iets te eten. Maak jullie dag compleet met één van onze strandactiviteiten

Kijkduin en Hoek van Holland

Prachtige locaties die met zorg geselecteerd zijn in Kijkduin & Hoek van Holland.

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachclub Birds

Locatie: Kijkduin zandmotor

Beachclub BIRDS is een prachtige locatie gelegen in Kijkduin waar je terecht kunt voor een zorgeloos uitje op het strand. Gratis parkeren en een stijlvolle locatie aan het natuurproject de Zandmotor, met heerlijke dranken, een afwisselende kaart en een gezellig team.

archery tag workshop

Uluwatu Beachclub

Locatie: Hoek van Holland – ook in de winter!

Uluwatu is onze toplocatie in Hoek van Holland. Geniet van heerlijke wijnen, mooie vlees en visgerechten samengesteld door top koks. Met een prachtig groot strand voor de deur kunnen we alle kanten op met teambuilding. Wist je dat deze locatie het hele jaar rond beschikbaar is?