Kies een locatie die bij jullie past

Natuurlijk is een uitje op het strand niet compleet zonder een lunch, borrel of diner. Voor dit gedeelte van jullie dag werken wij samen met een aantal met zorg geselecteerde strandtenten. Geniet van mooie wijnen in combinatie met lekkere hapjes, een lunch of een diner!

Deze locaties zijn door ons geselecteerd vanwege de goede service en kwaliteit die zij te bieden hebben. Combineer leuke workshops met een van de uitgebreide arrangementen.

Bekijk hieronder alle strandtenten waar wij mee samenwerken. Stuur voor overige vragen gerust een mail via onderstaand contactformulier.

Beachclub Patagonia

Beachclub Patagonia is een prachtige locatie in Scheveningen aan het begin van het Zwarte pad. Door de sfeervolle aankleding en een unieke kaart kunt u hier genieten van een heerlijke dag of avond.

Strandpaviljoen de Kwartel

De Kwartel is gelegen op een unieke locatie achter de prachtige duinpan in de vogelwijk op het Zuiderstrand. Door de ligging is er voldoende ruimte voor bedrijfsfeesten, borrels en andere feesten en partijen.

Uluwatu Beachclub

Uluwatu is onze toplocatie in Hoek van Holland. Geniet van heerlijke wijnen, mooie vlees en visgerechten samengesteld door top koks, en uiteenlopende Gin Tonics en cocktails. Volop mogelijkheden dus!

Strandpaviljoen Zuid

De Zuid ligt op het Zuiderstrand achter de duinen. Geen drukte van de boulevard, maar een goede kop koffie, eerlijk en goed eten en verse pizza’s uit de steenoven. Volop mogelijkheden voor een geslaagd stranduitje.

Strandclub WIJ

Strandclub WIJ is gelegen bij het havenhoofd in Scheveningen en kenmerkt zich door de heerlijke ambiance. Gelegen aan het sportstrand zijn er eindeloos opties voor strandactiviteiten en teambuilding.

Whoosah Beachclub 

Voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeestje zit je helemaal goed bij de Whoosah. Begin jullie dag met een van onze teambuildingsactiviteiten of workshops en sluit af met een passende borrel, lunch of diner.

Beachclub BIRDS

Beachclub BIRDS is een prachtige locatie gelegen op de Zandmotor in Kijkduin waar u terecht kunt voor een zorgeloos uitje op het strand. Gratis parkeren en een stijlvolle locatie met een lekkere en afwisselende kaart!

La Cantina

La Cantina is gelegen op het Zuiderstrand naast de prachtige havenhoofde. Dit is een heerlijke plek om uit te waaien, of één van onze strandactiviteiten te doen. Geniet achteraf bij La Cantina van koffie en lekker eten.

Strandpaviljoen de Fuut

De Fuut kenmerkt zich met theater, muziek en lekker eten. Een unieke vrijstaande ligging op het Zuiderstrand maak dit een heerlijk plek. Geniet van een organic koffie en boek één van onze leuke en sportieve activiteiten.