Ons verhaal

Ons verhaal

Al 5 jaar lang organiseren wij met veel liefde en passie evenementen op het strand van Scheveningen. Wij zijn drie jongens met een grote liefde voor het strand en alles wat daarmee te maken heeft. Het starten van een evenementenbureau in Scheveningen was dus een logische stap.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten en vrijgezellenuitjes. Van begin tot eind regelen wij voor jullie een topdag op het strand.

Daarnaast organiseren wij ook sinds twee jaar kleinschalige surfkampen voor kinderen. Daarbij leren wij de kids de beginselen aan voor een schone natuur en vooral een schone strandomgeving.

Voor ons is het belangrijk dat wij onze eigen passie voor het strand en actief bezig zijn kunnen overbrengen aan anderen. Wij zoeken naar een mooie balans tussen sportiviteit, teambuilding en plezier.

Surfkampen zijn daarbij een mooie toevoeging binnen onze missie. Meer bewegen en samen spelen draagt voor kinderen bij aan een gezonde toekomst. Meer weten over The Sand Company? Stuur een bericht op de contactpagina.

Waarom The Sand Company

offerte op maat

Wij sturen u binnen 24 uur een offerte. Professionele workshops en verantwoord eten.

meedenken

Wij zullen zo veel mogelijk meedenken. Plan gerust een afspraak met ons in om alle te bespreken.

Oplossingen

Bij The Sand Company denken wij in oplossingen. Wij zijn flexibel en schakelen waar dat nodig is.

duurzaamheid

Wij doen ons best bij The Sand Company om duurzaam te ondernemen. Uw hulp is daarbij welkom.

Ons team

Josse Andriesen

Josse Andriesen

Floor waardenburg

Floor waardenburg

Jasper van der Hoek

Jasper van der Hoek