The Sand Company

De specialist in professionele strandevenementen

Ons verhaal

Al zeven jaar lang organiseren wij met veel liefde en passie evenementen op het strand van Scheveningen. Het team van The Sand Company heeft een grote liefde voor het strand, de zee en alles wat daarmee te maken heeft. Vanuit deze passie is de onderneming The Sand Company ontstaan.

The Sand Company is gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes op maat. Denk aan een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, sportdag, teamuitje met je voetbal of hockeyteam of familieuitje. Voor wie of welke activiteit dan ook, het team verzorgt deze dag van A tot Z.

Voor ons is het belangrijk dat wij onze eigen passie voor het strand en actieve lifestyle kunnen overbrengen aan anderen. Wij vinden samen met deelnemers de balans tussen sport, lifestyle, teambuilding en nog veel meer…

   Liefde voor surfen en het strand

   Daarnaast organiseren wij ook sinds 2016 kleinschalige zomer surfkampen en cursussen zeezwemmen voor kinderen. Daarbij leren kids de beginselen van veilig spelen op en rondom het strand, omgaan met én zorgen voor een schone natuuromgeving en genieten zij elke dag van de surflessen.

   Surfkampen zijn een mooie toevoeging binnen onze missie. Meer bewegen en samen spelen draagt voor kinderen bij aan een gezonde toekomst. Nog meer weten over The Sand Company? Stuur een bericht op de contactpagina!

     Surfles in Scheveningen

     Mathèl

     Mathèl heeft energie voor tien, is overal bij en geeft leiding aan het team. Hij heeft de hele organisatie in handen als het om partijen, surfcamps, zeezwemmen en de uitvoering hiervan gaat. Grote kans dat je ‘m al kent dus!

     archery tag workshop

     Josse

     Josse is altijd op het strand te vinden en dé persoon om groepen en kinderen te vermaken. Altijd enthousiast en met een grote glimlach! Daarnaast is hij oprichter van The Sand Company en al sinds 2016 marketing director.

     Expeditie Robinson op het strand

     Floor

     Het andere gezicht van The Sand Company is Floor. Floor zorgt ervoor dat de zaken achter de schermen altijd op orde zijn. Vanuit zijn passie voor surfen en het strand is hij in 2016, samen met Josse, The Sand Company gestart.

     Surfles in Scheveningen

     Marit

     Marit is onze offerte-ster en verzorgt de volledige backoffice tot in de puntjes. Ze is altijd goed gehumeurd en kan als juf en officemanager alles aan. Bij al het contact met ons, krijg je Marit te spreken!

     archery tag workshop

     Floor

     Hè? Nog een Floor? Jazeker! Floor is onze enthousiaste HALO’er en staat altijd paraat om te knallen. Ondertussen is hij gekroond tot cocktailshaker, Expeditie Robinson gids en volleerd hoofdkampleiding.

     Expeditie Robinson op het strand

     Marieke

     Als je ons surfkamp kent, ken je Marieke. Zij is de meest ervaren kampleidster die we hebben en loopt al wat jaartjes mee. Inmiddels ontwerpt ze met ons nieuwe activiteiten en kan ze het fantastisch vinden met ouders & kids!

     Surfles in Scheveningen

     Bram

     Bram is de surfbaas van ons team en laat zien wat een fantastische combinatie de Noordzee en surfen zijn. Met zijn board onder de arm is hij te vinden aan de warme stranden van Scheveningen.

     archery tag workshop

     Guus

     Een alleskunner van het eerste uur. Hij verzorgt moeiteloos een dag vol plezier, geeft kids les tijdens de zeezwemcursus en is hoofdleiding bij ons surfkamp. Hij is meestal op het strand én altijd te porren voor een potje volleybal!  

     Expeditie Robinson op het strand

     Roos en Ninke

     Het magische duo van The Sand Company! De altijd opgewekte Roos zie je terug bij kampen en events, maar het meest op een terras in de zon. Ninke geeft vette Yoga-workshops en is al lange tijd onderdeel van ons vaste team. 

     offerte op maat

     Wij sturen u altijd zo snel mogelijk, afhankelijk van jullie wensen een offerte op maat.

     meedenken

     Wij zullen zo veel mogelijk meedenken. Plan gerust een afspraak met ons in om alle te bespreken.

     Oplossingen

     Bij The Sand Company denken wij in oplossingen. Wij zijn flexibel en schakelen waar dat nodig is.

     duurzaamheid

     Wij doen ons best bij The Sand Company om duurzaam te ondernemen. Uw hulp is daarbij welkom.