The Sand Company

De specialist in professionele strandevenementen

Ons verhaal

Al zes jaar lang organiseren wij met veel liefde en passie evenementen op het strand van Scheveningen. De oprichters en het hele team van The Sand Company hebben allemaal een grote liefde voor het strand, de zee en alles wat daarmee te maken heeft. Het starten van een evenementenbureau in Scheveningen was dus een logische stap.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes op maat. Denk aan een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje of een familiedag. Van begin tot eind regelen wij voor jullie een topdag op het strand.

Voor ons is het belangrijk dat wij onze eigen passie voor het strand en actief bezig zijn kunnen overbrengen aan anderen. Wij zoeken naar een mooie balans tussen sportiviteit, teambuilding en plezier.

   Liefde voor surfen en het strand

   Daarnaast organiseren wij ook sinds twee jaar kleinschalige surfkampen en cursussen zeezwemmen voor kinderen. Daarbij leren wij de kids de beginselen aan voor van veilig spelen op en rond het strand, een schone natuur en vooral een schone strandomgeving.

   Surfkampen zijn daarbij een mooie toevoeging binnen onze missie. Meer bewegen en samen spelen draagt voor kinderen bij aan een gezonde toekomst. Meer weten over The Sand Company? Stuur een bericht op de contactpagina

     archery tag workshop

     Josse Andriesen

     Josse is altijd op het strand te vinden en de persoon om groepen en kinderen te vermaken. Altijd enthousiast en met een grote glimlach! Daarnaast is hij al sinds de oprichting van The Sand Company de trotse marketing director.

     Expeditie Robinson op het strand

     Floor Waardenburg

     Het andere gezicht van The Sand Company is Floor. Floor zorgt ervoor dat er nooit iets misgaat, dat de planning strak is en dat de financiën altijd op orde zijn. Niet voor niets is hij dan ook de financial director en koning regelaar.

     Surfles in Scheveningen

     Mathel Smit

     Mathel heeft energie voor tien en is onze offerte ster. Inmiddels is hij ook een gezicht van The Sand Company. Hij heeft de hele organisatie in handen als het om partijen, surfcamps, zeezwemmen en de uitvoering gaat! 

     offerte op maat

     Wij sturen u binnen altijd zo snel mogelijk, afhankelijk van jullie wensen een offerte op maat.

     meedenken

     Wij zullen zo veel mogelijk meedenken. Plan gerust een afspraak met ons in om alle te bespreken.

     Oplossingen

     Bij The Sand Company denken wij in oplossingen. Wij zijn flexibel en schakelen waar dat nodig is.

     duurzaamheid

     Wij doen ons best bij The Sand Company om duurzaam te ondernemen. Uw hulp is daarbij welkom.