Powerkiten kinderfeestje

Actie en avontuur tijdens dit toffe kinderfeestje op het strand!

Powerkiten op het strand

Ervaar de kracht van de wind tijdens dit leuke kinderfeestje op het strand in Den Haag, Scheveningen of Kijkduin. Alle elementen van het strand komen aan bod. Wind, zand, actie en avontuur! Probeer verschillende vliegers voor een avontuurlijke middag! 

Wat gaan we doen?

Dit spectaculaire kinderfeestje begint met een gezamenlijke uitleg over het materiaal, de veiligheid en de opbouw van de workshop. Vervolgens verdelen wij de groep in kleinere groepjes, zodat de kids elkaar goed kunnen helpen veilig en goed de vliegers te gebruiken. 

Veiligheid voorop!

Wij gebruiken altijd verschillende soorten en maten vliegers, zodat iedereen onder ons toezicht zijn eigen niveau kan bepalen. Ook bij ons feestje Powerkiten staat veiligheid voorop en wij doen ons best om alle kinderen zo veilig mogelijk te begeleiden.

Handige info

Tijdens dit kinderfeestje gaan we lekker naar buiten. Houdt als ouder altijd goed het weer in de gaten. Een paar regendrupjes weerhoudt ons er zeker niet van om toch lekker naar buiten te gaan. De kids hebben het tenslotte bijna niet door als het weer wat minder is. Zorg daarom wel dat jullie goed voorbereid zijn. Laat alle kids een goede regenjas meenemen en een warme trui aantrekken. Mocht het weer echt dusdanig slecht zijn, dan kunnen we altijd in overleg kijken naar een passende alternatief.

  Powerkiten kinderfeestje Den Haag en Scheveningen

  • Ontdek het strand van Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Voor dit kinderfeestje zitten we niet vast aan een locatie. We kunnen andere locaties regelen op verzoek. Geef gerust jullie voorkeurs locatie door, dan kunnen wij kijken of dit haalbaar is voor ons.

   Leuk en veilig powerkiten

   • Wij organiseren van 5 jaar lang kleinschalige Summercamps op het strand. Tijdens deze zomerkampen staat powerkiten ook altijd op de planning. Wij hebben dus al enige jaren ervaring in het geven van veilige powerkite workshops op het strand voor kinderen.

    Neem contact op

    • Wilt u meer informatie over ons Powerkiten feestje op het strand? Of direct een feestje boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem direct contact op.