Archery Tag

In Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Wassenaar, Hoek van Holland of op locatie

Archery Tag spelen?

Archery Tag is een van onze meest uitdagende strandactiviteiten. Deze leuke activiteit is een kruising tussen dodgeball en paintball. Gewapend met pijl en boog met stompe foampunten neem je het op tegen het andere team. Iedereen is voorzien van een masker en dankzij de foampunten op de pijlen is het heel veilig.

archery tag Scheveningen

Archery Tag is actie

Schuil achter objecten, jaag op je tegenstanders en zorg ervoor dat je niet geraakt wordt. Perfect voor een teamuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon voor de lol!

Archery Tag Scheveningen uitje

Archery Tag workshop

Boek Archery Tag als onderdeel van jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendenuitje of gewoon omdat het een hele toffe activiteit is!

archery tag workshop

Waarom Archery Tag?

Archery Tag is nou precies zo een activiteit die je niet elke dag ziet en doet. Leer veilig boogschieten, mikken, ontwijken en eindelijk kan jij je vrienden of collega’s raken!

Handige informatie Archery Tag

Aantal personen: 12 tot 32 personen
Hoelang duurt Archery Tag: 1,5 uur tot 2 uur.
Prijzen:

 • Vanaf 12 personen €28,50 p.p
 • Vanaf 16 personen €25,- p.p
 • Vanaf 25 personen €22,50 p.p
  *Prijzen zijn inclusief BTW 
  • Ontspanning 20% 20%
  • Intensiteit 80% 80%
  • Teamwork 70% 70%
  • Creatief 10% 10%

  Voor wie is Archery Tag geschikt?

  Archery Tag is bijna voor iedereen geschikt. Wij hebben verschillende maten bogen, waardoor zowel kinderen als volwassenen mee kunnen doen aan deze actieve en leuke workshop op het strand.

  Het is echter wel raadzaam om te spelen met mensen die goed zijn ter been. Dit is namelijk een behoorlijke actieve strandactiviteit en blijven bewegen is een cruciaal onderdeel om niet af te gaan. 

  Hoe ziet de Archery Tag workshop eruit?

  De workshop wordt gespeeld in twee teams. We beginnen met een algemene uitleg over het materiaal, de veiligheid en natuurlijk fairplay. Jullie leren in verschillende spellen hoe je goed moet schieten en hoe je de pijlen moet gebruiken. 

  Na een aantal oefenrondes is het tijd om de strijd met elkaar aan te gaan. In verschillende rondes zijn er punten te behalen, maar pas op als je geraakt wordt ben je af. welk team komt als winnaar uit de strijd? 

  Waar is Archery Tag te boeken?

  Wij bieden deze workshop aan op de volgende locaties:

 • Archery Tag Scheveningen
 • Archery Tag Den Haag
 • Archery Tag Kijkduin
 • Archery Tag Hoek van Holland
 • Archery Tag Wassenaar
 • Archery Tag Zuiderstrand

  Vraag ons ook naar de mogelijkheden om deze workshop op een locatie naar keuze te boeken. Wij kunnen in overleg een evenement op maat voor jullie organiseren. Dus twijfel niet om contact met ons op te nemen! 

 • Is Archery Tag ook geschikt als kinderfeestje?

  Ja. Wij bieden de Archery Tag workshop ook aan voor kinderfeestjes. Wij hebben een aparte variant bedacht speciaal voor kinderen, genaamd “Fortnite”. Deze spelvariant is gebaseerd op het populaire computerspel wat alle kinderen momenteel spelen. Wij gebruiken hiervoor kleinere bogen die geschikt zijn voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud. Kortom een dag vol actie en uitdaging. Bekijk hier dit toffe kinderfeestje.

  Wat voor kleding kan ik het beste dragen tijdens Archery Tag?

  Wij adviseren voor deze workshop sportieve kleding aan te trekken. Je kan het zo actief maken als jullie zelf willen, maar het leukste is natuurlijk als iedereen fanatiek en enthousiast meedoet.