Archery Tag workshop

Actie, uitdaging en plezier!

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Archery Tag workshop

 Archery Tag is een van onze meest uitdagende strandactiviteiten. Archery tag is een kruising tussen dodgeball en paintball. Gewapend met pijl en boog met stompe foampunten neem je het op tegen het andere team. Iedereen is voorzien van een masker en dankzij de foampunten op de pijlen is het heel veilig. Schuil achter objecten, jaag op je tegenstanders en zorg ervoor dat je niet geraakt wordt.

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de daarbij behorende doelen om en wint het spel? Deze spectaculair strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging, spanning en rivaliteit.

Perfect voor een teamuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon tijdens een stranddag met jouw vrienden!

Workshop Archery Tag, actie en uitdagin, teamwork, shoot out, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Archery Tag workshop

Welk team blijft als laatste staande tijdens deze uitdagende strand activiteit. Neem het in teams tegen elkaar op in verschillende spelvormen!

 Archery tag info

Aantal personen: 10 tot 32 personen
Locatie: Buiten
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere cocktail workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

  • Ontspanning 20% 20%
  • Intensiteit 80% 80%
  • Teamwork 70% 70%
  • Creatief 10% 10%

Prijzen Archery tag

-Vanaf 10 personen €27,50 p.p
-Vanaf 16 personen €25,- p.p
-Vanaf 25 personen €22,50 p.p

Combineer de cocktail workshop

De cocktail workshop is perfect te combineren met onze andere strandactiviteiten. Wij kunnen u bovendien een mooie korting bieden bij het boeken van meerdere activiteiten. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft: