+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Archery Tag workshop

Actie, uitdaging en plezier!

Archery Tag Workshop

Actie en uitdaging tijdens de Archery Tag Workshop op het strand!

Archery Tag spelen?

Archery Tag is een van onze meest uitdagende strandactiviteiten. Deze leuke activiteit is een kruising tussen dodgeball en paintball. Gewapend met pijl en boog met stompe foampunten neem je het op tegen het andere team. Iedereen is voorzien van een masker en dankzij de foampunten op de pijlen is het heel veilig.

Schuil achter objecten, jaag op je tegenstanders en zorg ervoor dat je niet geraakt wordt. Perfect voor een teamuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon tijdens een stranddag met jouw vrienden!

Actie en uitdaging!

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculair strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit.

 Archery tag info

Aantal personen: 10 tot 32 personen
Locatie: Buiten
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere cocktail workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

  • Ontspanning 20% 20%
  • Intensiteit 80% 80%
  • Teamwork 70% 70%
  • Creatief 10% 10%

Prijzen Archery tag

-Vanaf 10 personen €27,50 p.p
-Vanaf 16 personen €25,- p.p
-Vanaf 25 personen €22,50 p.p

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voor wie is de Workshop Archery Tag geschikt?

Archery Tag is bijna voor iedereen geschikt. Wij hebben verschillende maten bogen, waardoor zowel kinderen als volwassenen mee kunnen doen aan deze actieve en leuke workshop op het strand.

Het is echter wel raadzaam om te spelen met mensen die goed zijn ter been. Dit is namelijk een behoorlijke actieve strandactiviteit en blijven bewegen is een cruciaal onderdeel om niet af te gaan.  

Hoe ziet Archery Tag op het strand eruit?

De workshop wordt gespeeld in twee teams. We beginnen met een algemene uitleg over het materiaal, de veiligheid en natuurlijk fairplay. Jullie leren in verschillende spellen hoe je goed moet schieten en hoe je de pijlen moet gebruiken. 

Na een aantal oefenrondes is het tijd om de strijd met elkaar aan te gaan. In verschillende rondes zijn er punten te behalen, maar pas op als je geraakt wordt ben je af. welk team komt als winnaar uit de strijd? 

Waar is Archery Tag te boeken?

Wij bieden deze workshop aan op de volgende locaties:

-Archery Tag Scheveningen
-Archery Tag Kijkduin
-Archery Tag Hoek van Holland
-Archery Tag Wassenaar
-Archery Tag Zuiderstrand

Vraag ons ook naar de mogelijkheden om deze workshop op een locatie naar keuze te boeken. Wij kunnen in overleg een evenement op maat voor jullie organiseren. Dus twijfel niet om contact met ons op te nemen!