+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Beachfit

Fit worden op een leuke manier

Beachfit op het strand

Beach fit is een uitdagende en sportieve activiteit op het strand waarbij we gebruik maken van de natuurlijke elementen zon, zee en zand! Slechts gehuld in een wetsuit zal je verschillende kracht-, balans- en conditie oefeningen te verwerken krijgen.

Plezier is bij beach fit natuurlijk minstens even belangrijk als het aantal herhalingen, verplaatste zandzakken of gezwommen meters! De aanmoedigingen van de trainer en de ingebouwde competitieve elementen zullen er voor zorgen dat je na afloop geen zand meer kan zien en verlangt naar een koel drankje, verantwoorde maaltijd of misschien wel een ontspannende massage! Get your body Beach fit!

Ideaal als teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of misschien wel als start van je vrijgezellenfeest.

Sportief uitje boeken?

Een sportief uitje op herstrand boeken? Op een leuke en vrijblijvende manier worden samenwerking en beweging perfect afgesteld in deze bewegelijke workshop.

 Bootcamp info

Aantal personen: 8 tot 25 personen
Locatie: Buiten
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere cocktail workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

  • Ontspanning 30% 30%
  • Intensiteit 90% 90%
  • Teamwork 50% 50%
  • Creatief 40% 40%

Prijzen bootcamp

-Vanaf 10 personen €20,- p.p
-Vanaf 16 personen €17,50 p.p
-Vanaf 25 personen €15,- p.p

Bekijk andere activiteiten

De workshop bootcamp is perfect te combineren met onze andere strandactiviteiten. Wij kunnen u bovendien een mooie korting bieden bij het boeken van meerdere activiteiten. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.