+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Beach games

Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Beach games

Onze Beach games zijn ideaal voor als u met een groep bent ( groot of klein ) en een leuke en afwisselende dag op het strand vol met uitdaging en teambuilding wilt! Boek een uitdagend programma waarbij teambuilding centraal staat.

Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod.  In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. Hoeveel en welke spellen er aan bod komen kunnen in overleg bepaald worden.

Aan het eind van de dag mogen 3 teams het erepodium beklimmen, maar wie eindigt er met de trofee? Actie, uitdaging, creativiteit en plezier? Boek nu de beach games.

Bedrijfsuitje, teambuilding, zeskamp, strandtoernooi, competitie

Beachgames als bedrijfsuitje

De beachgames op het strand staat helemaal in het teken van teambuilding en uitdaging. Alle ingrediënten voor een geslaagde dag op het strand!

 Beach games info

Aantal personen: 20 tot 500 personen
Locatie: Buiten
Tijdsduur: 1 tot 3 uur

Beach games met slecht weer?

Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg een alternatief.

  • Ontspanning 60% 60%
  • Intensiteit 90% 90%
  • Teamwork 90% 90%
  • Creatief 20% 20%

Prijzen 

25 tot 35 personen €17,50 p.p.
35 tot 50 personen €16,50 p.p.
50 tot 100 personen €14,50 p.p.
Vanaf 100 personen €10,- p.p.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.