Beachfit

Fit worden op een leuke manier

Beachfit op het strand

Beach fit is een uitdagende en sportieve activiteit op het strand waarbij we gebruik maken van de natuurlijke elementen zon, zee en zand! Slechts gehuld in een wetsuit zal je verschillende kracht-, balans- en conditie oefeningen te verwerken krijgen.

Plezier is bij beach fit natuurlijk minstens even belangrijk als het aantal herhalingen, verplaatste zandzakken of gezwommen meters! De aanmoedigingen van de trainer en de ingebouwde competitieve elementen zullen er voor zorgen dat je na afloop geen zand meer kan zien en verlangt naar een koel drankje, verantwoorde maaltijd of misschien wel een ontspannende massage! Get your body Beach fit!

Sportief uitje boeken?

Een sportief uitje op herstrand boeken? Op een leuke en vrijblijvende manier worden samenwerking en beweging perfect afgesteld in deze bewegelijke workshop.

Beachfit als teamuitje

Beachfit is ideaal als teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of misschien wel als start van je vrijgezellenfeest. Maak jullie dag compleet met een lunch of diner bij onze strandpartners.

The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere cocktail workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

Handige informatie beachfit

Aantal personen: 12 tot 36 personen
Hoelang duurt de workshop: 1 tot 1,5 uur
Prijzen: vanaf €15,- p.p.

  • Ontspanning 30% 30%
  • Intensiteit 90% 90%
  • Teamwork 50% 50%
  • Creatief 40% 40%