Beachvolleybal toernooi op het strand

Specialist in de organisatie van uw beachvolleybal toernooi en verhuur van beachvolleybal materialen

Beachvolleybal toernooi of materialen?

Samen met je collega’s of vrienden een compleet verzorgd beachvolleybal toernooi organiseren in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? The Sand Company zorgt voor velden, scheidsrechters en een compleet toernooischema.

Beachvoleybal is geschikt voor iedereen en tijdens deze activiteit staat teambuilding en plezier centraal. In teams van 4-6 personen neem je het tegen elkaar op onder begeleiding van een scheidsrechter.

Wie weet de poulefase te overleven en is in de finalerondes al zijn tegenstanders de baas? Wij kunnen ook de beachvolleybal materialen verzorgen voor uw toernooi. Wij verhuren losse beachvolleybal velden of er is de optie dat wij het voor u op- en afbouwen. Bekijk hier de prijzen.

Teambuilding en plezier

Boek een groot beachvolleybal toernooi met uw bedrijfsuitje op het strand. Het enige wat u hoeft te doen is teams vormen en wij doen de rest!

 Beachvolleybal toernooi info

Aantal personen: 20 tot 500 personen
Locatie: Buiten
Tijdsduur: 1 uur tot 4 uur

Slecht weer?

Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg een alternatief.

  • Ontspanning 60% 60%
  • Intensiteit 80% 80%
  • Teamwork 90% 90%
  • Creatief 30% 30%

Prijzen Beachvolleybal toernooi

-Vanaf 25 personen €17,50 p.p
-Vanaf 35 personen €16,50 p.p
-Vanaf 50 personen €14,50 p.p
-Vanaf 80 personen €12,50 p.p
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.