+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Boks workshop op het strand

Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Workshop boksen 

De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. Coördinatie, ritmegevoel en conditie staan centraal.

Onder begeleiding van een professionele bokstrainer ga je op zoek naar jouw innerlijke “Rocky”. Stap voor stap leer je de beginselen van het boksen. Je leert op een leuke manier om te stoten en te sparren met elkaar en niet tegen elkaar!  Hierbij is het natuurlijk niet de bedoeling dat je elkaar K.O slaat, maar wel dat je alle aangeleerde technieken laat zien en je bewust bent van je stoten. 

Ideaal als teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of misschien wel als start van je vrijgezellenfeest. 

Teambuilding en boksen

Deze workshop is perfect te boeken als teambuildings activiteit tijdens een bedrijfsuitje. Leer de begin technieken en ga sparren tegen je collega’s

 Boks workshop info

Aantal personen: 8 tot 48 personen
Locatie: Strandlocatie of op locatie
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur

Boksen met slecht weer?

Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg een alternatief.

  • Ontspanning 20% 20%
  • Intensiteit 90% 90%
  • Teamwork 50% 50%
  • Creatief 20% 20%

Prijzen boks workshop

-Vanaf 10 personen €20,- p.p
-Vanaf 16 personen €17,50 p.p
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Bekijk andere activiteiten

Naast onze actieve boks workshop op het strand, hebben wij nog een groot aantal andere activiteiten in ons aanbod. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.