Workshop boksen 

De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. Coördinatie, ritmegevoel en conditie staan centraal. Je leert op een leuke manier om te stoten en te sparren met elkaar en niet tegen elkaar! Onder begeleiding van een professionele bokstrainer ga je op zoek naar jouw innerlijke “Rocky”. Stap voor stap leer je de beginselen van het boksen, zodat je aan het eind van deze workshop in staat bent een rondje te sparren met je collega’s of vrienden. Hierbij is het natuurlijk niet de bedoeling dat je elkaar K.O slaat, maar wel dat je alle aangeleerde technieken laat zien en je bewust bent van je stoten. Om het plaatje compleet te maken zullen we hierbij ook nog een toepasselijk deuntje uit de speakers laten knallen! Game on…

Ideaal als teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of misschien wel als start van je vrijgezellenfeest. Zoek je uitdaging? Boek nu de boks workshop!

  • Ontspanning 20% 20%
  • Intensiteit 80% 80%
  • Teamwork 70% 70%
  • Creatief 20% 20%

Prijzen vanaf €15,- p.p.

Afhankelijk van groepsgrootte 

Actief en gezond

Leer op een vrijblijvende manier de beginselen van boksen aan. Wil je liever wat meer high end? Dan is onze Gin-tonic proeverij echt wat voor jou! 

 Boks workshop info

Aantal personen: 8 tot 48 personen
Locatie: Strandlocatie of op locatie
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur

vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje

Een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje geheel in stijl. Leer technieken en ga een spar sessie aan met jouw partner. Een workshop vol actie en geheel in stijl!

Vraag offerte aan


 06 30387334info@thesandcompany.nl