Boks workshop

Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Workshop boksen

De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. Coördinatie, ritmegevoel en conditie staan centraal.

Onder begeleiding van een professionele bokstrainer ga je op zoek naar jouw innerlijke “Rocky”. Stap voor stap leer je de beginselen van het boksen. Je leert op een leuke manier om te stoten en te sparren met elkaar en niet tegen elkaar! Hierbij is het natuurlijk niet de bedoeling dat je elkaar K.O slaat, maar wel dat je alle aangeleerde technieken laat zien en je bewust bent van je stoten. 

Teambuilding en boksen

Deze workshop is perfect te boeken als teambuildings activiteit tijdens een bedrijfsuitje. Leer de begin technieken en ga sparren tegen je collega’s

 Boksen als clinic

Wij bieden de Boks workshop ook aan als onderdeel van een dag met verschillende beachclinics. Denk aan activiteiten zoals volleybal, voetbal en veel meer.

Boksen met slecht weer?

Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg een alternatief.

  • Ontspanning 20% 20%
  • Intensiteit 90% 90%
  • Teamwork 50% 50%
  • Creatief 20% 20%

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met het organiseren van een zorgeloze dag. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.