Tijdelijk niet te boeken

In verband met de huidige corona maatregelen is de dromenvanger workshop helaas tijdelijk niet te boeken. Voor vragen en advies kan je altijd contact met ons opnemen. 

Bekijk hier een overzicht van alle andere activiteiten die momenteel wel beschikbaar zijn.

Dromenvanger workshop

De dromenvanger workshop is een leuke creatieve activiteit. Voor diegene die wat meer willen ontspannen en creatief bezig willen zijn is deze workshop perfect.  

In deze ontspannende workshop leer je zelf een dromenvanger te maken met een beach uitstraling. Laat je creatieve kant zien en versier jouw dromenvanger met prachtige veren, schelpen, kralen en nog veel meer leuke attributen. 

Deze creatieve workshop is te boeken in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Creatieve activiteit

Leer tijdens deze workshop hoe je een dromenvanger maakt helemaal naar jouw eigen smaak. Gebruik leuke attributen zoals veren, drijfhout, bedels en schelpen.

 Combinatie met horeca

Wij bieden de dromenvanger workshop alleen aan indien jullie ook gebruik maken van een lunch of diner bij één van onze strandpartners. Dit omdat wij ook gebruik maken van de ruimte voor de workshop.

Lunch, borrel of diner?

Informeer naar onze heerlijke lunch, diner, high tea of BBQ-arrangementen. Perfect te combineren met de workshop dromenvangers maken.

Handige informatie dromenvanger workshop 

Aantal personen: 8 tot 24 personen
Hoelang duurt de workshop: 1,5 tot 2 uur
Prijzen:

 • Vanaf 10 personen €27,50 p.p
 • Vanaf 16 personen €25,- p.p
 • Vanaf 25 personen €22,50 p.p
  *Prijzen zijn inclusief BTW 
  • Ontspanning 100% 100%
  • Intensiteit 10% 10%
  • Teamwork 40% 40%
  • Creatief 100% 100%

  Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.