+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Expeditie Robinson

Strijd voor de Robinson titel in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Expeditie Robinson

Strijd voor de Robinson titel in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Speel dit unieke Expeditie Robinson spel

Expeditie Robinson is onze meest geboekte strandactiviteit en neemt je mee in een wereld van uiteenlopende groepsopdrachten.

Boek deze leuke en avontuurlijke activiteit als onderdeel van jullie uitje in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.

Ultieme beleving van het Expeditie Robinson spel: het is zelfs mogelijk om met 7 teams tegelijk te spelen! Dat is dus met ongeveer 150 mensen tegelijk. Bekijk hier de spellen.

Actie en teambuilding

Neem het in uitdagende en spannende proeven op tegen de andere teams. Kracht, intelligentie en snelheid worden op de proef gesteld. 

 Expeditie Robinson info

Aantal personen: 12 tot 250
Locatie: Buiten 
Tijdsduur: 1,5 uur tot 3 uur

Robinson met slecht weer?

Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg een alternatief.

  • Ontspanning 60% 60%
  • Intensiteit 50% 50%
  • Teamwork 100% 100%
  • Creatief 90% 90%

Prijzen Expeditie Robinson

-Vanaf 12 personen €27,50 p.p
-Vanaf 16 personen €25,- p.p
-Vanaf 25 personen €22,50 p.p
-Vanaf 40 personen €19,50 p.p
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Expeditie Robinson onderdelen

Expeditie Robinson bestaat uit vier spellen. Bij ieder onderdeel komen er andere kwaliteiten aan bod. Het team dat het beste, het snelst en het slimst zijn krachten weet te bundelen zal het beste uit de strijd komen. Hieronder worden de groepsopdrachten kort uitgelegd, klik op de proef voor een korte uitleg.

Proef 1: Estafette down memory lane

Tijdens deze unieke memory opdracht worden snelheid, strategie, geheugen en samenwerking getest. Elk team speelt met zijn eigen kleur bord en memory-stenen. Welk team speelt als eerste het bord leeg en lost de verschillende opdrachten op?

Proef 2: Team catapult clash

In deze proef draait alles om creatieve kwaliteiten gecombineerd met mik-vaardigheid. Elk team krijgt een kistje met bijbehorende materialen. Welk team bouwt de beste catapult, beschikt over stalen zenuwen en weet alle targets te raken?

Proef 3: Knelpunt knikkerbaan

In deze leuke proef staat samenwerking centraal. De knikkerbaan kan maar op één manier in elkaar gepuzzeld worden. Gebruik vervolgens de gebouwde knikkerbaan om het cijferslot te kraken waar de laatste opdracht in verborgen zit. Welk team lost de laatste puzzel het snelste op?

Proef 4: De zwevende wolkenkrabber

In dit spannende, razendsnelle drieluik testen we bouwkundige vaardigheden en gaan jullie zoek naar de ultieme combinatie tussen stabiliteit, evenwicht, samenwerking en snelheid. Tijdens de proef krijgen jullie verdere uitleg, want we kunnen nog niet te veel onthullen!

De prijsuitreiking

Bij elk onderdeel zijn een aantal punten te verdienen. Voor het team dat het meeste punten weet te verzamelen hebben wij natuurlijk een leuk prijsje. Welk team worden winnaar van het grote Expeditie Robinson spel?

Combineer Expeditie Robinson

Naast onze uitdagende Expeditie Robinson workshop, hebben wij nog een groot aantal andere strandactiviteiten in ons aanbod. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Expeditie Robinson Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Expeditie Robinson is de nieuwe trend van 2020 op het gebied van bedrijfsuitjes. De strandactiviteit is gebaseerd op het bekende tv-programma Expeditie Robinson, waar bekende Nederlanders met elkaar strijden om de Robinson-titel. Hiervoor moeten ze verschillende uitdagingen aan gaan.

Bij de The Sand Company wordt het spel niet gespeeld op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Sluit jullie dag af met een zorgeloze lunch, BBQ of diner!

Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand boeken?

Beleef Expeditie Robinson met jullie collega’s! Onze Expeditie Robinson strandactiviteit is een origineel bedrijfsuitje en is een groot succes dankzij het beroep op de teambuilding die hiervoor nodig is. Elke proef vraagt om verschillende vaardigheden en samenwerkingen.

Daarom is het belangrijk om goed te communiceren en écht als team de strijd aan te gaan. Dit is de reden waarom Expeditie Robinson één van onze populairste bedrijfsuitjes is. 

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest

Zin in een stoer en origineel vrijgezellenfeest? Kies dan voor Expeditie Robinson, geschikt voor zowel mannen als vrouwen vrijgezellenfeesten. Twee teams gaan met elkaar de strijd aan. Lukt het de bruid of bruidegom in spé te overleven op het strand van Scheveningen? Spanning gegarandeerd! 

Expeditie Robinson op locatie

Voor het spannende Expeditie Robinson spel hebben wij geschikte outdoor locaties op het strand. In dit geval niet op een onbewoond eiland, maar wel op één van de volgende mooie stranden:
 

  • -Expeditie Robinson Scheveningen
  • -Expeditie Robinson Hoek van Holland
  • -Expeditie Robinson Kijkduin