Expeditie Robinson

Strijd voor de Robinson titel in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Speel dit unieke Expeditie Robinson spel 

Expeditie Robinson is onze meest geboekte strandactiviteit en neemt je mee in een wereld van uiteenlopende groepsopdrachten. Boek deze leuke en avontuurlijke activiteit als onderdeel van jullie uitje in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.

Expeditie Robinson beleving

Ultieme beleving van het Expeditie Robinson spel: het is zelfs mogelijk om met 7 teams tegelijk te spelen! Dat is dus met ongeveer 150 mensen tegelijk. Voel voor een middag de echte spanning en strijd tegen jouw vrienden of collega’s! Heeft jouw team de beste skills om deze unieke strandactiviteit te winnen? 

Actie en teambuilding

Neem het in uitdagende en spannende proeven op tegen de andere teams. Kracht, intelligentie en snelheid worden op de proef gesteld. Welk team heeft  alle kwaliteiten om Expeditie Robinson te winnen?

Expeditie Robinson op het strand

Robinson op het strand

Dit keer vindt Expeditie Robinson niet plaatst op een onbewoond eiland, maar op het strand van Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland! Laat je meenemen in deze uitdagende wereld. 

archery tag workshop

Robinson met slecht weer

Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg of Expeditie Robinson door kan gaan en over een eventueel alternatief.

Handige informatie Expeditie Robinson

Aantal personen: 12 tot 250 personen
Hoelang duurt Expeditie Robinson: 1,5 uur tot 2 uur.
Prijzen:

 • Vanaf 12 personen €27,50 p.p
 • Vanaf 16 personen €25,- p.p
 • Vanaf 25 personen €22,50 p.p
 • Vanaf 40 personen €19,50 p.p
 • Vanaf 100 personen €15,50 p.p
  *Prijzen zijn inclusief BTW 
  • Ontspanning 60% 60%
  • Intensiteit 50% 50%
  • Teamwork 100% 100%
  • Creatief 90% 90%

  Expeditie Robinson onderdelen

  Expeditie Robinson bestaat uit vier spellen. Bij ieder onderdeel komen er andere kwaliteiten aan bod. Het team dat het beste, het snelst en het slimst zijn krachten weet te bundelen zal het beste uit de strijd komen. Hieronder worden de groepsopdrachten kort uitgelegd, klik op de proef voor een korte uitleg.

  Proef 1: Estafette down memory lane

  Tijdens deze unieke memory opdracht worden snelheid, strategie, geheugen en samenwerking getest. Elk team speelt met zijn eigen kleur bord en memory-stenen. Welk team speelt als eerste het bord leeg en lost de verschillende opdrachten op?

  Proef 2: Team catapult clash

  In deze proef draait alles om creatieve kwaliteiten gecombineerd met mik-vaardigheid. Elk team krijgt een kistje met bijbehorende materialen. Welk team bouwt de beste catapult, beschikt over stalen zenuwen en weet alle targets te raken?

  Proef 3: Knelpunt knikkerbaan

  In deze leuke proef staat samenwerking centraal. De knikkerbaan kan maar op één manier in elkaar gepuzzeld worden. Gebruik vervolgens de gebouwde knikkerbaan om het cijferslot te kraken waar de laatste opdracht in verborgen zit. Welk team lost de laatste puzzel het snelste op?

  Proef 4: De zwevende wolkenkrabber

  In dit spannende, razendsnelle drieluik testen we bouwkundige vaardigheden en gaan jullie zoek naar de ultieme combinatie tussen stabiliteit, evenwicht, samenwerking en snelheid. Tijdens de proef krijgen jullie verdere uitleg, want we kunnen nog niet te veel onthullen!

  De prijsuitreiking

  Bij elk onderdeel zijn een aantal punten te verdienen. Voor het team dat het meeste punten weet te verzamelen hebben wij natuurlijk een leuk prijsje. Welk team worden winnaar van het grote Expeditie Robinson spel?

  Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen uitgelegd. Heeft u nog andere vragen over Expeditie Robinson? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

  Waar speelt Expeditie Robinson op het strand zich af?

  Bij de The Sand Company wordt het spel niet gespeeld op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Sluit jullie dag af met een zorgeloze lunch, BBQ of diner!

  Expeditie Robinson Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland?

  Expeditie Robinson is de nieuwe trend van 2020 op het gebied van bedrijfsuitjes. De strandactiviteit is gebaseerd op het bekende tv-programma Expeditie Robinson, waar bekende Nederlanders met elkaar strijden om de Robinson-titel. Hiervoor moeten ze verschillende uitdagingen aan gaan.

  Expeditie Robinson als bedrijfsuitje op het strand?

  Beleef Expeditie Robinson met jullie collega’s! Onze Expeditie Robinson strandactiviteit is een origineel bedrijfsuitje en is een groot succes dankzij het beroep op de teambuilding die hiervoor nodig is. Elke proef vraagt om verschillende vaardigheden en samenwerkingen.

  Daarom is het belangrijk om goed te communiceren en écht als team de strijd aan te gaan. Dit is de reden waarom Expeditie Robinson één van onze populairste bedrijfsuitjes is. 

  Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest?

  Zin in een stoer en origineel vrijgezellenfeest? Kies dan voor Expeditie Robinson, geschikt voor zowel mannen als vrouwen vrijgezellenfeesten. Twee teams gaan met elkaar de strijd aan. Lukt het de bruid of bruidegom in spé te overleven op het strand van Scheveningen? Spanning gegarandeerd! 

  Expeditie Robinson sportdag of klassenuitje?

  Onze Expeditie Robinson activiteit is zo ontwikkeld dat het voor alle leeftijden leuk is om te spelen. Het is dan ook een perfecte strandactiviteit om tijdens jullie sportdag, schooluitje of klassenuitje te spelen. Geniet van het strand en de omgeving en ga in teams de strijd tegen elkaar aan. Welk team heeft samen alle skills om er met de prijs vandoor te gaan?

  Expeditie Robinson kinderfeestje?

  In deze spannende survival game nemen de teams het in verschillende proeven tegen elkaar op! De proeven testen de kids zowel fysiek als mentaal. Het team dat de meeste proeven wint, mag zich vol trots échte Robinsons noemen en een prijs in ontvangst nemen. Ben jij een echte Robinson? Lees hier meer info over dit toffe kinderfeestje voor kids van 8 tot en met 12 jaar oud.

  Expeditie Robinson op locatie?

  Voor het spannende Expeditie Robinson spel hebben wij geschikte outdoor locaties op het strand. In dit geval niet op een onbewoond eiland, maar wel op één van de volgende mooie stranden:

 • Expeditie Robinson Scheveningen
 • Expeditie Robinson Hoek van Holland
 • Expeditie Robinson Kijkduin
 • Wat voor kleding draag je tijdens Expeditie Robinson?

  Wij adviseren altijd om sportieve kleding te dragen tijdens deze activiteit. Over het algemeen zijn de spellen en opdrachten niet heel intensief maar in een spijkerbroek of een pak beweeg je toch niet zo lekker. Neem een setje sportkleding mee in je tas. De echte bikkels adviseren wij om zwemspullen mee te nemen voor een verfrissende duik na afloop!