Gin Tonic workshop Scheveningen en Den Haag

Specialist in Gin Tonic workshops en proeverijen.

Gin Tonic workshop en proeverij

Een Gin tonic workshop boeken met uw bedrijf, met vrienden of gewoon omdat het leuk en lekker is? Wij zijn al vijf jaar gespecialiseerd in strandactiviteiten en workshops.

Tijdens de Gin tonic workshop leer je alles over verschillende soorten gin en tonics. Rozenblaadjes, kaneelstokjes, sinaasappel, zeekraal en nog veel meer andere leuke kruiden en garneringen. 

Wij verzorgen de Gin Tonic workshop op verschillende locaties in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Wij werken samen met unieke locaties op het strand, maar uiteraard is het ook mogelijk om de workshop op locatie te boeken.

Altijd al alles willen weten over Gin-tonics en het maken ervan? Boek nu deze leuke en leerzame workshop!

Gin Tonic workshop, unieke gin soorten, bijpassende tonics, Gin Tonic proeverij, bedrijfsuitje

Gin Tonic workshop

Maak je favoriete Gin Tonics tijdens deze leuke workshop. Kies de bijpassende tonics en garneringen. De instructeur zal jullie helpen en wat vertellen over gin tonics.

 Gin Tonic workshop info

Aantal personen:  12 tot 40 personen
Locatie: Strandlocatie of op locatie
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere Gin Tonic workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

  • Ontspanning 80% 80%
  • Intensiteit 30% 30%
  • Teamwork 20% 20%
  • Creatief 70% 70%

Prijzen Gin Tonic workshop

-Vanaf 12 personen €32,50 p.p
-Vanaf 16 personen €29,50 p.p
-Vanaf 25 personen €27,50 p.p
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Combineer de Gin Tonic workshop of proeverij

De Gin tonic workshop of proeverij is perfect te combineren met onze andere strandactiviteiten. Wij kunnen u bovendien een mooie korting bieden bij het boeken van meerdere activiteiten. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.