Gin Tonic workshop Scheveningen en Den Haag

Specialist in Gin Tonic workshops en proeverijen.

Gin Tonic workshop

Een Gin tonic workshop boeken met uw bedrijf, met vrienden of gewoon omdat het leuk en lekker is? Wij zijn al vijf jaar gespecialiseerd in strandactiviteiten en workshops.

Wij verzorgen de Gin Tonic workshop op verschillende locaties in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Wij werken samen met unieke locaties op het strand, zo kunnen wij jullie een heerlijke dag bij een locatie naar keuze aanbieden!

Favoriete Gin Tonic

Maak je favoriete Gin Tonics tijdens deze workshop. Kies de bijpassende tonics en garneringen. De instructeur zal kort wat vertellen over gin tonics.

 Wie maakt de mooiste GT?

Voor degene die de mooiste en best samengestelde Gin Tonic maakt hebben wij altijd een leuk prijsje in de aanbieding. Doe je best, want de jury is streng!

The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere Gin Tonic workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

Handige informatie Gin Tonic workshop

Aantal personen: 12 tot 40 personen
Hoelang duurt de Gin Tonic workshop: 1 uur tot 1,5 uur
Prijzen:

  • Vanaf 12 personen €32,50 p.p
  • Vanaf 16 personen €29,50 p.p
  • Vanaf 25 personen €27,50 p.p
    *Prijzen zijn inclusief BTW 
  • Ontspanning 80% 80%
  • Intensiteit 30% 30%
  • Teamwork 20% 20%
  • Creatief 70% 70%

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Gin Tonic Workshop bedrijfsuitje

De workshop Gin Tonics maken is perfect om met je collega’s in een “beachy setting” te genieten van jullie favoriete Gin Tonics. Tijdens de workshop kunnen jullie genieten van lekkere hapjes die de strandlocatie voor jullie verzorgd.

Mochten jullie ook nog naar buiten willen voor één van onze leuke strandactiviteiten dan bieden wij een mooie korting voor het boeken van meerdere activiteiten. 

Gin Tonic Workshop vrijgezellenfeest

Start jullie vrijgezellenfeest in stijl en maak en proef een aantal heerlijke Gin Tonics. Er komen Gin en Tonic soorten voorbij waar jullie waarschijnlijk nog nooit van hebben gehoord. Geniet van deze heerlijke zomerdrankjes met je vrienden en kom helemaal in de stemming!

De Gin Tonic Workshop als vrijgezellenfeest is perfect te combineren met bijvoorbeeld onze Expeditie Robinson, Powerkiten of Archery Tag op het strand. 

Cursus Gin Tonic maken

Voor even zijn jullie echte bartenders tijdens deze cursus Gin Tonic maken op het strand. The Sand Company verzorgd alles om deze heerlijke drankjes te maken. Iedereen heeft zijn eigen barsetje met benodigde materialen. Kortom één groot feest.

Met lekker weer zitten jullie lekker in de zon en met slecht weer verzorgen wij een plekje binnen bij de strandlocatie. Jullie kunnen genieten van heerlijke hapjes tijdens de workshop of boek een lunch of compleet verzorgd diner na de workshop!