Gin Tonic workshop Scheveningen en Den Haag

Specialist in Gin Tonic workshops en proeverijen.

Gin Tonic workshop

Een Gin tonic workshop boeken met uw bedrijf, met vrienden of gewoon omdat het leuk en lekker is? Wij zijn al vijf jaar gespecialiseerd in strandactiviteiten en workshops.

Wij verzorgen de Gin Tonic workshop op verschillende locaties in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Wij werken samen met unieke locaties op het strand, zo kunnen wij jullie een heerlijke dag bij een locatie naar keuze aanbieden.

Let op: In verband met alle corona maatregelen is de Gin Tonic workshop tijdelijk alleen buiten te boeken. In overleg met één van onze ervaren evenementenplanners bespreken wij graag alle mogelijkheden en eventuele alternatieven.

Favoriete Gin Tonic

Maak je favoriete Gin Tonics tijdens deze workshop. Kies de bijpassende tonics en garneringen. De instructeur zal kort wat vertellen over gin tonics.

 Wie maakt de mooiste GT?

Voor degene die de mooiste en best samengestelde Gin Tonic maakt hebben wij altijd een leuk prijsje in de aanbieding. Doe je best, want de jury is streng!

The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere Gin Tonic workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

Handige informatie Gin Tonic workshop

Aantal personen: 12 tot 40 personen
Hoelang duurt de Gin Tonic workshop: 1 uur tot 1,5 uur
Prijzen:

 • Vanaf 12 personen €32,50 p.p
 • Vanaf 16 personen €29,50 p.p
 • Vanaf 25 personen €27,50 p.p
  *Prijzen zijn inclusief BTW 
  • Ontspanning 80% 80%
  • Intensiteit 30% 30%
  • Teamwork 20% 20%
  • Creatief 70% 70%

  Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen uitgelegd. Heeft u nog andere vragen over een Gin Tonic workshop aan het strand? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

  Gin tonic Workshop bedrijfsuitje

  De workshop Gin Tonics maken is perfect om met je collega’s in een “beach setting” te genieten van jullie favoriete Gin Tonics. Tijdens de workshop kunnen jullie genoten van lekkere hapjes die de strandlocatie voor jullie verzorgd.

  Mochten jullie ook nog naar buiten willen voor één van onze leuke strandactiviteiten, dan bieden wij een mooie korting voor het boeken van meerdere activiteiten.

  Gin tonic Workshop vrijgezellenfeest

  DStart jullie vrijgezellenfeest in stijl en maak en proef een aantal heerlijke Gin Tonics. Er komen Gin en Tonic soorten voorbij waar jullie waarschijnlijk nog nooit van hebben gehoord. Geniet van deze heerlijke zomerdrankjes met je vrienden en kom helemaal in de stemming.

  De Gin Tonic Workshop als vrijgezellenfeest is perfect te combineren met bijvoorbeeld onze Expeditie Robinson, Powerkiten of Archery Tag op het strand.