+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Powerkite workshop

Scheveningen, Kijkduin, Wassenaar of Hoek van Holland

Powerkite workshop

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. De workshop powerkiten is te boeken op het strand van Scheveningen, Kijkduin, Wassenaar en Hoek van Holland.

Lekker uitwaaien en flink inspannen wordt in deze activiteit perfect afgewisseld. Deze leuke en actieve workshop begint met een gezamenlijke uitleg. Vervolgens worden er kleinere groepen gemaakt waarbij iedereen zijn eigen niveau kan bepalen. 

Wij werken met goede kwaliteit materialen, ervaren instructeurs en verschillende maten en soorten vliegers.

Powerkite workshop

Onze workshop powerkiten is ideaal als onderdeel tijdens jullie bedrijfsuitje. In 1,5 uur leren jullie technieken en verschillende soorten powerkites besturen. Actie en plezier tijdens deze workshop!

Powerkite workshop info

Aantal personen:  6 tot 40 personen
Locatie: Strandlocatie of op locatie
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur
Slechtweeralternatief: In overleg

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier  powerkite workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen. Wij helpen u graag een zorgeloos groepsuitje te organiseren.

  • Ontspanning 50% 50%
  • Intensiteit 80% 80%
  • Teamwork 60% 60%
  • Creatief 20% 20%

Prijzen Powerkiten 

-Vanaf 5 personen €27,50 p.p
-Vanaf 10 personen €22,50 p.p
-Vanaf 16 personen€19,50 p.p
-Vanaf 25 personen €17,50 p.p
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Combineer de Powerkite Workshop

De powerkite workshop is perfect te combineren met onze andere strandactiviteiten. Wij kunnen u bovendien een mooie korting bieden bij het boeken van meerdere activiteiten. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Wat is powerkiten?

Voordat je een powerkite workshop boekt is het natuurlijk handig om te weten wat powerkiten precies is. Een powerkite is een grote vlieger die is ontworpen om een buggy, een mountainboard of een persoon vooruit te trekken.  De workshop die wij verzorgen is zonder buggy’s of boards en dus gewoon op het zand. Het leuke van powerkiten op het strand is dat je zelf de complete controle over de vlieger hebt. Door middel van het bewegen van je armen en je lichaam ervaren jullie de kracht van de wind.

Powerkiten is de laatste jaren steeds populairder aan het worden en bij ons een veel geboekte strandactiviteit. Wat is er beter dan buiten in de frisse lucht als pauze, of als teambuildingsactiviteit lekker gezond en actief bezig zijn op het strand?

Is powerkiten geschikt voor iedereen?

Jazeker, powerkiten in geschikt voor iedereen. Wij gebruiken een opbouw in de workshop waarbij iedereen zijn eigen niveau kan bepalen. De instructeur begint met een gezamenlijke uitleg, waarbij iedereen alle veiligheidsregels doorloopt. Vervolgens worden er groepjes gevormd en gaan jullie aan de slag. Door het gebruik van verschillende soorten en maten powerkites is het voor iedereen eenvoudig om zijn of haar eigen niveau te bepalen. Onze instructeurs zullen jullie gaandeweg tips geven over de verschillende powerkites. 

Waar is de workshop powerkiten te boeken?

The Sand Company verzorgt powerkite workshops op het strand in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Wij hebben bij alle drie de locaties verschillende hoogstaande strandpartners. Hier kunnen jullie voor of na de powerkite workshop terecht voor een drankje, borrelhapje of een compleet verzorgde lunch of diner. 

Powerkiten als kinderfeestje

De workshop powerkiten is ook te boeken als kinderfeestje op het strand. Wij gebruiken dan wel iets kleinere vliegers. Wij verzorgen elke zomervakantie verschillende summercamps voor kinderen op het strand in Scheveningen en Kijkduin. Wij powerkiten dan ook regelmatig met alle kids van 8 tot en met 12 jaar. 

Is de powerkite workshop ook op locatie te boeken?

Heeft u een andere locatie in gedachten? Wij kunnen in principe de workshop verzorgen op alle stranden in Zuid Holland. Bij The Sand Company zijn wij heel flexibel en proberen zoveel mogelijk mee te denken met jullie wensen. Aarzel dus niet om bij ons te informeren om deze workshop op locatie te verzorgen, voorbeelden zijn bijvoorbeeld:
-Powerkiten in Wassenaar
-Powerkiten in Monster
-powerkiten in Ter Heijde
-Powerkiten in Katwijk
-Powerkiten in Zandvoort
-Powerkiten in Noordwijk

Powerkiten als stranduitje

Het strand  leent zich perfect voor een workshop powerkiten. Voor groepen vanaf 6 tot en met 40 personen verzorgen wij vlieger workshops op het strand. Deze strandactiviteit is ideaal voor bijvoorbeeld:
-Teambuilding of pauze activiteit tijdens jullie bedrijfsuitje op het strand
-Strandactiviteit een een groep vrienden tijdens jullie vrijgezellenfeest
-Dagje naar het strand met jullie familie-uitje
-Als onderdeel van een sportdag

Last van keuzestress? Wij helpen u graag de leukste actieve events in Scheveningen te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.