Powerkite workshop

Scheveningen, Kijkduin, Wassenaar of Hoek van Holland

Powerkite workshop

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. De workshop powerkiten is te boeken op het strand van Scheveningen, Kijkduin, Wassenaar en Hoek van Holland.

Lekker uitwaaien en flink inspannen wordt in deze activiteit perfect afgewisseld. Deze leuke en actieve workshop begint met een gezamenlijke uitleg. Vervolgens worden er kleinere groepen gemaakt waarbij iedereen zijn eigen niveau kan bepalen. 

Wij werken met goede kwaliteit materialen, ervaren instructeurs en verschillende maten en soorten vliegers.

powerkiten, actie, uitdaging, teambuilding, uitwaaien, workshop vliegeren, bedrijfsuitje

Powerkite workshop

Onze workshop powerkiten is ideaal als onderdeel tijdens jullie bedrijfsuitje. In 1,5 uur leren jullie technieken en verschillende soorten powerkites besturen. Perfect om even te ontspannen en uit te waaien. 

Powerkite workshop info

Aantal personen:  6 tot 40 personen
Locatie: Strandlocatie of op locatie
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur
Slechtweeralternatief: In overleg

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier  powerkite workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen. Wij helpen u graag een zorgeloos groepsuitje te organiseren.

  • Ontspanning 50% 50%
  • Intensiteit 80% 80%
  • Teamwork 60% 60%
  • Creatief 20% 20%

Prijzen Powerkiten 

-Vanaf 5 personen €27,50 p.p
-Vanaf 10 personen €22,50 p.p
-Vanaf 16 personen€19,50 p.p
-Vanaf 25 personen €17,50 p.p
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Combineer de powerkite workshop

De powerkite workshop is perfect te combineren met onze andere strandactiviteiten. Wij kunnen u bovendien een mooie korting bieden bij het boeken van meerdere activiteiten. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Last van keuzestress? Wij helpen u graag de leukste actieve events in Scheveningen te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.