Schilderworkshop

Boek onze creatieve workshop schilderen in Scheveningen

Workshop schilderen

De schilderworkshop is een ultieme creatieve workshop op het strand. Heb je altijd de creatieve geest in jezelf naar boven willen halen? Hou je ervan om met je handen bezig te zijn? Kies dan deze workshop en ervaar de kunst van het schilderen met je voeten in het zand.

Met aanwijzingen en tips van de ervaren instructeur leren jullie de beginselen van schildertechnieken. Laat je fantasie lekker gaan, want in deze leuke schilder workshop mag alles.

   • Ontspanning 100% 100%
   • Intensiteit 10% 10%
   • Teamwork 40% 40%
   • Creatief 100% 100%

   Schilderworkshop info

   Aantal personen: 10 tot 16 personen
   Locatie: Strandlocatie binnen of buiten
   Tijdsduur: 1,5 uur tot 2 uur

   Creatieve teambuilding

   De schilderworkshop op het strand is een perfecte optie voor diegene die niet op zoek zijn naar actie en beweging. Dit is de ultieme creatieve teambuildingsactiviteit. Het gemaakt schilderij mag natuurlijk mee naar huis.

   Expeditie Robinson op het strand

   Combinaties

   De schilderworkshop is perfecte te combineren met onze andere activiteiten. Voor de wat meer actieve deelnemers hebben wij leuke activiteiten zoals Robinson, Powerkiten of Archery Tag. Hieronder de meest geboekte.

   archery tag workshop

   Schilderen en slecht weer?

   Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg of de workshop buiten door kan gaan en of er binnen ruimte voor is.