Surfschool The Sand Company

Leer surfen in Den Haag, Scheveningen of Kijkduin

Workshop surfen

Hebben jullie altijd al eens de kick van het surfen willen ervaren? Boek dan een surfles op het strand van Scheveningen of Kijkduin bij The Sand Company. Wij verzorgen surflessen voor kinderen en surflessen voor volwassenen in verschillende niveaus. Tijdens onze surflessen leer je:

 • Kennis over materiaal, golven en omstandigheden
 • Goede houding en basistechnieken
 • Hoe op het board te staan
 • Hoe de eerste golven te pakken
 • Expeditie Robinson op het strand

  Waar kan ik surfen?

  Voor een surfles of het huren van surfmateriaal kunnen jullie terecht bij onze surfschool op het Zuiderstrand, bij Kookaburra Beach. We hebben ook mogelijkheden bij Patagonia Beach (Zwarte Pad), maar alleen in overleg.

  Surfles in Scheveningen

  Surfplank huren?

  Heeft u de basis van het surfen onder de knie? En wilt u zelf een goede sessie surfen? Huur dan een surfplank en duik zelf het water in. Wij bieden op verschillende locaties verhuur van surfplanken aan. Bekijk hier de locaties.

  Handige informatie Surfen

  Aantal personen: 1 tot 24 personen (meer deelnemers mogelijk in overleg)
  Hoelang duurt de workshop: De surfles duurt 1,5 uur
  Leeftijd: Alle leeftijden, alleen personen in het bezit van een zwemdiploma
  Weer: Een week van de tevoren doen we een laatste weer check en laten we weten of de clinic veilig door kan gaan. 

  archery tag workshop

  Surfles boeken

  Surflessen zijn te boeken vanaf 1 persoon. Mochten jullie met een grote groep zijn, dan kunnen wij in overleg een mooi programma samen stellen.

  • Ontspanning 50% 50%
  • Intensiteit 100% 100%
  • Teamwork 20% 20%
  • Creatief 10% 10%
  archery tag workshop

  Kinderfeestje surfen?

  Dat kan! Een groepje van 8 óf 16 kids is ideaal. Bij onze surfschool op het Zuiderstrand kunnen jullie ook een snack, limo of frietjes bijboeken. Leuk voor tijdens de cadeautjes achteraf!

  Is Scheveningen geschikt voor een surfles?

  Ja, de kust van Scheveningen is één van de toplocaties in Nederland om te leren golfsurfen. Onze ervaren instructeurs vertellen u alles over het materiaal, de golven, wind en stroming. Maar natuurlijk ervaart u zelf hoe het is om voor het eerst op golven proberen te rijden!

  Geniet van het zoute water en – hopelijk – de zon. Met slecht weer of ongunstige omstandigheden proberen wij altijd een leuk en passend alternatief te verzorgen.

  Kan ik leren surfen in Nederland?

  Ja, zeker! Er zijn talloze surfcamps te vinden in Zuid-Frankrijk en Portugal, maar om te leren surfen kunt u gewoon in Nederland surflessen volgen. Onze ervaren instructeurs geven vol plezier onze clinics aan de Zuid-Hollandse kust. Leer golfsurfen in Nederland met The Sand Company!

  Surflessen in Scheveningen

  Scheveningen is de populairste plek van Nederland om te surfen. Het zal u dan ook niet verbazen dat er veel surfshops en surfscholen op deze plek zijn gevestigd. Wij van The Sand Company geven hier graag surfles, zodat u de charme van deze plek zelf kunt ervaren.

  Op de surfspot van Scheveningen breken de golven goed op de zandbanken die gevormd zijn door het dichtbij gelegen havenhoofd. Bovendien is Scheveningen goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of heerlijk op de fiets. Komt u met ons leren golfsurfen in Scheveningen?

  Surflessen voor groepen

  Een goed voorbeeld doet volgen, toch? Hoe leuk is het om uw vrienden of collega’s ook te zien surfen. Onze surflessen worden in groepen van 8 tot 24 personen gegeven. Jong of oud? Dat maakt ons niet uit. Voor kinderen is surfen een vast onderdeel van onze summercamps. Ook bij vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes valt deze activiteit in de smaak! Bent u klaar voor een uitdaging? Kom dan leren surfen!

  Zijn surflessen geschikt voor iedereen?

  Ja, surflessen zijn voor iedereen geschikt. Wij geven met plezier surfles aan iedereen met een zwemdiploma en die fit genoeg is om in de zee te zwemmen. Jong of oud? Dit maakt voor ons niet uit. Als u het leuk vindt om iets nieuws te proberen en houdt van plezier, let’s surf! Wilt u wat meer ontspanning? Huur dan een keer een Sup bij ons!

  Wanneer kan ik surfen in Nederland?

  In Nederland kunt u het gehele jaar door surfen. In de zomer zijn er vaak weinig en kleine golfjes, terwijl de golven in de winter vaak krachtiger en hoger zijn. Uiteraard spelen het weer en de wind hierin een grote rol. Wilt u weten wat het surfweer is in Scheveningen en omstreken? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kunnen een week vooruit kijken naar de voorspellingen om u te adviseren over het perfecte moment voor een surfles.

  Welk materiaal gebruiken wij om u te leren surfen?

  Onze ervaren instructeurs leggen u alles uit over het materiaal wat we gebruiken in de surfclinics. Om te leren surfen begint u op een beginners surfplank. Deze grote surfplank geeft extra stabiliteit en is perfect om uw eerste golf mee te pakken, Uiteraard krijgt u ook een passende wetsuit. Die beschermt u tegen de kou van de zee of straling van de zon. Natuurlijk mag een zonnebrand zeker niet ontbreken.

  Combinatie arrangementen

  Combineer surfen op het strand met één van onze andere leuke workshops. Ga voor actie tijdens powerkiten of ga de strijd met elkaar aan tijdens Expeditie Robinson of het spannende spel archery tag.