Workshop surfen

Leer surfen bij The Sand Company

Workshop surfen

Boek een surfles op het strand in Scheveningen of Kijkduin! De kust van Scheveningen is een van de top locaties in Nederland om te surfen. In deze clinic krijg je de beginselen van het surfen aangeleerd.

Onder leiding van een ervaren instructeur krijgen jullie onder andere uitleg over het materiaal, de golven, wind, stroming en je gaat natuurlijk voor het eerst golven proberen te surfen. Met slecht weer of te heftige omstandigheden proberen wij altijd een leuk en passend alternatief te verzorgen!

Workshop surfen, vrijgezellenfeest, familie-uitje, bedrijfsuitje, surfen in Den Haag

Combinatie arrangement

Combineer deze workshop met één van onze andere leuke workshops. Zo is onze cocktail of gin tonic workshop heel geschikt om te combineren!

 Informatie

Aantal personen: 10 tot 18 personen
Locatie: Buiten
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Surfen met slecht weer?

Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg een alternatief.

  • Ontspanning 50% 50%
  • Intensiteit 100% 100%
  • Teamwork 20% 20%
  • Creatief 10% 10%

Prijzen workshop surfen

Wij bieden de surfles aan voor een vast bedrag van €30,- per persoon. De workshop vindt plaats op het strand bij een van onze vaste partners. Een week van de tevoren doen we een laatste check of de clinic door kan gaan. *Prijzen zijn inclusief BTW

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.