Tandem experience Scheveningen

Boek een tandemtocht of fietstocht door Scheveningen en ontdek de mooiste plekjes

Tandem tour door Scheveningen

Tijdens de tandem tour door Scheveningen maken jullie kennis met alle mooie plekjes in Scheveningen. Op de tandemfietsen (fiets voor twee personen) gaan jullie tijdens deze interactieve speurtocht op zoek naar gebouwen, unieke beelden en heel veel meer mooie bekende plekken. Als jullie goed opletten dan vind je ook de secret spots. Dit zijn de plekken die iedereen uit Scheveningen koestert en maar weinig toeristen kennen. De pier van Scheveningen, Beelden aan zee, de twee unieke oude havens en de net gerenoveerde boulevard zorgen voor een onvergetelijke dag.

Het team dat de meeste opdrachten voltooid en de meest creatieve oplossingen geeft wordt de grote winnaar van dit onderdeel. De tandemtour is een leuke activiteit voor een leuke vrijblijvende dag op en rond het strand.

Deze tocht is perfect uit te breiden met een heerlijk verzorgde lunch, cocktail workshop of gin-tonic proeverij.

  • Ontspanning 80% 80%
  • Intensiteit 50% 50%
  • Teamwork 100% 100%
  • Creatief 90% 90%

Prijzen vanaf €25,- p.p.

Afhankelijk van groepsgrootte ( excl. €75,- bezorgkosten tandems )

vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje

Een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje geheel in stijl. De tandem experience is een perfecte balans tussen sportiviteit, teambuilding en plezier. Combineer jullie dag met onze cocktail workshop of Gin Tonic proeverij.

Tandem tocht info

Aantal personen: 20 tot 60 personen
Locatie: Buiten
Tijdsduur: 2 uur tot 4 uur
Ook fiets met kinderzitje beschikbaar

 Slecht weer?

Bij slecht weer bepalen wij in overleg met de organisatie of de fietstour door kaan gaan. Reserveer poncho’s bij ons en trotseer die paar buien. Een week van te voren doen we een definitieve weer check.

De leukste fietstocht door Scheveningen boek je bij The Sand Company

Tandem tour Scheveningen

Tijdens de tandem tour maken jullie kennis met alle mooie plekjes in Scheveningen. Op de tandemfietsen (fiets voor twee personen) gaan jullie tijdens deze interactieve speurtocht op zoek naar gebouwen, unieke beelden en heel veel meer mooie bekende plekken.

Als jullie goed opletten dan vind je ook de secret spots. Dit zijn de plekken die iedereen uit Scheveningen koestert en maar weinig toeristen kennen. De pier van Scheveningen, Beelden aan zee, de twee unieke oude havens en de net gerenoveerde boulevard zorgen voor een onvergetelijke dag.

Het team dat de meeste opdrachten voltooid en de meest creatieve oplossingen geeft wordt de grote winnaar van dit onderdeel. De tandemtour is een leuke activiteit voor een vrijblijvende dag op en rond het strand.

Maak jullie dag compleet en boek een heerlijk verzorgde lunch, cocktail workshop of gin-tonic proeverij. 
Hiernaast bieden wij ook een high tea en diverse diner arrangementen aan.

Bij slecht weer bepalen wij in overleg met de organisatie of de fietstour door kaan gaan. Reserveer poncho’s bij ons en trotseer het slechte weer. Een week van te voren doen we een definitieve weer check.

Tandem experience info

Aantal personen: 20 tot 60 personen
Locatie: Buiten
Tijdsduur: 2 uur tot 4 uur
Ook fietsen met kinderzitje mogelijk

  • Ontspanning 80% 80%
  • Intensiteit 50% 50%
  • Teamwork 100% 100%
  • Creatief 90% 90%

Prijzen vanaf €25,- p.p.

Afhankelijk van groepsgrootte ( excl. €75,- bezorgkosten tandems )

Vraag offerte aan


 06 30387334info@thesandcompany.nl

Nog Vragen?

 Bel direct:
06 3038 7334

 Mail direct
info@thesandcompany.nl