+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Tandem tour Scheveningen

Boek een tandemtocht of fietstocht door Scheveningen en ontdek de mooiste plekjes

Tandem tour door Scheveningen

Tijdens de tandem tour door Scheveningen maken jullie kennis met alle mooie plekjes in Scheveningen. Op tandemfietsen (fiets voor twee personen) gaan jullie tijdens deze interactieve speurtocht op zoek naar gebouwen, unieke beelden en heel veel meer mooie bekende plekken. Als jullie goed opletten dan vind je ook de secret spots. Dit zijn de plekken die iedereen uit Scheveningen koestert en maar weinig toeristen kennen.

Het team dat de meeste opdrachten voltooid en de meest creatieve oplossingen geeft wordt de grote winnaar van dit onderdeel. De tandemtour is een leuke activiteit voor een vrijblijvende dag op en rond het strand.

Fietstocht Scheveningen

De pier van Scheveningen, Beelden aan zee, de twee unieke oude havens en de net gerenoveerde boulevard zorgen voor een onvergetelijke dag.

 Tandem tour info

Aantal personen: 10 tot 100
Locatie: Buiten 
Tijdsduur: 1,5 uur tot 3 uur

Tandem tour met slecht weer?

Wij zullen altijd ons best doen om de buiten activiteiten door te laten gaan. Een week van tevoren doen we een weercheck en bepalen we in overleg een alternatief.

  • Ontspanning 80% 80%
  • Intensiteit 50% 50%
  • Teamwork 100% 100%
  • Creatief 90% 90%

Prijzen Tandem tour

-Vanaf 10 personen €32,50 p.p
-Vanaf 16 personen €29,50 p.p
-Vanaf 25 personen €27,50 p.p
-Op locatie bezorgen? €75,- bezorgkosten 
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Bekijk andere activiteiten

Na een super leuke fietstocht door Scheveningen, kunt u bijvoorbeeld nog genieten van één van onze andere minder actieve workshops. Kies hieronder het type activiteit waar u nog meer interesse in heeft:

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.