Cocktail Workshop

Cocktails shaken in stijl!

Cocktail workshop op het strand

Op zoek naar een leuke cocktail workshop in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Wij gaan het regelen voor u! Wij bieden de cocktail workshop aan als onderdeel van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon omdat het leuk en lekker is!

Maak een van onze klassieke mojito’s en daiquiri’s  met verse aardbei of mango. Daarnaast hebben wij  nog een aantal andere leuke opties, dus vraag gerust naar alle mogelijkheden.

De cocktail workshop is ideaal om in de stemming te komen voor het avondprogramma en goed te combineren met onze andere workshops. Lees hieronder alle informatie.

Let op: In verband met alle corona maatregelen is de cocktail workshop tijdelijk alleen buiten te boeken. In overleg met één van onze ervaren evenementenplanners bespreken wij graag alle mogelijkheden en eventuele alternatieven.

Workshop cocktails maken

Geniet van heerlijke cocktails tijdens deze ontspannen workshop. Wil je liever wat meer high end? Dan is onze Gin-tonic proeverij echt wat voor jou! 

 Cocktails shaken

Heb jij altijd al een keer een echte bartender willen zijn? In deze originele workshop voel je je een echt cocktail shaker! Maak en proef verschillende cocktails!

The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere cocktail workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind.

Handige informatie Cocktail Workshop

Aantal personen: 10 tot 32 personen
Hoelang duurt de Cocktail Workshop: 1 uur tot 1,5 uur
Prijzen:

 • Vanaf 10 personen €29,50 p.p
 • Vanaf 16 personen €27,50 p.p
 • Vanaf 25 personen €25,- p.p
  *Prijzen zijn inclusief BTW 
  • Ontspanning 90% 90%
  • Intensiteit 20% 20%
  • Teamwork 30% 30%
  • Creatief 60% 60%

   Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.