Cocktail Workshop

Cocktails shaken in stijl!

Cocktail workshop op het strand

Op zoek naar een leuke cocktail workshop in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Wij regelen het voor je! Wij organiseren de cocktail workshop als onderdeel van je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon omdat je zin hebt in cocktails.

De cocktail workshop is ideaal om in de stemming te komen voor het avondprogramma en goed te combineren met onze andere workshops. Lees hieronder alle informatie.

Cocktail workshop en eten

Onze cocktail workshop is alleen te boeken in combinatie met een lunch of diner bij één van onze strandpartners. Dit heeft te maken met het gebruik maken van de ruimte binnen of op het terras bij de strandlocatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Cocktail workshop boeken Scheveningen

Workshop cocktails maken

Geniet van heerlijke cocktails tijdens deze ontspannen workshop. Wil je liever wat meer high end? Dan is onze Gin-tonic proeverij echt wat voor jou! 

 Cocktails shaken

Maak een van onze klassieke mojito’s en daiquiri’s  met verse aardbei of mango. We gebruiken twee verschillende technieken om een cocktail te maken!

Instructies

Wij organiseren al jaren met veel passie en plezier onze cocktail workshops op het strand. En dat merk je; onze instructeurs zijn ervaren en getraind!

Handige informatie Cocktail Workshop

Aantal personen: 12 tot 32 personen
Hoelang duurt de Cocktail Workshop: 1 uur tot 1,5 uur
Prijzen:

  • – Mogelijk vanaf 12 personen á €29,50 p.p
  • Ontspanning 90% 90%
  • Intensiteit 20% 20%
  • Teamwork 30% 30%
  • Creatief 60% 60%

Meest geboekte activiteiten:

Klik op de activiteit voor meer info.

Expeditie Robinson

Op zoek naar de ultieme teambuildingsactiviteit op het strand vol actie en spanning? In teams ervaren jullie verschillende opdrachten, succes gegarandeerd.

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Powerkiten

De cocktail workshop is perfecte te combineren met onze powerkite workshop. Ervaar de kracht van de wind en bepaal zelf jou niveau van actie en uitdaging! 

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Archery Tag

Welk team heeft de beste vaardigheden en strategie om deze leuke activiteit te winnen? Schiet op elkaar, leer schieten, ontwijk de pijlen en voel je voor even als Robin Hood!

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur

 Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Waar is de cocktail workshop te boeken?

Onze cocktailworkshop is te boeken in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Afhankelijk van jullie wensen zullen wij een locatie adviseren waarmee wij samenwerken. Uiteraard zijn dit met zorg gekozen locaties en zij zullen het horeca gedeelte van jullie dag verzorgen.

De cocktailworkshop past natuurlijk perfect bij een stranduitje en geeft jullie dag een extra zomers tintje. Leer op een vrijblijvende manier hoe je twee verschillende cocktails maakt en geniet van de cocktails met je voeten in het zand.