Cocktail workshop

Cocktails shaken in stijl!

Cocktail workshop op het strand

Op zoek naar een leuke cocktail workshop in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Wij gaan het regelen voor u! Wij bieden de cocktail workshop aan als onderdeel van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon omdat het leuk en lekker is!

Maak een van onze klassieke mojito’s en daiquiri’s  met verse aardbei, mango of gember. Daarnaast hebben wij  nog een aantal andere leuke opties, dus vraag gerust naar alle mogelijkheden.

De cocktail workshop is ideaal om in de stemming te komen voor het avondprogramma en goed te combineren met onze andere workshops. Lees hieronder alle informatie.

Workshop cocktails maken

Geniet van heerlijke cocktails tijdens deze ontspannen workshop. Wil je liever wat meer high end? Dan is onze Gin-tonic proeverij echt wat voor jou! 

 Cocktail workshop info

Aantal personen: 12 tot 48 personen
Locatie: Strandlocatie of op locatie
Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere cocktail workshops op het strand. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind om te entertainen!

  • Ontspanning 90% 90%
  • Intensiteit 20% 20%
  • Teamwork 30% 30%
  • Creatief 60% 60%

Prijzen cocktail workshop

-Vanaf 10 personen €29,50 p.p
-Vanaf 16 personen €27,50 p.p
-Vanaf 25 personen €25,- p.p
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Bekijk andere activiteiten

De cocktail workshop is perfect te combineren met onze andere strandactiviteiten. Wij kunnen u bovendien een mooie korting bieden bij het boeken van meerdere activiteiten. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.