Yoga Workshop

Geniet en kom tot rust tijdens deze ontspannen yoga workshop

Yoga workshop 

De yoga workshop is de ideale activiteit om lichaam en geest volledig tot rust te laten komen. In een serie dynamische rekoefeningen heeft je lichaam de uitlaatklep die het af en toe nodig heeft. Yoga op het strand is ideaal vanwege de prachtige omgeving. Boek deze workshop in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.

Geniet van de zon, de zee, het zand en de rust. De sessie wordt geëindigd met meditatie oefeningen, zodat je er ook mentaal weer helemaal tegenaan kan. De geluiden van de zee als achtergrond maken het plaatje compleet.

Combineer yoga

Combineer de yoga workshop op het strand met een van onze andere activiteiten. Lekker actief met de workshop powerkiten of avontuur tijdens Expeditie Robinson! Sluit af met een hapje of een drankje bij één van onze partners!

Expeditie Robinson op het strand

Yoga met slecht weer?

Wij doen natuurlijk altijd ons best om de workshop door te laten gaan. Mochten de weersvoorspellingen te slecht zijn, dan zoeken we in overleg een week van tevoren naar een passend alternatief.

archery tag workshop

Borrelen en eten

Mocht u interesse hebben kunt u een passend ontbijt, borrel, lunch of diner boeken. Wij geven u graag uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Onze vaste partners verwelkomen jullie op hun terras.

Handige informatie Yoga

Aantal personen: 12 tot 40 personen
Hoelang duurt de workshop: De Yoga workshop duurt 1 uur.
Prijzen: Vanaf €16,50 p.p.

  • Ontspanning 100% 100%
  • Intensiteit 30% 30%
  • Teamwork 40% 40%
  • Creatief 90% 90%

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met het organiseren van een zorgeloze dag. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.