+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Yoga workshop

Geniet en kom tot rust tijdens deze ontspannen yoga workshop

Yoga workshop 

De yoga workshop is de ideale activiteit om lichaam en geest volledig tot rust te laten komen. In een serie dynamische rekoefeningen heeft je lichaam de uitlaatklep die het af en toe nodig heeft. Yoga op het strand is ideaal vanwege de prachtige omgeving. Boek deze workshop in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.

Geniet van de zon, de zee, het zand en de rust. De sessie wordt geëindigd met meditatie oefeningen, zodat je er ook mentaal weer helemaal tegenaan kan. De geluiden van de zee als achtergrond maken het plaatje compleet.

Perfect te combineren!

Combineer de yoga workshop op het strand met een van onze andere activiteiten. Lekker actief met de workshop powerkiten of avontuur tijdens Expeditie Robinson!

 Yoga workshop info

Aantal personen: 5 tot 20 personen
Locatie: Binnen of buiten
Tijdsduur: 1 uur 

Borrelen en eten

Mocht u interesse hebben kunt u een passend ontbijt, borrel, lunch of diner boeken. Wij geven u graag uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

  • Ontspanning 100% 100%
  • Intensiteit 30% 30%
  • Teamwork 40% 40%
  • Creatief 90% 90%

Prijzen Yoga

-Vanaf 10 personen €20,- p.p
-Vanaf 16 personen €17,50 p.p
-Vanaf 25 personen €15,- p.p
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Bekijk andere activiteiten

Naast onze ontspannen yoga workshop, hebben wij nog een groot aantal andere strandactiviteiten in ons aanbod. Kies hieronder het type strandactiviteit waar u interesse in heeft:

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.