Skaten kinderfeestje

Actie en avontuur tijdens dit toffe kinderfeestje op het strand!

Skaten/longboarden kinderfeestje

Altijd al een keer willen skaten? Boek nu dit toffe kinderfeestje. Stap voor stap leren jullie skaten en natuurlijk helemaal beschermd! Als blijkt dat iedereen de smaak te pakken heeft komen er een aantal verschillende toffe spellen aan bod. Denk aan slalom, Mariokart, teamwedstrijd en veel meer!

Hoe ziet een skatefeestje eruit?

Wij beginnen altijd met een korte uitleg over de skateboards, bescherming en een aantal basis technieken met skaten. Hoe moet je remmen? Hoe maak je vaart? Na deze korte introductie gaan we natuurlijk lekker skaten. Door middel van buddy’s helpen de kids elkaar met de eerste paar keer heen en weer skaten!

Leuk en veilig leren longboarden

Bij dit kinderfeestje staat veiligheid voorop en wij doen ons uiterste best om alle kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. Om te beginnen krijgt ieder kind een setje bescherming. Daarnaast bouwen wij alle stappen van het leren skaten heel rustig op. Aan de hand daarvan kijken wij wie er nog wat extra hulp wil.

Handige info

Bij skaten houden ook wij altijd het weer goed in de gaten. Bij heel veel regen wil niemand skaten, misschien de speurtocht een avontuurlijk alternatief?