Speurtocht kinderfeestje

Ga mee op onze spannende speurtocht op zoek naar de schat

Speurtocht kinderfeestje op het strand!

Tijdens dit kinderfeestje gaan jullie op pad de natuur in, op zoek naar de schat. In de duinen gaan jullie op onderzoek uit naar verstopte aanwijzingen en opdrachten. Niets is zo spannend als samen zoeken. Dit is een kinderpartijtje vol actie en uitdaging. Wie vindt de schat?  

Spelverloop van de speurtocht

Deze speurtocht vergeten de kids nooit meer! In de spannende tocht lossen de kids verschillende opdrachten op, vinden ze verloren spullen terug en gaan ze uiteindelijk op zoek naar dé schat. Hier zit altijd een lekkernij in voor de kinderen. 

Speurtocht Den Haag en Scheveningen

 • Voor deze speurtocht gaan we op avontuur op het Zuiderstrand van Den Haag of Het Zwarte Pad in Scheveningen. We kunnen andere locaties regelen op verzoek. De clues zijn allemaal offline en vinden de kids op het strand en in de duinen.

  Leuk en veilig speuren!

  • Een spannende speurtocht behoort niet voor niets tot de klassieke kinderfeestjes. Zo’n spannend avontuur valt altijd in de smaak. Alle vriendjes en vriendinnetjes kunnen mee, want wij organiseren de speurtocht maar liefst tot en met 20 kids. Ook ideaal als klassenuitje. Bent u op zoek naar een kinderfeestje voor kids van rond de 7 jaar? Ga dan mee op avontuur!

   Prijzen Speurtocht kinderfeestje

   Tot 10 kinderen €195,- 

   Ieder volgend kind kost €10,- extra

   Informeer ook naar een combinatie activiteit zoals de Speurtocht met Fortnite. Dubbel zo spannend! Bekijk welke activiteiten als kinderfeestje mogelijk zijn.

   Handige info speurtocht

   Tijdens dit uitdagende kinderfeestje gaan we op pad de natuur in. Houdt als ouder altijd goed het weer in de gaten. Een paar regendrupjes weerhoudt ons er zeker niet van om toch lekker naar buiten te gaan. De kids hebben het tenslotte bijna niet door als het weer wat minder is. Zorg daarom wel dat jullie goed voorbereid zijn. Laat alle kids een goede regenjas meenemen en een warme trui aantrekken. Mocht het weer echt dusdanig slecht zijn, dan kunnen we altijd in overleg kijken naar een passende alternatief.

   • Tijdsduur: 1,5 uur
   • Leeftijd: 6-8 jaar
   • Aantal spelers: tot 20 kids

    Neem contact op

    • Wilt u meer informatie over ons Speurtocht feestje op het strand? Of direct een feestje boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem direct contact op. 

     Aanvraag kinderfeestje

      Geïnteresseerd in: Fortnite (vanaf €195,-)Expeditie Robinson (vanaf €195,-)Speurtocht (vanaf €195,-)Skaten (vanaf €195,-)Surfen (vanaf €250,-)Powerkiten (vanaf €195,-)