Sportdag op het strand

De leukste activiteiten en spellen voor een sportdag op het strand in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Sportdag organiseren

Op zoek naar een leuke sportdag op het strand of een sportdag op locatie zonder de zorgen van de organisatie? Boek één of meerdere van onze activiteiten en wij geven jullie een offerte op maat. Wij hebben de volgende opties voor een sportdag locatie op het strand: 

 • Sportdag in Den Haag
 • Sportdag in Scheveningen
 • Sportdag op het Zuiderstrand
 • Sportdag in Kijkduin
 • Sportdag in Hoek van Holland
 • Wat doe je op een sportdag? Spellen en activiteiten!

  Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een sportdag: wij bieden een ruime keuze aan spellen en activiteiten aan. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos, maar dit zijn de populairste ideeën voor een sportdag:

  archery tag workshop

  Expeditie Robinson

  Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team wint deze leuke sportdag?

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  archery tag workshop

  Archery Tag

  Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect voor één van de activiteiten van jullie sportdag op het strand!

  Prijzen:
  Vanaf €22,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Powerkiten

  Actie, beweging en uitdaging tijdens jullie sportdag beleven? Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  archery tag workshop

  Surfen

  Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Surfen past perfect tussen de activiteiten tijdens jullie sportdag. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!

  Prijzen:
  Vanaf €25,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  archery tag workshop

  Beachvolleybal

  Op zoek naar een sportieve en leuke sportdag op het strand? Huur losse beachvolleybalnetten of laat je complete toernooi door ons organiseren. In teams van 4 of 5 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.

  Prijzen:
  Vanaf €10,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Beachgames

  Een sportdag vol activiteiten en afwisseling boeken? In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee.

  Prijzen:
  Vanaf €10,- p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  archery tag workshop

  Beachtennis

  Voor wie wel is padel heeft gespeeld is Beachtennis een makkie. Perfect als toernooivorm tijdens jullie sportdag. Kies naast Beachtennis meer van onze activiteiten om de sportdag compleet te maken.

  Prijzen:
  Vanaf €22,50 p.p
  Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

  archery tag workshop

  Boksen

  Tijdens de boksworkshop kan je eindelijk de techniek leren. De boks workshop is een stoere sportieve activiteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen.

  Prijzen:
  Vanaf €17,50 p.p
  Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Yoga

  Op zoek naar een relaxte sportdag activiteit? Dan is yoga perfect voor jullie. Één van onze ervaren instructeurs bezorgt jullie een heerlijke relaxte dag. Geniet van het strand en kom helemaal tot rust!

  Prijzen:
  Vanaf €15,- p.p
  Tijdsduur: 1 uur

  Sportdag op het strand

  Het strand is een heerlijke plek om een sportdag te organiseren. Geniet van de mooie omgeving, de zee en boek één van onze leuke activiteiten. Informeer naar alle opties die wij voor jullie hebben.

  archery tag workshop

  Teambuilding sportdag

  Wij zijn geheel flexibel en denken graag mee met jullie wensen. Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak in, zodat we een sportdag organiseren die perfect binnen jullie wensen past.

  archery tag workshop

  Sportdag samenstellen

  Wij bieden een aantal strandactiviteiten aan vol actie, samenwerking en uitdaging. Zo kunnen de kids genieten van een originele sportdag op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.

  Sportdag activiteiten basisschool

  Op zoek naar leuke ideeën voor een sportdag op de basisschool in Den Haag? Wij verzorgen al vijf jaar lang strandactiviteiten voor kinderen. In overleg met jullie stellen wij een programma samen dat voor iedereen avontuurlijk, leuk en uitdagend is. We zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt: kinderen uit de onderbouw én bovenbouw. Wij werken altijd met enthousiaste en professionele instructeurs als begeleiding voor de activiteiten. Dus boek een sportdag vol activiteiten met de lagere school bij The Sand Company.

  Sportdag middelbare school

  Ook voor de middelbare school hebben wij leuke en uitdagende activiteiten in de aanbieding. Denk aan een sportdag met powerkiten, beachvolleybal, Archery Tag of een compleet beachtoernooi! In competitievorm zorgen wij ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag beleefd op het strand! Ook zouden wij de sportdag op school kunnen verzorgen in overleg. Kies voor een thema sportdag vol toffe activiteiten. Wij maken jullie complete draaiboek voor een sportdag met de middelbare school.

  Sportdag op maat

  Hoe moet je een sportdag organiseren? En welke sportdag activiteiten zijn het leukste zijn voor jouw doelgroep? Bel ons gerust voor advies op maat. Onze enthousiaste instructeurs weten goed welke programma’s werken voor welke groepen. Zo hebben we ervaring met het organiseren van sportdagen en uitjes voor basisscholen, middelbare scholen, sportteams en bedrijfsuitjes. Wij zorgen voor een onvergetelijke sportdag!