+31640878237 Info@thesandcompany.nl

Sportdag organiseren

Bent u op zoek naar een leuke sportdag op het strand of een sportdag op locatie? Wij organiseren bij verschillende locaties op en rond het strand verschillende activiteiten voor sportdagen. U kunt bij de strandtent terecht voor het eten en de drankjes. Vanuit The Sand Company organiseren wij uw complete sportdag.

Wij bieden u de mogelijkheid voor een sportdag in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Wassenaar. Mocht u interesse hebben om de sportdag om een locatie naar uw keuze te organiseren dan is dit eventueel ook mogelijk in overleg.

Geniet van het strand

Het strand is een heerlijke plek om een sportdag te organiseren. Geniet van de mooie omgeving en de zee en boek één van onze leuke activiteiten. Informeer naar alle opties die wij voor jullie hebben. 

Sportdag naar wens

Wij zijn geheel flexibel en denken graag mee met jullie wensen. Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak in, zodat we een sportdag organiseren die perfect binnen jullie wensen past.

Originele sportdag

Wij bieden een aantal strandactiviteiten aan vol actie, samenwerking en uitdaging. Zo kunnen de kids genieten van een originele sportdag op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.