Sportdag op het strand

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Sportdag organiseren

Op zoek naar een leuke sportdag op het strand of een sportdag op locatie? Wij organiseren bij verschillende locaties op en rond het strand verschillende activiteiten voor sportdagen. Vanuit The Sand Company organiseren wij het sportieve gedeelte van jullie sportdag met leuke strandactiviteiten.

Wij bieden sportdagen aan op het strand in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Mocht u interesse hebben om de sportdag op een locatie naar uw keuze te organiseren dan is dit eventueel ook mogelijk in overleg.

Geniet van het strand

Het strand is een heerlijke plek om een sportdag te organiseren. Geniet van de mooie omgeving, de zee en boek één van onze leuke activiteiten. Informeer naar alle opties die wij voor jullie hebben. 

Sportdag naar wens

Wij zijn geheel flexibel en denken graag mee met jullie wensen. Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak in, zodat we een sportdag organiseren die perfect binnen jullie wensen past.

Originele sportdag

Wij bieden een aantal strandactiviteiten aan vol actie, samenwerking en uitdaging. Zo kunnen de kids genieten van een originele sportdag op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.