Sportdag op het strand

De leukste activiteiten voor een sportdag op het strand in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Sportdag op het strand

De leukste activiteiten voor een sportdag op het strand in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland

Sportdag organiseren

Op zoek naar een leuke sportdag op het strand of een sportdag op locatie zonder de zorgen van de organisatie? Wij organiseren bij verschillende locaties op en rond het strand verschillende strandactiviteiten voor jullie complete sportdag. Wij helpen altijd met tips en leuke ideeën om jullie sportdag tot een succes te maken. Wij hebben de volgende optie om een sportieve middag op het strand te boeken: 

 • Sportdag in Den Haag
 • Sportdag in Scheveningen
 • Sportdag op het Zuiderstrand
 • Sportdag in Kijkduin
 • Sportdag in Hoek van Holland
 • Sportdag op het strand

  Het strand is een heerlijke plek om een sportdag te organiseren. Geniet van de mooie omgeving, de zee en boek één van onze leuke activiteiten. Informeer naar alle opties die wij voor jullie hebben. 

  archery tag workshop

  Teambuilding en plezier

  Wij zijn geheel flexibel en denken graag mee met jullie wensen. Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak in, zodat we een sportdag organiseren die perfect binnen jullie wensen past.

  archery tag workshop

  Kies zelf het programma!

  Wij bieden een aantal strandactiviteiten aan vol actie, samenwerking en uitdaging. Zo kunnen de kids genieten van een originele sportdag op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland.

  Activiteiten sportdag

  Hieronder staan onze meest geboekte strandactiviteiten voor een sportdag op het strand. Wij staan altijd open om samen te brainstormen om jullie sportdag samen te stellen zoals jullie dat graag willen. Neem gerust contact met ons op voor vragen over een locatie, over eten en drinken of over het gewenste programma.

  archery tag workshop

  Expeditie Robinson

  Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team wint deze leuke sportdag?

  archery tag workshop

  Archery Tag

  Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie schooluitje op het strand mee in te vullen!

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Powerkiten

  De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

  archery tag workshop

  Surfen

  Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!

  archery tag workshop

  Skaten

  Tijdens deze leuke activiteit maken jullie je sportdag compleet. Op longboards leren jullie de eerste stappen van skateboarden. Uiteraard staat veiligheid voorop bij deze activiteit en iedereen krijgt een setje bescherming.

  Cocktail workshop in Scheveningen

  Beachgames

  Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod. In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. 

  Activiteiten sportdag lagere school

  Op zoek naar leuke ideeën voor een sportdag op de basisschool in Den Haag? Wij verzorgen al vijf jaar lang strandactiviteiten voor kinderen. In overleg met jullie stellen wij een programma samen dat voor iedereen avontuurlijk, leuk en uitdagend is. Wij werken altijd met enthousiaste en professionele instructeurs als begeleiding voor de activiteiten. Dus boek een sportdag vol activiteiten met de lagere school bij The Sand Company. 

  Sportdag middelbare school

  Ook voor de middelbare school hebben wij leuke en uitdagende activiteiten in de aanbieding. Denk aan een sportdag met powerkiten, beachvolleybal, Archery Tag of een compleet beachtoernooi! In competitievorm zorgen wij ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag beleefd op het strand! Ook zouden wij de sportdag op school kunnen verzorgen in overleg. Kies voor een thema sportdag vol toffe activiteiten. Wij maken jullie complete draaiboek voor een sportdag met de middelbare school.