Sportieve strand uitjes

Sportieve uitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Sportieve uitjes op het strand

Bent u op zoek naar een leuk sportief uitje op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Wij bieden verschillende sportieve activiteiten aan om er voor jullie een heerlijke dag van te maken.

Denk aan een uitje met uw bedrijf, vrijgezellenfeest, familiedag, vriendengroep, hockeyteam of voetbalteam. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet te komen. Klik hier voor een overzicht van alle sportieve uitjes die wij aanbieden. Hieronder onze meest geboekte Sportieve strand uitjes!

Sieraden workshop

 Expeditie robinson

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?

Yoga workshop

 Beachgames 

Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod tijdens dit sportieve strand uitje. In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee. 

Dromenvanger workshop

 Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve sportieve uitjes op het strand. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

Schilder workshop

 Beachvolleybal 

Beachvoleybal is het sportieve strand uitje wat geschikt is voor iedereen en tijdens deze activiteit staat teambuilding en plezier centraal. In teams van 4-6 personen neem je het tegen elkaar op onder begeleiding van een scheidsrechter.