Sportieve strand uitjes

Geniet van een sportieve en leuke dag op het strand!

Sportieve uitjes op het strand

Ben je op zoek naar een leuk sportief uitje op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Wij bieden verschillende strandactiviteiten aan om er voor jullie een heerlijke dag van te maken.

Denk aan een uitje met uw bedrijf, vrijgezellenfeest, familiedag, school, vriendengroep, hockeyteam of voetbalteam. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet te komen. Bekijk hieronder onze meest geboekte sportieve strand uitjes!

archery tag workshop

Expeditie Robinson

Dit keer niet op een onbewoond eiland, maar op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Welk team heeft de skills om het Expeditie Robinson spel te winnen?

archery tag workshop

Archery Tag

Wie schiet als eerst al zijn tegenstanders of de targets en wint het spel? Deze spectaculaire strandactiviteit is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Perfect om jullie uitje op het strand te starten dus!

Cocktail workshop in Scheveningen

Powerkiten

De powerkite workshop is één van onze meest uitdagende van alle actieve strandactiviteiten. Met verschillende vliegers ervaar je hoeveel kracht de wind heeft. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee in deze toffe strandactiviteit!

archery tag workshop

Surfen

Houden jullie van de zee en lekker actief bezig zijn? Tijdens de workshop surfen leert iedereen op zijn eigen niveau surfen. Natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs. Trek je wetsuit aan en pak je eerste golven!

archery tag workshop

Beachvolleybal

Beachvolleybal is geschikt voor iedereen! Huur losse beachvolleybalnetten of laat je complete toernooi door ons organiseren. In teams van 4 of 5 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Uitdagende en afwisselende activiteiten komen aan bod.  In het grote beachtoernooi neem je het op tegen de andere teams. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee.