Sportieve strand uitjes

Sportieve uitjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Sportieve uitjes op het strand

Bent u op zoek naar een leuk sportief uitje op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland? Wij bieden verschillende sportieve activiteiten aan om er voor jullie een heerlijke dag van te maken.

Denk aan een uitje met uw bedrijf, vrijgezellenfeest, familiedag, vriendengroep, hockeyteam of voetbalteam. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet te komen. Klik hier voor een overzicht van alle sportieve uitjes die wij aanbieden.

Sportief uitje, actie, uitdaging, plezier, sportieve workshops, teambuilding

Bekijk alle sportieve uitjes

Hieronder kunt u alle opties vinden voor een een leuke groepsactiviteit bij jullie past. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contact pagina.

 Sportieve stranduitje

Binnen ons aanbod hebben wij een aantal leuke strandactiviteiten voor u. Los bijvoorbeeld verschillende opdrachten op tijdens onze populaire Expeditie Robinson, of voel de kracht van de wind tijdens onze workshop powerkiten.  

Waarom The Sand Company?

Wij organiseren al vijf jaar met veel passie en plezier onder andere sportieve uitjes op het strand. Bijna alle activiteiten zijn in eigen beheer en zo ontwikkeld dat het voor iedereen leuk en toegankelijk is.

 Arrangementen

Geniet bij een van onze vaste partners op het strand van heerlijke dranken, een lunch,  een borrel of een uitgebreid diner. Geniet van luxe borrelhappen, mooie vis en vleesgerechten van de BBQ of vraag onze brochure op voor alle opties.