Strandactiviteiten Scheveningen

Wij organiseren de leukste strandactiviteiten in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland voor ieder budget!

Strandactiviteiten Scheveningen 

Op zoek naar een leuke strandactiviteit in Scheveningen? Wij zorgen voor een dag vol plezier en jullie hoeven nergens naar om te kijken. Wij bieden strandactiviteiten aan in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Boek één van onze actieve of sportieve strandactiviteiten en geniet van al het moois wat Scheveningen te bieden heeft!

Expeditie Robinson op het strand

Expeditie Robinson

Los verschillende leuke en uitdagende opdrachten op. Expeditie Robinson is de meest populaire strandactiviteit van 2021!

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Expeditie Robinson op het strand

Powerkiten

Dit is onze strandactiviteit in Scheveningen vol actie en uitdaging. Met verschillende vliegers ervaren jullie hoeveel kracht de wind heeft.

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Archery Tag

Leer schieten zoals Robin Hood en ga vervolgend de strijd tegen elkaar aan in deze avontuurlijke strandactiviteit.

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Beachgames

Tijdens de beachgames kiezen jullie zelf de strandactiviteiten. Denk aan spellen zoals beachvolleybal, knotshockey en ultimate frisbee, Beachtennis en meer! 

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Surfen

Altijd al een keer willen leren surfen? Tijdens leuke water activiteit nemen onze ervaren instructeurs je mee de golven in. Wie kan er als eerste staan en een golf pakken?

Prijzen:
Vanaf €25,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

Beachvolleybal

Samen met je collega’s een compleet beachvolleybal toernooi organiseren? Wij regelen een zorgeloze dag vol teambuilding en plezier!

Prijzen:
Vanaf €10,- p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Beachtennis

Dit is één van onze nieuwste strandactiviteiten binnen ons aanbod. Het lijkt op padel en zorgt voor gegarandeerd plezier. Iedereen kan het en je hebt het zo onder de knie!

Prijzen:
Vanaf €22,50 p.p
Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur

archery tag workshop

Boksen

 De boks workshop is een stoere sportieve strandactiviteit waarbij je de techniek van het boksen combineert met een aantal “bodyweight” oefeningen. 

Prijzen:
Vanaf €17,50 p.p
Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur

Cocktail workshop in Scheveningen

Yoga

Op zoeken naar een strandactiviteit waar jullie helemaal zen van worden? Dan is yoga perfect voor jullie. Één van onze ervaren instructeurs bezorgt jullie een heerlijke relaxte dag. 

Prijzen:
Vanaf €15,- p.p
Tijdsduur: 1 uur

Welke gelegenheid zoek je een strandactiviteit?

 • Bedrijfsuitje
 • Vrijgezellenfeest
 • Groepsuitje
 • Top 3 actieve strandactiviteiten

 • Powerkiten
 • Beach games
 • Archery Tag
 • Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

  Strandactiviteit in combinatie met een lunch, borrel of diner?

   Wij werken samen met een aantal met zorg geselecteerde strandpartners, waar jullie kunnen genieten van een drankje, borrelhappen of een compleet verzorgd diner voor of na de strandactiviteit. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een locatie of een van de bijpassende lunch, borrel of diner arrangementen!

    Leuke strandactiviteiten in Scheveningen

    Scheveningen is misschien wel één van de meest geschikte plekken om een stranduitje te boeken met collega’s, familie of vrienden. Onze activiteiten zijn los te boeken of in combinatie met een reservering bij een strandtent naar keuze. Wij kunnen hierin wel adviseren en helpen natuurlijk altijd met meedenken voor een geschikte plek.

      Kleding advies strandactiviteiten

      Een vraag die veel aan ons gesteld wordt is wat voor kleding je het beste kan dragen tijdens de activiteiten op het strand. Het ligt er allereerst een beetje aan wat voor activiteit jullie geboekt hebben.

      Voor de strandactiviteiten zelf adviseren wij altijd sportieve kleding of kleding die lekker zit. Mocht er nog een formeel gedeelte aan jullie dag zitten dan is het handig om een extra setje kleding mee te nemen, zodat je kan omkleden voor de activiteit. Als jullie bijvoorbeeld een cocktail of gin tonic workshop op de planning hebben staan dan kan dit natuurlijk gewoon in je normale kleding. Als jullie nog vragen hebben over kledingvoorschriften dan staan wij altijd klaar om deze te beantwoorden.

        Strandactiviteiten als bedrijfsuitje, groepsuitje of losse materialen huren?

        Zoals eerder gezegd organiseren wij voor verschillende gelegenheden activiteiten op het strand van Scheveningen. Zo kunnen jullie terecht voor een bedrijfsuitje, een groepsuitje of voor het huren van verschillende sportmaterialen en surfspullen zoals Surfboards, sups en wetsuits. Hieronder wat meer informatie over die verschillende onderwerpen!

          archery tag workshop

          Bedrijfsuitjes

          Op zoek naar een leuke strandactiviteit voor tijdens jullie bedrijfsuitje? Wij verzorgen verschillende teambuildingsactiviteiten op het strand! 

          Expeditie Robinson op het strand

          Groepsactiviteiten

          Boek een groepsuitje bij The Sand Company en geniet van een heerlijke dag op het strand. Kies uit de leukste strandactiviteiten om jullie dag tot een succes te maken! 

          Surfles in Scheveningen

          Verhuur

          Huur jouw favoriete sportmaterialen bij één van onze hotspots op het strand en organiseer zelf jullie uitje op het strand. Denk aan beachvolleybal, Kubb, Spikeball en meer!

          Strandactiviteiten in Scheveningen voor kinderen

          Naast het verzorgen van activiteiten voor uitjes op het strand organiseert The Sand Company ook verschillende leuke strandactiviteiten voor kinderen in Scheveningen en Kijkduin. Bekijk hieronder wat wij allemaal aanbieden!

            Surfkampen

            Tijdens de zomervakantie kunnen jullie kinderen bij ons terecht voor onze kleinschalige surfkampen in Scheveningen en Kijkduin. Een programma waarbij we elke dag gaan surfen en daarnaast elke dag verschillende toffe strandactiviteiten gaan doen!

            archery tag workshop

            Zeezwemmen

            Hebben jullie altijd al gewild dat jullie kinderen de gevaren van de zee leren kennen? Tijdens deze 4-weekse cursus leren kinderen alles over de zee en het strand en hoe je op een veilige manier in de zee kan zwemmen en spelen. 1 uur theorie en 1,5 praktijkles.

            archery tag workshop

            Kinderfeestjes

            Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje op het strand? Nodig je vriendjes maar uit en Boek een toffe activiteit om jouw feestje compleet te maken. Denk aan activiteiten zoals speurtochten, skaten, powerkiten, fortnite, Expeditie Robinson en surfen.