Strand activiteiten en workshops

In Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Strandactiviteiten en workshops

Bent u op zoek naar een leuke strandactiviteit of workshop op het strand? Wij zorgen voor een dag vol plezier! U hoeft nergens naar om te kijken. Onderaan deze pagina staat ons hele aanbod van strandactiviteiten. Wij bieden deze aan in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Naast strandactiviteiten zijn wij ook gespecialiseerd om voor u een locatie te kiezen die helemaal bij jullie wensen past. Wij werken samen met een aantal met zorg geselecteerde strandpartners, waar jullie kunnen genieten van een drankje, borrelhappen of een compleet verzorgd diner. 

Evenement op maat!

Wij staan altijd klaar voor een afspraak of neem gerust contact met ons op voor overige vragen. Wij zijn flexibel en denken graag mee. Wij zijn al vijf jaar lang gespecialiseerd in het vermaken van groepen!

Strand activiteiten

Op zoek naar een leuke activiteit op het strand? Wij hebben een groot aanbod van workshops op en rond het strand. Laat je adviseren door één van onze ervaren evenementen planners! 

Groepsarrangementen

Voor alle uitjes op het strand zullen wij u adviseren om een passend borrel, lunch of diner aan te bieden. We hebben de mogelijkheid uit verschillende BBQ arrangementen of een compleet verzorgd diner. 

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.