Strand activiteiten en workshops

In Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Strandactiviteiten en workshops

Bent u op zoek naar een leuke strandactiviteit of workshop op het strand? Wij zorgen voor een dag vol plezier! U hoeft nergens naar om te kijken. Onderaan deze pagina staat ons hele aanbod van strandactiviteiten. Wij bieden deze aan in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Naast strandactiviteiten zijn wij ook gespecialiseerd om voor u een locatie te kiezen die helemaal bij jullie wensen past. Wij werken samen met een aantal met zorg geselecteerde strandpartners, waar jullie kunnen genieten van een drankje, borrelhappen of een compleet verzorgd diner. 

archery tag workshop

Evenement op maat

Wij staan altijd klaar voor een afspraak of neem gerust contact met ons op voor overige vragen. Wij zijn flexibel en denken graag mee. Wij zijn al vijf jaar lang gespecialiseerd in het vermaken van groepen!

archery tag workshop

Strandactiviteiten

Op zoek naar een leuke activiteit op het strand? Wij hebben een groot aanbod van workshops op en rond het strand. Laat je adviseren door één van onze ervaren evenementen planners en maak jullie dag compleet 

Cocktail workshop in Scheveningen

Groepsarrangementen

Voor alle uitjes op het strand zullen wij u adviseren om een passend borrel, lunch of diner aan te bieden. Opties uit verschillende BBQ arrangementen, een lunch of een compleet verzorgd diner. 

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag met meedenken om een zorgeloze dag te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.