Strandactiviteiten en workshops

Wij verzorgen workshops en activiteiten op het strand in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Strand activiteiten en workshops

Bent u op zoek naar een leuke strandactiviteit  voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest op het strand? Wij zorgen voor een dag vol plezier en teambuilding activiteiten. U hoeft nergens naar om te kijken.

Naast strandactiviteiten zijn wij ook gespecialiseerd in het organiseren van vrijgezellenfeestjes en vrijgezellenuitjes op het strand. Van een cocktailworkshop met een ondergaande zon tot creatieve workshops met je vrienden bij een van onze prachtige strandlocaties.

Voor alle uitjes op het strand zullen wij u adviseren om een passend borrel, lunch of diner aan te bieden. We hebben de mogelijkheid uit verschillende BBQ arrangementen of een compleet verzorgd diner. Voor overdag heeft u de keuze uit een heerlijke lunch of een high tea. Hieronder staan al onze strandactiviteiten voor groepsuitjes weergegeven. 

Bedrijfsuitjes
Familie-uitjes

Familie-uitjes

Vrijgezellenfeestjes

Vrijgezellenfeestjes

Summercamps

Summercamps

Groepsuitjes

Groepsuitjes

Geniet van service op maat

Wij staan altijd klaar voor een afspraak of neem gerust contact met ons op voor overige vragen. Wij zijn flexibel en denken graag mee. 

Strand activiteiten

Op zoek naar leuke workshops en activiteiten op het strand? Wij hebben een groot aanbod van strandactiviteiten en workshops op en rond het strand. Bekijk activiteiten

Groepsarrangementen

Wij organiseren graag een divers aanbod van borrel, lunch en diner arrangementen. Combineer jullie dag met een van onze leuke teambuildingsactiviteiten.

Contact