Strandpaviljoen Zuid

De leukste uitjes op het Zuiderstrand

Bedrijfsuitje bij Zuid

Wij staan klaar voor een bedrijfsuitje bij de Zuid op het Zuiderstrand in Den Haag. Deze plek is perfect voor een inspirerende teambuildingsdag vol leuke strandactiviteiten naar wens.

Met een menu van duurzame producten stellen wij in overleg jullie zorgeloze dag samen. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Kinderfeestjes

Deze locatie leent zich perfect voor één van onze kinderfeestjes op het strand. Denk aan activiteiten zoals powerkiten, Expeditie Robinson, een speurtocht, fortnite en veel meer.

Bekijk hier alle kinderfeestjes die wij aanbieden. Staat jullie keuze er niet tussen? Wij zijn altijd bereid om mee te denken!

Familie-uitje of familiedag 

Strandpaviljoen Zuid is een toplocatie om een uitje met de familie te boeken. Geniet van alle heerlijke gerechten, een borrel, een lunch of een uitgebreid diner.

Boek ook een leuke strandactiviteit om jullie dag compleet te maken. Veel geboekte familie activiteiten zijn powerkiten, Expeditie Robinson, beachgames of beachvolleybal. Wij hebben ook een leuke strandbox voor families. Huur deze voor een vrijblijvende middag. Deze box is gevuld met Jeus de Boules, kubb, een frisbee en en volleybal!

Bekijk hier ons hele aanbod van strandactiviteiten.